2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

ama tatlı kadın kız
yakışıyo bence
sevimli ir tipi var zaten.ama yolda görsem doktor demem o kesin.

canım sen yatarken üstünü iyice bir ört bak görüyonmu bir daha rüya falan

sevimli ir tipi var zaten.ama yolda görsem doktor demem o kesin.

canım sen yatarken üstünü iyice bir ört bak görüyonmu bir daha rüya falan

kız ev zaten hamam gibi :) bir de ben üstümü hiç açmam.. sararım sarma gibi kendimi :)
acaipti işte :) dükkana sırıta sırıta geliyorum :) insan nekadar bişiyi düşünmüyorum desede rüyasında ble görünce mutlu oluyor biraz

sanırım canım
geçmiş olsun
saol canım
bizde fasülye kavurmasına bayılırız ailecek ohh miss eşin karadenizmi koprina her kes bilmiyo turşu kavurmasını bide ben kahve çok içiyorum bugünlerde migreni tetiklermi acaba

kizlar benim yine kahverengi akintim geldi,kafayo yiycem ben ,aklima kötu seyler geliyo hep
aklına hemen kötü şeyler getirme canım allah korusun iyi düşünelim lütfen üzme kendini yerine yerleşiyo o annesi

ayyy bizde akşam hamama gitcez arkadaşlarla hiç gittinizmi kızlar süpper oluyo

saol canım

bizde fasülye kavurmasına bayılırız ailecek ohh miss eşin karadenizmi koprina her kes bilmiyo turşu kavurmasını bide ben kahve çok içiyorum bugünlerde migreni tetiklermi acaba

kahveyi abartma sen yine de.. dokunabilir yani..

ivit eşim karadeniz uşağu :) trabzondan samsuna yerleşmişler.. babası vefat edince de 96da ankaraya yerleşmişler

hayırdır inşallah kopinacım

ben de 2 ay önce falan oğlumu emzirdiğimi görmüştüm
öyle güzel bi histi ki

mişmaşı da çok merak ettim ben közlenmiş kırmızı biberi çok severim

benimkide karadenizli :13:

:13:

hayırdır inşallah kopinacım

mişmaşı da çok merak ettim ben közlenmiş kırmızı biberi çok severim

çok basit :) ben yazın kösleyip temizleyip buzluğa attım kırmızı biberi.. 5kg yaptım bu sene 10-15 yaparım herhalde :) salatasını da severim ama mişmaşı burda yapmadım :) değişik bişiy ya belki yemez herkez.. herşeyi göz kararı yapıyorum ama yarım kg dan az olmasın biber, bir de konservedeki biberden olmaz çünkü onda sarımsak bir de sirke var :) ufak ufak kestikten sonra kavuruyosun biraaz rengi değişene kadar.. ayrı bir kapta yumurtayla peyniri karıştırıyorsun.. sonra da biberlerin üstüne doküyorsun karıştırıyorsun birkaç kez.. sonra da çatala gerek yok :) ekmekle bandıra bandıra yiyorsun.. sonra da kiloyu alıyorsun :)

sağol canım eminim ben severim
pazar günü kahvaltı listeme ekliyorum

mimaş güzele benziyo ama benim eşim peynir ve peynirli hiçbirşey yemez

hıh :) kalsiyumsuz kocana de ki... vitamin lazımmış şipermenlere zar zor yedir :) peynir içinde fark edilmiyor bile :) yemek konusunda mızmız biriyse farkedebilir ama.. yapacak olursan da az yap kendine kadar.. eğer canı çekerse yedirme :) kıskansın.. nekadan kötüyüm amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…