2011 Şubat Bebekleri Geliyor

hoşgeldin naz bebeeekkk

paşalarımızın yanında birde prenses geldi.aceleciler ama olsun.hayırlı uzun ömürleri olsun hepsinin inşallah

uzun ömürlü olsun saglıklı bir hayat naz bebeğe....
4 bebeğimizde hayırlı olsun.ogluşum ne zaman gelecek bakalım..zamanını beklemiyor 2011 şubat bebekleri

minik bi prenses doğmmuş demekki :) Allah analı babalı büyütsün mutlu bir hayat dilerim

maşallah bebeklerimize:) Aceleci olmaları güzel değil ama özeniyorum bir yandan ne güzel savdınız sıranızı biz nolucaz bakalım :18:

herkese slm
bende subat annesi olacakkken yeni yila 4 gün kala anne oldum 12 gün hastahanede kaldiktan sonra suan evimizdeyiz
(canim kizim kollarimda 34+2 2700 ve 48 cm)

herkese slm
bende subat annesi olacakkken yeni yila 4 gün kala anne oldum 12 gün hastahanede kaldiktan sonra suan evimizdeyiz

melegın hayırlı olsun canım..
haftasına göre masallahı var kuzunun annesı.
benım bı tanıdıgım yenı dogum yaptı 34 haftalık 1880 gr 40 cm geldı kızımız.

herkese slm

gözün aydın cnm,hayırlı ömürlü olsun,allah analı bablı büyütsün inş.

bu arada bütün bebişlerimize sağlıklı ömürler versin allah...bütün annelerimizin gözüaydın olsun...

gözün aydın canım..Allah sağlık versin..çok sevindim..darısı bizlerin başına..naz bebeğe sevgiler:)))

Listeye göre 5. bebek benim oğlum oldu. 7 ocakta dünyaya geldi. 35+6 günlük. Perşembe suyum geldi ve cuma sabahı sancı başladı ve normal doğum oldu. 2660 gr 48 cm. Allah şükür ki küveze gerek kalmadı. kızımdada 35 haftayken doğum yapmıştım Anlaşıldıki benim rahim kapasitem ancak 35 haftaya kadar taşıyor. Grup uyuşmazlığı ve erken doğum nedeni ile bebeğim 3 gün fototerapi aldı. sarılık yüzünden. yarın tekrar kontrolümüz var. İnş. sarılık seviyesi normale inmiştir.

Canım gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…