2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

melocum ve sevimli çok sevindim beğenmenize,pembe almak istemedim 2.erkek olursa inşallah onada kullanırım diye,yazık güny bidahamı alıcaz dimi

burarada cibinliğiyle filn görünce annem çok güldürdü bizi"bu ne böyle bi damat eksik gelin odası gibi diye"

Allah sağlık versinde çalışalım hep onlara güzel şeyler alalım onlarda hayırlı evlat olsunlar bizi utandırmasınlar inşallahhh

kızlar hazırladığınız odaların hepsi harika... Rabbim bu odalarda bu beşiklerde sağlıkla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin bebişleri... Bende böyle oda yapmayı çok isterdim ama yer konusunda sıkıntımız var ne yazıkki... İnşallah bende yeni eve taşındığımızda kızıma çok güzel bir oda yapacağım.

gözdeati ve mucize harika takımlar ya ben değişik değişik görünce hepsinden de alasım geliyor çok güzeller çünkü

gözdecim çok güzel olmuş kızının odası güle güle uyusun duvar rengide çok güzel olmuş ayrıca valla yatasım geldi :))

gözdecim odanız çok güzel olmuşş.
güle güle kullanın

kızlar hiiçç isim yazmıyorum hepinizin bebişlerinin odası süperr,bayıldım çok şanslı bu sıpacıklar

gözdecim prensesin odası çok güzel olmuş çok beğendim iyi günlerde kullansın canım

gözde çok güzel canım Allah kullanmayı nasip etsin

ayy gözdecim odanız pek bi güzell maşallahhh.güle güle kullanınnn

arkadaşlar hepinizin prenseslerinin vee prenslerinin odaları muhteşem olmuş,bayıldım valla...sağlıcakla büyüsünler içinde inşallah...

Gözdecim Maşaallah prensesin sağlıkla büyüsün odasında çok tatlı tam prenseslere yakışır bi odaaa çok beğendimmm

gözde canımmm çok güzelll güle güle büyüsün umay içinde inşallah odanın rengide mobilyalarda pek hoşş

gözdeati ve mucize harika takımlar ya ben değişik değişik görünce hepsinden de alasım geliyor çok güzeller çünkü

Ayyyy ne güzel odalar sağlıcakla büyüsün inşallah bebişleriniz

hepinize çok teşekkür ederim kızlar beğenmenize çok sevindim inş hepimizin bebişleri sağlıkla gelip odalarına konuverirler :)

mucize oda takımın çok güzel çok dinlendirici bir oda olmuş güle güle kullansın pernses...

Gözdecim ben odanı daha yeni gördüm canım sayfalar arasında kaybolmuş çok güzel olmuş.Umay kızımız güzel günlerde kullansın odasını.Uyku seti çok hoşuma gitti kuzucuklu :))

teşekkür ederiz çağlayancım amin canım daha iileri sevil hanımın olsun inş.

gözde ve mucize oda takımlarınız bir harika allahım sağlıklı günlerde içlerinde yatmayı nasip etsin...

ve işte bizim odamızda bu.birkaç eksik var.takımımızın perdesini ve cibinliğimizi daha takmadı babamız.tel.ile çektim bu kadar oldu

Son düzenleme:
Shark_11 odanız çok güzel olmuş çok beğendim canım güzel günlerde kullansın minik kızın odasını

bu odaların hepiisi birbirinden güzel maşallahh.shark cım çok tatlı olmuş odanız.güle güle yatmak nasıp olsun inşallah.valla çok hevese geliyorum sizi gördükçee

shark o ne tatlı uyku seti öyle yılbaşını hatırladım birden karlar içindeki ağaçlar gibi hemde pofur pofur görünüyor çok beğendim güle güle kullasın bebişin inş.

shark sağlıkla huzurla uyut odasında tatlı bebişini. Rafları nasıl yaptırdın? Sen ayrıca mı aldın canım?

bütün annişlere çok teşekkürler.daha güzelleri sizin bebişlerinizizn olsun inşallah
cutie canım raf takıma dahil ayrıca almadım hatta hediye etti satıcı amcamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…