2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

ben de onu düşündüm ayrıca kanepe çift kişilik yatak olduğu için yanında da yatabiliriz ilk zamanlar yalnız bırakmak içime sinmeyecek

mucize oda takımın çok güzel çok dinlendirici bir oda olmuş güle güle kullansın pernses...

sağol manikkcim,evet çok canlı olmadı,aslında canlı renkleri severim ama görünce banada çok soft geldi,bunu alldım,senin oda takımında geldi hheralde ekledinmi ben göremedim...

Melocum çok cici olmuş pembe beyaz uyumu,gayet aydınlık görünüyor oda,park yatakta bende pembe renk düşünmüştüm hatta içim gitti ama ilerisi için kullanışlı olur diye ortak renk seçip pembeden vazgeçtim,o kanepede iyi olmuş oraya çok faydasını görürsün,minik kızın sağlıkla uyusun odasında inş...

melocum çook güzel odanızzz.yatağınızın cibinliğide ayrı bi tatlılık katmış güle güle kullanın

melocum güle güle yatsın kızın üssleriylede pek şirin olmuş
o sticerleri dolaba yapıştırıyorsunuzya sonradan çıkarması zor olmazmı bir zarar vermezmi

elviiinnnnnn prenseesss odan çok güzel olmuş güle güle büyü içindee annen ve babanlaa

melocumm süperrrr olmuşş odanın havası değişmiş valla cıvıl cıvıl benim bile orda yatasım geldii :))

melocum çook güzel odanızzz.yatağınızın cibinliğide ayrı bi tatlılık katmış güle güle kullanın
teşekkür ederim sedacım sağol
Melocum odanız çok güzel olmuş canım güzel ve sağlıklı günlerde büyüsün odasında inş.
amin canım inşallah sağol
melocum güle güle yatsın kızın üssleriylede pek şirin olmuş
o sticerleri dolaba yapıştırıyorsunuzya sonradan çıkarması zor olmazmı bir zarar vermezmi
yok canım kolonyaı mendille hemen siliniyor diğerleri de ahşap zaten
elviiinnnnnn prenseesss odan çok güzel olmuş güle güle büyü içindee annen ve babanlaa
teşekkür ederiz elif teyzesi
melocum cok güzel olmus elvin kızımızın odası güle güle kullansın :78:
teşekkür ederiz senacım
melocumm süperrrr olmuşş odanın havası değişmiş valla cıvıl cıvıl benim bile orda yatasım geldii :))

sağol sevincim ben taşındım bile:)televizyonuda getiridm

Kizkardesimle paylastigim odaya kurduk kizimin odasini. Yandakide benim yatagim
Yorganini geçirmedim henüz. Ebe nasil olsa geri cikaracak
Burayi hallettik. Birde Trdeki odamizi yapacagim.

Son düzenleme:
güle güle kullanın bebişi sağlıkla mışıl mışıl uyusun inşlhhh sepetlerinz çok güzelmiş çorap vs. için kullanışlı olur bende böyle bir şey alsam iyi olacak sanırım

resimleri eklemeye çalışıcam
canım çok güzel olmuş odanız yeni farkettim ben

sürmeli sen geri dönmiycenmi kız.
çok güzelmiş beşiğiniz şifonyeriniz güle güle kullansın kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…