gözdecim çok güzel olmuşş oda yaaa evde daha bi farklı daha güzel durmuşşş...pembe beyaz çok hoş olmuşşş.güle güle sağlıklı günlerde yatar inşş kızın
gözdeeeeeee bayıldım ya renkler harika hele duvar renginiz çok uçukkk bi pembe sanırım çok güzel cnm iç açıcı ferah ve rahatlatıcı bi oda kensliklee güle güle büyüsün umay
çeyizlik oda gibii yawwww prenses odasıııı
gözdecim odanız süper olmuş güle güle eskitsin kızın inş....
bu arada kızlar size sormuştum ya tül ve halıyı napıyım diye tül uydu ama halı pek uymamış dimi bi halı alayım bari ben
manikcim bizim uyku setimiz tekti valla eğer olsaydı ben sana burdan alıyım diycektim hemde tek olduğu için 100 tl ye aldık
bu arada kızlar size sormuştum ya tül ve halıyı napıyım diye tül uydu ama halı pek uymamış dimi bi halı alayım bari ben
manikk bak burdada var bi kuzuu pembelisi olsa güzel olurduhttp://www.nebbu.com/sEVVAL-BEBE-UYKU-SETi-KUZULU-_309608.html#0
sen ne zaman odayıı koycan hadii bekliyooss
valla canım halında öyle aman aman sırıtmamışş alsanda olur almasanda olur yaniii...
bence halı uyku setine uymuş kuzuların rengine birde oyuncak ayısına sen bilirsin ama bence hoş..
cnm halında ii duruyo odası sade ve şık halının renkleride kötü durmamış bence ben hepsini detaylı baktım gayettt güzelller ya maşallah odanıza gözdecim sağlıkla büyüsünler cnmm
ohooo ben daha odayı hazır edene kadar uyku setimi alıcam perdemi alıcam halımı alıcam doğuma yetiştirirsem ne ala daha yatağımın içinde yatak bilem yok :84:
şevval bebe de tam senin odaya göre vardı bitane kaplumbağası filan aynı onu gördünmü? bende pofur pofur istiyorum o yüzden netten değil görerek almak istiyorum...
şevval bebe de tam senin odaya göre vardı bitane kaplumbağası filan aynı onu gördünmü? bende pofur pofur istiyorum o yüzden netten değil görerek almak istiyorum...
Gözdecim bayıldım bayıldım çok güzellll iyi günlerde yatsın kızın
teşekkür ederiz teyzoşlar valla bende eşime diyorum ben burda yaşıycam bundan sonra:)Gözdecim mobilyada beyaz güzel seçim olmuş,bende alsam beyaz tercih ederdim,hayırlı uğurlu olsun canım,benim bile içine girip yatasım geldi,cimcime çok sevecek odasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?