2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

manikcim uyku setinin fiyatına bakmamışım abartmışlar ya çok pahalı 270 ne o öyle ev alır gibi:)

kızlar hiiçç isim yazmıyorum hepinizin bebişlerinin odası süperr,bayıldım çok şanslı bu sıpacıklar

manikcim uyku setinin fiyatına bakmamışım abartmışlar ya çok pahalı 270 ne o öyle ev alır gibi:)

evet ya sorma bende sinir oldum yani ay daha birde araba meselesi var bakıyorum bakıyorum karar veremiyorum oda çok önemli hangi marka araba alacaksınız kızlar ????

arkadaşlar hepinizin prenseslerinin vee prenslerinin odaları muhteşem olmuş,bayıldım valla...sağlıcakla büyüsünler içinde inşallah...

Gözdecim Maşaallah prensesin sağlıkla büyüsün odasında çok tatlı tam prenseslere yakışır bi odaaa çok beğendimmm

gözde canımmm çok güzelll güle güle büyüsün umay içinde inşallah odanın rengide mobilyalarda pek hoşş

kızlar kızımın odasını eklicem ama nasıl ekliyorum,yardımcı olurmusunuz:26:

canım prensesinin odası çok güzelmiş,sağlıkla uyusun içinde inş..

ayy cibinlik ne güzel küçükken benimde olsun isterdim kızımda istermiki acaba :)) çok güzel canım odanız güle güle yatsın prensesin. valla bu veletler çok şanslı :))

Süperrr çok güzelll Güzel günlerde kullansın prensesinnnn ..Sona yaklaştıkça odalar gelmeye başladıııı
Ben günde en az 5 kere oğluşumun odasına gidip bakıp bakıp dönüyomm çok heyecanlı oluyoo

tşk ederiz,bizimde gelsede yerleştirsek bz orda yatarız heralde eşimle
çok güzelmiş mucize güle güle kullansın bebişin
tşk ederiz canan teyzesi
ayy cibinlik ne güzel küçükken benimde olsun isterdim kızımda istermiki acaba :)) çok güzel canım odanız güle güle yatsın prensesin. valla bu veletler çok şanslı :))
canım ekletebilirsin,bence sende yptır,cibinlik istanbuldan geliyor demişti mağaza,istersen öğreneyim yerini..evet çok şanslılar maşallahhh

canım çok güzel tam prenses odası olucak güle güle kullansın minişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…