- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
bebek odasında kanepe gerçekten çok gerekli. bizim odamız küçük beşiği şifonyeri oyuncak sandığı ve dolabı sığdı camın önü boş ama ordada petek var kanepe koyacak yer kalmadı. emzirirken alt açarken vb durumlarda kanepe gerekli gerçekten. güle güle kullanın odanızı.
canım çok güzel odanızzz güle güle kullanınn
gözde ve mucize oda takımlarınız bir harika allahım sağlıklı günlerde içlerinde yatmayı nasip etsin...
mucize oda takımın çok güzel çok dinlendirici bir oda olmuş güle güle kullansın pernses...
gözdeati ve mucize harika takımlar ya ben değişik değişik görünce hepsinden de alasım geliyor çok güzeller çünkü
Mucize çok beğendim canım oda takımını güzel günlerde kullanın canım
resimleri eklemeye çalışıcam
çok cici olmuş minik elvinin odası mutlu mutlu zaman geçirirsiniz inşallah....
resimleri eklemeye çalışıcam
Melocum çok cici olmuş pembe beyaz uyumu,gayet aydınlık görünüyor oda,park yatakta bende pembe renk düşünmüştüm hatta içim gitti ama ilerisi için kullanışlı olur diye ortak renk seçip pembeden vazgeçtim,o kanepede iyi olmuş oraya çok faydasını görürsün,minik kızın sağlıkla uyusun odasında inş...
teşekkür ederim sedacım sağolmelocum çook güzel odanızzz.yatağınızın cibinliğide ayrı bi tatlılık katmış güle güle kullanın
amin canım inşallah sağolMelocum odanız çok güzel olmuş canım güzel ve sağlıklı günlerde büyüsün odasında inş.
yok canım kolonyaı mendille hemen siliniyor diğerleri de ahşap zatenmelocum güle güle yatsın kızın üssleriylede pek şirin olmuş
o sticerleri dolaba yapıştırıyorsunuzya sonradan çıkarması zor olmazmı bir zarar vermezmi
teşekkür ederiz elif teyzesielviiinnnnnn prenseesss odan çok güzel olmuş güle güle büyü içindee annen ve babanlaa
teşekkür ederiz senacımmelocum cok güzel olmus elvin kızımızın odası güle güle kullansın :78:
melocumm süperrrr olmuşş odanın havası değişmiş valla cıvıl cıvıl benim bile orda yatasım geldii :))
canım çok güzel olmuş odanız yeni farkettim benresimleri eklemeye çalışıcam
Kizkardesimle paylastigim odaya kurduk kizimin odasini. Yandakide benim yatagim
Yorganini geçirmedim henüz. Ebe nasil olsa geri cikaracak
Burayi hallettik. Birde Trdeki odamizi yapacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?