2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

gözdeatına iyi akşamlarselam ben nisan annesiyim,sizin toiği incelerken odanızı gördüm çok beğendim.güle güle kullanın.markasını merak ettim,nerden aldınız.?kendinize iyi bakın..

Son düzenleme:
gözdeatına iyi akşamlarselam ben nisan annesiyim,sizin toiği incelerken odanızı gördüm çok beğendim.güle güle kullanın.markasını merak ettim,nerden aldınız.?kendinize iyi bakın..

teşekkür ederiz.ama ööle bi markası yok burda (konya) bebek eşyaları satan bi mağzanın kendi imalatı.

manikk sen uyku setini kuzulumu aldın

ah canım nerde bende o şans mobilyayı aldığım firma 350 tl fiyat çekti sete ayrıca çokda hoş durmuyordu onan vazgeçtim başak bir yerde buldum oda pembeli morluydu uymadı hala bakınmaktayım yani anlayacağınız.Kzuzulu uyku seti duyanlar bilenler hemen bana haber versin

bayıldım bayıldım tubacım
güle güle kullansın prenses
şimdiki çocuklar nekadar şanslı ben evlenene kadar ayrı bir odam olmamıştı 3 kız kardeş aynı odada yatardık hatta özel çocuk odasıda değildi oturma odasındaki divanlara her akşam yatak serilir sabah toplanırdı
kızımdada oda almamıştım ona çok pişmanım hoş şimdi odasını kendi seçti aldık ama en iyisini yapmışsın durumun varsa alacaksın canım
süper ötesi herşeyi mükemmel olmuş
Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

tuğba, hafizabaha çok güzel odalar hazırlamışsınız . güzel günlerde kullanın kızlar.

canım biz mağazadan 170'e aldık ama hepsiburada da havale ile 150ye inmiş

offf bayada varmış ben şöyle 100 tl altında idare bişey arıyorum malum ev kredisi kızın okulu oda aldık taksit vs vs derken yetişmiyor
ama çok şık gerçekten
güle güle kullanın

Selam dün sorunu görmemişim kusura bakma s3nna. Mobilyaları aldığım yerde çektim fotoyu mobilyalar yeni geldi anca yerleştirdik eve daha resmini çekemedim stickerlar benim değill yaniii Bende daha süsleme olayına çok girmedimm ...

gözdecim çok güzel olmuşş oda yaaa evde daha bi farklı daha güzel durmuşşş...pembe beyaz çok hoş olmuşşş.güle güle sağlıklı günlerde yatar inşş kızın

gözdeeeeeee bayıldım ya renkler harika hele duvar renginiz çok uçukkk bi pembe sanırım çok güzel cnm iç açıcı ferah ve rahatlatıcı bi oda kensliklee güle güle büyüsün umay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…