Kızlar Sizin Fikrinize İhtiyacım Var Oğlumun Odası Turuncu Renkte Odasında 1 Tane Kızıl Ceviz Renginde 6 Kapılı Dolap Var {Odamızdaki Dolap Yetmediği İçin Eşimle Almıştık Bu Dolabı} Ve Aşağıdaki Yataklardan Alıcaz Sizce Hangi Rengi Yakışır? Turuncu Düşündüm Ama Çok Boğar mı Acaba, Düz Beyaz Çok mu Basit Durur Bi Karar Veremedim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim..
Şimdiden Teşekkür Ederim
İmara Mobilya | Beşik, Bebek Odası , Genç Odası
Canım bence turuncu değil de cevizli beyazlı daha iyi olur hem dolapla takım gibi olur duvar rengi istediğin zaman değişir ama yatak rengini değişemezsin sen bilirsin ama yinede cwviz rengi olan turuncudan daha güzel duruyor
Kızlar Sizin Fikrinize İhtiyacım Var Oğlumun Odası Turuncu Renkte Odasında 1 Tane Kızıl Ceviz Renginde 6 Kapılı Dolap Var {Odamızdaki Dolap Yetmediği İçin Eşimle Almıştık Bu Dolabı} Ve Aşağıdaki Yataklardan Alıcaz Sizce Hangi Rengi Yakışır? Turuncu Düşündüm Ama Çok Boğar mı Acaba, Düz Beyaz Çok mu Basit Durur Bi Karar Veremedim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim..
Şimdiden Teşekkür Ederim
İmara Mobilya | Beşik, Bebek Odası , Genç Odası
bencede ceviz rengi diyorum benimkde ceviz ve krem rengi daha bir güzel duruyor ve sonradanda daha rahat kullanır odanın rengini olduki değiştirdiniz sonradan turuncu sırıtır ama cviz her renge uyar
canım bende diğer arkadaşlara katılıyorum.ceviz yada beyaz rengi daha hoş olur.dolabınada uyar.ayrıca bebeğin büyüdüğünde turuncuyu beğenmeyebilirde bunuda düşün ...
ben daha beşik almadım çilek mobilyanın beşikleri sallanmıyor ve üzerlerindeki resimler etiketli pek dayanıklı gelmedi bana sanırım kabartma desenli yada sanırım mozaik diyorlar el işçiliği varmış onu düşünüyorum şifonyeriyle birlikte dolap alamıcam fazla yerim yok evde birde ikea bakıcam bu yatak koruyucuları var hani çarşafın altına seriliyor bulamadım ikeada bulmayı ümit ediyorum.
Kızlar Bişey Daha Sorcam Çilek Safari Uyku Seti İçinde Neler Var Nevresim Takımı Yorgan Falan? Cibinlik Alt Değiştirme Seti Falan Bunlar Var mı Yoksa Bunlar Ayrı mı Alınyor?
Çilek > Uyku Seti
cibinlik alt değiştirme ayrı cibinlik sanırım 100 tl. baya pahalı gibi yorganı var nevresim takımı nevresım takımının içinde yastığı 1 tane küçük böle aslanlı ayısı var peluş gibi işte birde yan taraflarına koruyucuları var ben baktım kaliteli kumaşı filan 210 dediler sanırım 200 veririz demişlerdi 2 hafta önceki fiyatlar bunlar fiyatlar değişcekmiş yılbaşından sonra kampanyamız var demişlerdi beşik ve uyku setinde.
valla ne yalan söyliyim aslanlı yastığı çok hoşuma gitti ben onu alt değiştirme setinin yastığı sanmıştım normal yastığıymış demek.. hmm neyse bakıncaz biraz daha fiyat olarak en uygun civil mağazaları herşey en uygun orda var
civilden bende 20 li hastane cıkıs seti almıştım penyesi baya kaliteliydi 80 tl almıştım.
birde eminönünde kapalı çarşıdan mahmut pasaya doğru inerken sağ tarafta bir han var 6 7 katlı sırf bebek üzerine giysi kapı süsü işte bakım seti lohusa geceliği filan satıolar fiyatlar çok uygun ben bazı şeyleri ordan aldım alt değiştirme setini filan bakım setini aldım çok ucuza alış fiyatına verdiler hep yalnız gezerken çok yoruluyorsun hanın içi sırf alışverişe gelmiş hamile bayan dolu zaten:))
ben oda takımını aldım fakat henüz beşiğimiz kurulmadı.dolap ve şifonyer için kapitone örtülerinn dikilmesini bekliyorum.örtülerimiz dikilsin,kıyafetleri yıkayıp ütüledimmi dolabını yerleştirmesi uzun sürmez diye düşünüyorum.umarım geç kalmamışımdır :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?