2011 şubat ayı azimli anne aday adaylarının mekanı

kızlar bugün kan tahlili veremedim idrarda 3 kere baktım.. sonuç negatif. yarın kan testi verip tekrar baktıracağım am umudum yok. dibe vurmuş gibiyim..çok zormuş kızlar çok zor. tüp bebek tedavisi ve sonuçta negatif olması resmen yıkım..

dur bakalım hemen umutsuzluk yapma belki idrarda çıkmamıştır inşallah yarın mutlu haberi alırsın

Adet zamanın geldimi yada geçtimi Tanselim lütfen dik durrr hayırlısııı olsun inşallah kanda çıkarr moralini bozma hemen

iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor

iiyiiiz sukurr napalımmm aynı yola devam edıoss çalış çalış çalışş

iyiyim sağolun arkadaşlar.. bebek iyi çok şükür zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık oldu.. darısı başınıza inşallah.. sizi uzun süre bulamadım yeni buldum sizler nasılsınız ,haberler nasıl??

Yok be hamişlik kim ben kim.ne kadar komikkkk.inanması zorr
inanıyoruz hepimiz hamile kalıcaz inşallah umutsuzluk yoooookkkk
iyiyim sağolun arkadaşlar.. bebek iyi çok şükür zaman ne çabuk geçiyor 5 aylık oldu.. darısı başınıza inşallah.. sizi uzun süre bulamadım yeni buldum sizler nasılsınız ,haberler nasıl??

maşallah zaman nasıl geçiyo cinsiyeti belli mi ben hala uğraşıyorum bakalım kısmet ne zamana artık

maşallah zaman nasıl geçiyo cinsiyeti belli mi ben hala uğraşıyorum bakalım kısmet ne zamana artık

yooo aksine artık umrum değil.gelmezsede paşa gönlü bilir yaaa.dünyamı zehir edemem hiçç kusura bakmasın.artık kafaya takmıyorum.taksamda aynı takmasakda.hayırlısı olsun hepimiz için.

iyiyiz canım sen nasılsın bebiş nasıl hamilelik nasıl gidiyor

iiyiiiz sukurr napalımmm aynı yola devam edıoss çalış çalış çalışş

oğlumuz olacak teyzesi,rabbim sana da ,size de bu mutluluğu nasip etsin??? hamişimiz var mı tansel ve crafty tüp bebebk yaptırmış diye okudum..

kan testi yaptırmadan idrar neden yaptın kendini boş yere üzdün!!!
idrarda çıkmaz daha
en yakın zamanda kanda baktır nolur üzme kendini daha kesin birşey yokken
inşallah kanda çıkar canım hayırlısıyla

Yok be hamişlik kim ben kim.ne kadar komikkkk.inanması zorr
bilion muu böle bazen hayal kurayım dıorummm hamıleım mesela falan dıye baslıo cıksss gerısı gelmıoo kendımı hayal bıle edemıorum hamıle olarak eskıden edıodum ama artık olmuyoo keske senın gıbı takmasam nerdee her ay mutlaka bi postaa hungur hungurrr aglıorumm
evet canım bursadayım sende bursadasın sanırım:)

bende bursalıyımmm ezellldeennn bursaa lıı yıımmm ezellll... neresındenn bacımmm

aynen canım bende ailecek bursalıyız hatta köylerinden tam yerlisi yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…