2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

manikk bak burdada var bi kuzuu pembelisi olsa güzel olurduhttp://www.nebbu.com/sEVVAL-BEBE-UYKU-SETi-KUZULU-_309608.html#0
sen ne zaman odayıı koycan hadii bekliyooss

gözdecim çok güzel olmuşş oda yaaa evde daha bi farklı daha güzel durmuşşş...pembe beyaz çok hoş olmuşşş.güle güle sağlıklı günlerde yatar inşş kızın

gözdeeeeeee bayıldım ya renkler harika hele duvar renginiz çok uçukkk bi pembe sanırım çok güzel cnm iç açıcı ferah ve rahatlatıcı bi oda kensliklee güle güle büyüsün umay

çeyizlik oda gibii yawwww prenses odasıııı

gözdecim odanız süper olmuş güle güle eskitsin kızın inş....

ayyy çok saolun kızlar beğenmenize çok sevindim.prenses odası gibi dimi gerçekten zaten babası da evlenen kadar burda yatar sonra yatak odası diye veririz diyo

manikcim bizim uyku setimiz tekti valla eğer olsaydı ben sana burdan alıyım diycektim hemde tek olduğu için 100 tl ye aldık

bu arada kızlar size sormuştum ya tül ve halıyı napıyım diye tül uydu ama halı pek uymamış dimi bi halı alayım bari ben

manikcim bizim uyku setimiz tekti valla eğer olsaydı ben sana burdan alıyım diycektim hemde tek olduğu için 100 tl ye aldık

evet farkettim kuzulu kuzulu:) çok güzel olmuş güle güle kullancanım ayrıca çokta uyguna almışsın bakalım haftaya bursaya gidicem bende inş gönlüme göre bişey bulurum.

bu arada kızlar size sormuştum ya tül ve halıyı napıyım diye tül uydu ama halı pek uymamış dimi bi halı alayım bari ben

cnm halında ii duruyo odası sade ve şık halının renkleride kötü durmamış bence ben hepsini detaylı baktım gayettt güzelller ya maşallah odanıza gözdecim sağlıkla büyüsünler cnmm

manikk bak burdada var bi kuzuu pembelisi olsa güzel olurduhttp://www.nebbu.com/sEVVAL-BEBE-UYKU-SETi-KUZULU-_309608.html#0
sen ne zaman odayıı koycan hadii bekliyooss

ohooo ben daha odayı hazır edene kadar uyku setimi alıcam perdemi alıcam halımı alıcam doğuma yetiştirirsem ne ala daha yatağımın içinde yatak bilem yok :84:

valla canım halında öyle aman aman sırıtmamışş alsanda olur almasanda olur yaniii...

bence halı uyku setine uymuş kuzuların rengine birde oyuncak ayısına sen bilirsin ama bence hoş..

aaa öylemi dersiniz kızlar açıkçası daha fazla masraf yapmak da istemiyorum onun yerine kızımın eksik başka şeylerini alırım dedim.odanın içine yerleşince sanki bişeyimiz yokmuş gibi geldi valla

cnm halında ii duruyo odası sade ve şık halının renkleride kötü durmamış bence ben hepsini detaylı baktım gayettt güzelller ya maşallah odanıza gözdecim sağlıkla büyüsünler cnmm

saol canım daha iyileri senin minişinin olsun inş

ohooo ben daha odayı hazır edene kadar uyku setimi alıcam perdemi alıcam halımı alıcam doğuma yetiştirirsem ne ala daha yatağımın içinde yatak bilem yok :84:

boşver bi yorgan koyarsın yatar miniş nolcakk:):)senin o zaman daha işin zor halı perdeee vs vs...yetişir yetişirrr merak etmeee...şu uyku seti işi benimde çok canımı sıktıı yaa benimde oda takımınn uyku seti çok ince geldiii yaa öbürleri gibi pofur pofur durmuyooo değiştirsem mi kiii

şevval bebe de tam senin odaya göre vardı bitane kaplumbağası filan aynı onu gördünmü? bende pofur pofur istiyorum o yüzden netten değil görerek almak istiyorum...

şevval bebe de tam senin odaya göre vardı bitane kaplumbağası filan aynı onu gördünmü? bende pofur pofur istiyorum o yüzden netten değil görerek almak istiyorum...

baktım şimdii bu da benim istediğim gibi değil yaa böle çok hoşları var şişko şişko eşim onu sipariş vermiş diye bişi demedim ama gidip iptal ettiricem yaaa içime sinsin aldığım şey dimi

Gözdecim mobilyada beyaz güzel seçim olmuş,bende alsam beyaz tercih ederdim,hayırlı uğurlu olsun canım,benim bile içine girip yatasım geldi,cimcime çok sevecek odasını

Gözdecim bayıldım bayıldım çok güzellll iyi günlerde yatsın kızın

Gözdecim mobilyada beyaz güzel seçim olmuş,bende alsam beyaz tercih ederdim,hayırlı uğurlu olsun canım,benim bile içine girip yatasım geldi,cimcime çok sevecek odasını
teşekkür ederiz teyzoşlar valla bende eşime diyorum ben burda yaşıycam bundan sonra:)

gözdecim çok güzel olmuş kızının odası güle güle uyusun duvar rengide çok güzel olmuş ayrıca valla yatasım geldi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…