2011 Şubat Bebekleri Geliyor

hayırlı olsun canım.. hoşgelmiş paşamızz.. Rabbim acil şifa, sağlıklı, uzun ömürler versin inşallah kuzuna..
Darısı başımıza.

haırlı olsun cnm sağlıkla büyüsün inşallah
doğum hikayenide bekliyoruz hoşgeldi paşamızz:)

canım hayırlı olsun...inşallah allah bizede o güzel duyguyu yaşamayı kısmet eder...şafak saymaya devam :))

Buketçim allah analı babalı büyütsün canım.

Gözün aydın canımmm :) sağlıkla büyüsün bebişin inşallah :) hayırlısıyla darısı başımıza :)
ben de bgn itibariyle izne ayrıldım ve aranıza döndüm :) artık bol bol haberleşebileceğim sizlerle :)
öpüyorumm hepinizi çok çok

Gözün aydın canımmm :) sağlıkla büyüsün bebişin inşallah :) hayırlısıyla darısı başımıza :)
ben de bgn itibariyle izne ayrıldım ve aranıza döndüm :) artık bol bol haberleşebileceğim sizlerle :)
öpüyorumm hepinizi çok çok

kızlarrrrr evridiki doğurmuş herşey yolundaymış mesaj atmış ben okuldayken haber vereyim dedim.Mesajı aynen şöyle:

"canım doğumdan çıktım.kızımda bende gayet iyiyiz.Asya dila 3000 kg 47 cm.saat 12.07 de doğdu.çok tatlı .şuan uyuyor.Evridiki"

Allah Asya bebeğe uzun ömürler versin....Evrikidi arkadaşımızada geçmiş olsun.

evridiki allah bağışlasın,sana da geçmiş olsn,tez zamanda normale dönersin inşallah

ayyy duygusallık tavan yaptı bende artık doğursamda geçse Asya Dila bebek hoşgeldin Allah uzun ömür versin

ayy tüylerim diken diken oldu içim bi hoş oldu yaa ne mutlu evridiki'ye kavuşmuş bebişine.Allah uzun ömür verisn Asya Dila'ya inş

hoşgeldin asya dila
bende evridkinin mesajını yamaya g,rmiştim ama fatmacım yazmış saolsun gündüz girememiştim çok şükür ama çocuk doktoru muayene etmiş 3500gr mış ve 50cm çıkmış miniğimiz maşallah ona evridikiye sordum ağrın varmı die az demiş çok şükür Rabbim hepimize kolaycacık bi doğum nasip etsin kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…