- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.001
sevimli ir tipi var zaten.ama yolda görsem doktor demem o kesin.ama tatlı kadın kız
yakışıyo bence
geçmiş olsun canım.. migren sanırım.... başımda 4 kişi var bu meretten çeken.. kayınvalidem, eşim, küçük görümcem.. sanırım bir de ortanca görümcemde de çıktı..
kafaya birşeyi çok takınca oluyor.. tansiyon yükseliyor.. ondan sonra başlıyor baş ağrısından sonra da kusma.. bunu ilk hissettiğin anda ilaç almazsan ilerleyince iğneden başka birşey fayda etmiyor.. ayrıca yediklerine de dikkat et , tuzdan ve ekşi (turşu) dan uzak dur, bunlar tansiyon yapan şeyler.. midene dokunduğunu bildiğin şeyleri yeme , ayol prof kesildim bende
Hayırlı cumalar bacılaaar...
iisiniz inşallah..
acaip karmaşık rüya gördüm.. hernekadar şu anda gebelik düşünmüyorum desemde içimdeki ben düşünüyor galiba :) rüyamda memleketteydim.. böyle 7 aylık hamile göbeğim var kontrole gidiyorum doktor bebeği göremiyor.. çok üzülüyorum ondan sonra foos diye karnım iniverdi hiç hamile olmamışım gibi.. eve gidiyorum dolapta turşular falan var.. hele bir yeşil fasulye turşusu var.. canım çok çekiyor ama açmıyorum aile toplanınca kavurup yeriz diye.. sonracıma bizim orda mişmaş diye bi yemek var ondan canım çekiyor.. (közlenmiş kırmızı biberi soyup ufak kare kare kesiyorsun kavuruyorsun ondan sonra peynirle yumurta katıp pişiriyosun) ondan işte 1 tencere var öküz gibi yedim ...
tam afiyetle yiyodum uyandırma alarmı çaldı..
hepsi bunlar rüyaa
kizlar benim yine kahverengi akintim geldi,kafayo yiycem ben ,aklima kötu seyler geliyo hep
sevimli ir tipi var zaten.ama yolda görsem doktor demem o kesin.
canım sen yatarken üstünü iyice bir örtbak görüyonmu bir daha rüya falan
saol canımsanırım canım
geçmiş olsun
bizde fasülye kavurmasına bayılırız ailecek ohh missgeçmiş olsun canım.. migren sanırım.... başımda 4 kişi var bu meretten çeken.. kayınvalidem, eşim, küçük görümcem.. sanırım bir de ortanca görümcemde de çıktı..
kafaya birşeyi çok takınca oluyor.. tansiyon yükseliyor.. ondan sonra başlıyor baş ağrısından sonra da kusma.. bunu ilk hissettiğin anda ilaç almazsan ilerleyince iğneden başka birşey fayda etmiyor.. ayrıca yediklerine de dikkat et , tuzdan ve ekşi (turşu) dan uzak dur, bunlar tansiyon yapan şeyler.. midene dokunduğunu bildiğin şeyleri yeme , ayol prof kesildim bende
Hayırlı cumalar bacılaaar...
iisiniz inşallah..
acaip karmaşık rüya gördüm.. hernekadar şu anda gebelik düşünmüyorum desemde içimdeki ben düşünüyor galiba :) rüyamda memleketteydim.. böyle 7 aylık hamile göbeğim var kontrole gidiyorum doktor bebeği göremiyor.. çok üzülüyorum ondan sonra foos diye karnım iniverdi hiç hamile olmamışım gibi.. eve gidiyorum dolapta turşular falan var.. hele bir yeşil fasulye turşusu var.. canım çok çekiyor ama açmıyorum aile toplanınca kavurup yeriz diye.. sonracıma bizim orda mişmaş diye bi yemek var ondan canım çekiyor.. (közlenmiş kırmızı biberi soyup ufak kare kare kesiyorsun kavuruyorsun ondan sonra peynirle yumurta katıp pişiriyosun) ondan işte 1 tencere var öküz gibi yedim ...
tam afiyetle yiyodum uyandırma alarmı çaldı..
hepsi bunlar rüyaa
kizlar benim yine kahverengi akintim geldi,kafayo yiycem ben ,aklima kötu seyler geliyo hep
aklına hemen kötü şeyler getirme canım allah korusun iyi düşünelim lütfen üzme kendini yerine yerleşiyo o annesikizlar benim yine kahverengi akintim geldi,kafayo yiycem ben ,aklima kötu seyler geliyo hep
kız ev zaten hamam gibi :) bir de ben üstümü hiç açmam.. sararım sarma gibi kendimi :)
acaipti işte :) dükkana sırıta sırıta geliyorum :) insan nekadar bişiyi düşünmüyorum desede rüyasında ble görünce mutlu oluyor biraz
saol canım
bizde fasülye kavurmasına bayılırız ailecek ohh misseşin karadenizmi koprina her kes bilmiyo turşu kavurmasını bide ben kahve çok içiyorum bugünlerde migreni tetiklermi acaba
çok mu hareket ediyosun canım yaa
yat dinlen biraz ağır iş yapma biraz
doktora da hemen sor tekrar
kız ev zaten hamam gibi :) bir de ben üstümü hiç açmam.. sararım sarma gibi kendimi :)
acaipti işte :) dükkana sırıta sırıta geliyorum :) insan nekadar bişiyi düşünmüyorum desede rüyasında ble görünce mutlu oluyor biraz
kahveyi abartma sen yine de.. dokunabilir yani..
ivit eşim karadeniz uşağu :) trabzondan samsuna yerleşmişler.. babası vefat edince de 96da ankaraya yerleşmişler
devam ederse hastaneye gidicem napiyim
benimkide karadenizli :13:
hayırdır inşallah kopinacım
mişmaşı da çok merak ettim ben közlenmiş kırmızı biberi çok severim
:13:
çok basit :) ben yazın kösleyip temizleyip buzluğa attım kırmızı biberi.. 5kg yaptım bu sene 10-15 yaparım herhalde :) salatasını da severim ama mişmaşı burda yapmadım :) değişik bişiy ya belki yemez herkez.. Herşeyi göz kararı yapıyorum ama yarım kg dan az olmasın biber, bir de konservedeki biberden olmaz çünkü onda sarımsak bir de sirke var :) ufak ufak kestikten sonra kavuruyosun biraaz rengi değişene kadar.. Ayrı bir kapta yumurtayla peyniri karıştırıyorsun.. Sonra da biberlerin üstüne doküyorsun karıştırıyorsun birkaç kez.. Sonra da çatala gerek yok :) ekmekle bandıra bandıra yiyorsun.. Sonra da kiloyu alıyorsun :)
mimaş güzele benziyo ama benim eşim peynir ve peynirli hiçbirşey yemez
geçmiş olsungeçen gece 4 de acillik oldum baş agrısı ve acaip bi şekilde kusuyodum migren miydi acaba :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?