2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

güle güle kullanın bebişi sağlıkla mışıl mışıl uyusun inşlhhh sepetlerinz çok güzelmiş çorap vs. için kullanışlı olur bende böyle bir şey alsam iyi olacak sanırım

Sagol canim evet kullanisli bencede al ivir zivirlarini koyarsin.

canım çok güzel olmuş odanız yeni farkettim ben

sürmeli sen geri dönmiycenmi kız.
çok güzelmiş beşiğiniz şifonyeriniz güle güle kullansın kızın

Tesekkur ederiz canim. Evet geri donecegim 1 ay falan kalacagim

sürmeli bebişinin yatağı çok güzel olmuş canım yurt dışında beşikler hep böyle bayılıyorum keşke burdada olsaydı onlardan ellerine sağlık

sürmeli bebişinin yatağı çok güzel olmuş canım yurt dışında beşikler hep böyle bayılıyorum keşke burdada olsaydı onlardan ellerine sağlık

Tesekkurler. Malesef canim benim hosuma gitmiyor ben böyle çekmeceli falan olsun istiyordum ama bulamadim burda. Artik Trdeki odamiza çekmeceli almayi duusunuyorum.

sürmeli çok cici olmuş yatağı cibinliği güzel güzel uyusun içinde sağlıklı günlerde inşallah ....

sürmeli maşallahh çok güzelll odan.cibinliğinde çok güzel farklı olmuş tül olmamasıyla.güle güle yatsın sağlıkla gelsin inşallah

sürmeli çok cici olmuş yatağı cibinliği güzel güzel uyusun içinde sağlıklı günlerde inşallah ....

tesekkur ederim canim insallah hepimizinnn

sürmeli maşallahh çok güzelll odan.cibinliğinde çok güzel farklı olmuş tül olmamasıyla.güle güle yatsın sağlıkla gelsin inşallah

insallah canim cok sagol
sen eklemis miydin odanizi ?

tesekkur ederim canim insallah hepimizinnn

insallah canim cok sagol
sen eklemis miydin odanizi ?

ben şu anda oda yapmıyorummm...yatak odama park yatak koydum..çocuk odam var ama orda bir dolap birde tek kişilik yatak var.şimdilik bozmicam annem uzaktan gelicek rahat rahat kalsın diye.artık yaza doğru falan yaparım inşallahh.sizinkilerden fikirler topluyorum şimdillik

sürmelicim çok güzel olmuş yazelin odası bayıldım ellerine sağlık canım iyi günlerde kullansın odasını

Kizkardesimle paylastigim odaya kurduk kizimin odasini. Yandakide benim yatagim
Yorganini geçirmedim henüz. Ebe nasil olsa geri cikaracak

Surmeli yazel'in odası çok güzel olmuş canım.Helede o sepetler çok beğendim.Güzel günlerde kullansın yazel kızımız odasını

Son düzenleme:
sürmeli,odanız ve cicileriniz gerçekten çok güzell olmuşş güzel günlerde kullanın inş...

kızlar hiç isim söylemiyorum çünkü bayaa birikmiş odalar.hepsi çoook güzel.ya bu şubat annelerinin hepsi zevkli yahuu

bizimde odamız bugün geldi kuruldu bi hafta hava alsın dediler artık eşyalarını yerleştirince fotoğrafını koyarız sabırsızlanıyorum bitsin artık oğluşumun odası...

böyle daha kolaymış eklemek şimdi keşfettim

resimleri eklemeye çalışıcam

Kızlar hepinizin yavrularının odaları birbirinden güzel güzel günler de sağlıkla kullansınlar odalarını inşallah.
Sürmeli canım yatağınız çok güzel bende bu tarz yatakları seviyorum ama tr de bulmak zor ikea da var sanırım gidip oraya bakacağım inşallah bulurum.

Ben kızımın odasını ancak ocak ayı içerisinde hazırlmaya başlıycam çok fazla birşey alamıycaz ama maddi olarak bizi zorlayacak çünkü annem sepet beşiklerden almıştı şimdilik onu kuracağız birde şifonyer halı ve perde alıcaz yatağını belki doğumdan ssonra alıcaz bakalım artık hayırlısı olsun...

Kızlar Sizin Fikrinize İhtiyacım Var Oğlumun Odası Turuncu Renkte Odasında 1 Tane Kızıl Ceviz Renginde 6 Kapılı Dolap Var {Odamızdaki Dolap Yetmediği İçin Eşimle Almıştık Bu Dolabı} Ve Aşağıdaki Yataklardan Alıcaz Sizce Hangi Rengi Yakışır? Turuncu Düşündüm Ama Çok Boğar mı Acaba, Düz Beyaz Çok mu Basit Durur Bi Karar Veremedim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim..

Şimdiden Teşekkür Ederim

İmara Mobilya | Beşik, Bebek Odası , Genç Odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…