- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.021
hıh :) kalsiyumsuz kocana de ki... vitamin lazımmış şipermenlerezar zor yedir :) peynir içinde fark edilmiyor bile :) yemek konusunda mızmız biriyse farkedebilir ama.. yapacak olursan da az yap kendine kadar.. eğer canı çekerse yedirme :) kıskansın.. nekadan kötüyüm amaaa
devam ederse hastaneye gidicem napiyim
merhaba kızlar, nasilsiniz? insallah bende ben de azimli bir anne adayıyım..
zelalca canım pesinden geldim...
kızlarr.. biliyorum hele benim için çok erken ama.. ben bebikim böyle birşey almak istiyorum.. :) temmuzda oturduğum daireden taşınmayı düşünüyorum.. kontratım ozman bitiyor.. daire küçük değil aslında da .. balkonum yok ya ona çok üzülüyorum mecbüren çamaşır falan ne varsa küçük odamda kurutuyorum.. yazı kışı da öyle.. saadete gelim.. muhtemelen 3+1 daireye taşınırım.. 1 odayı imkanım varken bebiş için hazırlayım diyorum.. akşam eşimle konuştuk ta.. kendimizin hiç olmazsa.. eşim diyor tüp bebek için imkanımız olur mu bilmem ama çok riskli durum.. belki evlat ediniriz öylece bir sevap işlemiş oluruz diyor.. bende öyle düşünüyorum da yine de kendi bebeğimin olması daha başka olur..
Babyhope Büyüyen Beşik 930 Bebek Odası Takımı GittiGidiyor.com'da #34770956
bu beşik çocuk büyüyünce dolabını indiriyosun, beşiğin etrafı da sökülüp masa oluyor.. yani yatak uzuyor.. benim çok hoşuma gitti 900 lira.. yaza alsam mı ki? :26: ileride imkanım olmayabilir
merhaba kızlar, nasilsiniz? insallah bende ben de azimli bir anne adayıyım..
zelalca canım pesinden geldim...
canım progesteron eksikliği olabilir ilaç kullanıyomusun :26:
kızlarr.. biliyorum hele benim için çok erken ama.. ben bebikim böyle birşey almak istiyorum.. :) temmuzda oturduğum daireden taşınmayı düşünüyorum.. kontratım ozman bitiyor.. daire küçük değil aslında da .. balkonum yok ya ona çok üzülüyorum mecbüren çamaşır falan ne varsa küçük odamda kurutuyorum.. yazı kışı da öyle.. saadete gelim.. muhtemelen 3+1 daireye taşınırım.. 1 odayı imkanım varken bebiş için hazırlayım diyorum.. akşam eşimle konuştuk ta.. kendimizin hiç olmazsa.. eşim diyor tüp bebek için imkanımız olur mu bilmem ama çok riskli durum.. belki evlat ediniriz öylece bir sevap işlemiş oluruz diyor.. bende öyle düşünüyorum da yine de kendi bebeğimin olması daha başka olur..
bu beşik çocuk büyüyünce dolabını indiriyosun, beşiğin etrafı da sökülüp masa oluyor.. yani yatak uzuyor.. benim çok hoşuma gitti 900 lira.. yaza alsam mı ki? :26: ileride imkanım olmayabilir
kızlar aramıza hoşgeldiniz... kendinizden bahsedermisiniz biraz...
progesteron kullanıyor pötim, geçen hafta doktora gitmişti doktoru herşeyin normal olduğunu söylemiş.. dua ediyoruz herşey yolunda gitsin diye..
inş. herşey pötim için çok güzel olur canımbu arada hb tatlım ben 12 yıllık evliyim 3 aşılama 2 tüp denemem oldu sonuç sıfır bu ayda ateş ölçmeye başladım bugün ilk günüm bakalım hayırlısı Rabbim ne göstecek
Allah kolaylık versin canım, eşin sperm testi yaptırdı mı? 2 tüp denemesinden sonra bence ateş ölçmeyle vakit kaybetme.. o sadece yumurtladığın günleri tespit eder..
doktorunuz ne diyor ? :26:
canım eşime sperm testi yapıldı bundan önce çok kötü çıkıyodu tedavi gördü şimdi biraz daha iyi şükür dr 3 ay sonra bi daha gelin dedi tabi ona kolay geliyo sanki para basıyoz bu tedavilerde çok pahalı ne olurdu ilaçlar falan daha uygun olsaydı hemen tutsa tamam ama kaç kere deniyoz giden paranın haddi hesabi yok ortadada bi şeyde yokbenimde tek tüpüm tıkalı hipo troidimde var
Allah yardımcın olsun canım
hayırlı evlatlar versin hayırlı zamanda
koprina cnm bnm kocamda karadenizli fatsalı allahım o turşu kavurması nasıl bişeydir.. ölüyorum resmen ama ben fasulye turşusu sevmediğim için şeker pancarının sapından yapıolar kayınvalidemler turşuyu kavurması harika oluy ımmm.. canım istedi haa eve gidince yapıyım bari....
canım eşime sperm testi yapıldı bundan önce çok kötü çıkıyodu tedavi gördü şimdi biraz daha iyi şükür dr 3 ay sonra bi daha gelin dedi tabi ona kolay geliyo sanki para basıyoz bu tedavilerde çok pahalı ne olurdu ilaçlar falan daha uygun olsaydı hemen tutsa tamam ama kaç kere deniyoz giden paranın haddi hesabi yok ortadada bi şeyde yokbenimde tek tüpüm tıkalı hipo troidimde var
kızlar aramıza hoşgeldiniz... kendinizden bahsedermisiniz biraz...
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?