2011 Şubat Bebekleri Geliyor

pnrgrl gözünüz aydın cnm bu bebişler pek bi erkenci maşllah ama sağlıklı olsunlarda artık ne zaman gelirlerse buyursunlar:) kaan bebk hoşgeldin dünyayaaa:)Rabbim sağlık ve hayırlı ömür versin

ama dikkat ettiniz mi erkek bebeklerimiz 3' lendi... bu erkek bebeklerimiz mi aceleci demek oluyor... allah analı babalı büyütsün inşallah.. sağlıklı , mutlu, huzurlu ve hayırlı bir evlat olsun inşallahhh

3. bebisimizde gelmiss oh oh masllah gelsin kuzularr

Tebrikler Allah anali babali buyutsun insaalllahhhhh

Darisi bana ve arkadaslarima

3. bebişimiz mi gelmişşşşş :18: pnrgrl gözün aydın canım ya mis kokulu bebeğini kucağına almışın,Allahım sağlık versin ikinizede

erkek bebişler sabırsız çıktılar maşşallah 3 oldular allahım sağlıklı uzun ömürler versin inşallah anne babalarına bağışlasın onları....

maşallah 3 bebeğimize de aceleci erkekler : ))) bu arada 3 ününde sağlık durumu nasıl herşey yolundamı haberiniz varmı yoksa konuştunuzda ben mi görmedim acaba ? kızlar bir haber yazın

veeee evettt 4. bebeğimizde geldi,bu sefer kızımız aceleci çıktı,ilknurgk de doğum yapmış,bebek küvezde pzt çıkıcak,32+5 ağrısız sezeryan ile doğurmuş,Naz kızımız ilk doğan kız bebeğimiz oldu,tebriklerr

maşallah bebişimize ilk kızımızda doğdu allahım uzun mutlu sağlıklı bi ömür nasip eder inş darısı bizlere inş

vaayy neler olmuss bole 4 gun gıremedım bebıslerımız 4 lenmıs masallah masallahhh hogeldınn kaan bebek hosgeldın ılk prensesımız naz bebekkkk

Ilk prensesimiz demekk dogduu

benim siram uçtuuu masallah 4. bebiste gelmis

Maşallah 4. bebişimizde gelmiş
Darısı bizlere inşallah sağlıklı doğumlarla gelsin bebişler....

Hayirli olsun kizimizda

Bakalim bir sonraki kim oalcak :)

bu arada ben yurt disindayim, bulundugum ulkede olanda boyle subat anneleri bolumu var, ve daha orada hic dogum yapan olmadi, 3 tane ikiz gebeligi olan olmasina ragmen :)

biz turkler biraz aceleciyiz galiba

3 erkek bebeğimiz sonrasında 1 tane kız bebeğimiz dayanamayıp dünyaya gözlerini açtı.
4.bebişimizde sağlıkla aramıza katıldı bakalım 5.bebeğimiz kim olacak

naz bebek hiiç naz yapmamaış hatta erkenden gelmişş gözünüz aydınn

Allah sağlık sıhhat versin prensese bizimkilerden bir yaş byük oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…