- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #7.181
kızlar bugün kan tahlili veremedim idrarda 3 kere baktım.. sonuç negatif. yarın kan testi verip tekrar baktıracağım am umudum yok. dibe vurmuş gibiyim..çok zormuş kızlar çok zor. tüp bebek tedavisi ve sonuçta negatif olması resmen yıkım..
şölee adam adam akıllı kafa arkadaslarım burda yokkkı gıdeyım hamama(( ama yarın kuafore gıdıcemm sacımı kestırıcemmm
sefan olsun git insanın morali düzeliyo kendinie güveni geliyo sen nerde oturuyosun
dur bakalım hemen umutsuzluk yapma belki idrarda çıkmamıştır inşallah yarın mutlu haberi alırsın
bursadaa senn izmit mii
kızlar bugün kan tahlili veremedim idrarda 3 kere baktım.. sonuç negatif. yarın kan testi verip tekrar baktıracağım am umudum yok. dibe vurmuş gibiyim..çok zormuş kızlar çok zor. tüp bebek tedavisi ve sonuçta negatif olması resmen yıkım..
ohhh ne iyi ettmişıin heee neler yaptın de bakem bende gıdıcem yarın cok bozuldu psıkolojımm bı bakımı hakettım:82::82::82: sen hamısmıydın gıı
iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor
iiyiiiz sukurr napalımmm aynı yola devam edıoss çalış çalış çalışş
inanıyoruz hepimiz hamile kalıcaz inşallah umutsuzluk yoooookkkkYok be hamişlik kim ben kim.ne kadar komikkkk.inanması zorr
iyiyim sağolun arkadaşlar.. bebek iyi çok şükür zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık oldu.. darısı başınıza inşallah.. sizi uzun süre bulamadım yeni buldum sizler nasılsınız ,haberler nasıl??
inanıyoruz hepimiz hamile kalıcaz inşallah umutsuzluk yoooookkkk
maşallah zaman nasıl geçiyocinsiyeti belli mi ben hala uğraşıyorum bakalım kısmet ne zamana artık
iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor
iiyiiiz sukurr napalımmm aynı yola devam edıoss çalış çalış çalışş
inanıyoruz hepimiz hamile kalıcaz inşallah umutsuzluk yoooookkkk
maşallah zaman nasıl geçiyocinsiyeti belli mi ben hala uğraşıyorum bakalım kısmet ne zamana artık
oğlumuz olacak teyzesi,rabbim sana da ,size de bu mutluluğu nasip etsin??? hamişimiz var mı tansel ve crafty tüp bebebk yaptırmış diye okudum..
Allah sağlıkla oğluşunu kucağına almayı nasip etsin canım.
mistralllll sen bursalımıydınn ya sukran doktorrr neredee bızde gıdekkk
allah gonlune gore versın ınsallah bacımm bursalımısın bu aarada 16 yazıo adının yanında da o yuzdenn
bilion muu böle bazen hayal kurayım dıorummm hamıleım mesela falan dıye baslıo cıksss gerısı gelmıoo kendımı hayal bıle edemıorum hamıle olarak eskıden edıodum ama artık olmuyoo keske senın gıbı takmasam nerdee her ay mutlaka bi postaa hungur hungurrr aglıorummYok be hamişlik kim ben kim.ne kadar komikkkk.inanması zorr
evet canım bursadayım sende bursadasın sanırım:)
bilion muu böle bazen hayal kurayım dıorummm hamıleım mesela falan dıye baslıo cıksss gerısı gelmıoo kendımı hayal bıle edemıorum hamıle olarak eskıden edıodum ama artık olmuyoo keske senın gıbı takmasam nerdee her ay mutlaka bi postaa hungur hungurrr aglıorumm
bende bursalıyımmm ezellldeennn bursaa lıı yıımmm ezellll... neresındenn bacımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?