2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

bende yeşil diyorum açar bence odyı

haklısın yeşil ve turuncu çok güzel kombine oluyor ama bunun ilerisini de düşünmek lazım yatak genç odası olabiliyor, çocuk 10-15 yaşına geldiğinde yeşil renk yatakta yatmak istemez heralde diye düşünüyorum

canım hepsi çok güzeller sade ve şık iyi günlerde kullansın bebeşin

canım oğlum MERT TUNA nın odası ....

Eklentiler

• $DSC01733.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC01722.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC01727.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 36
  • $DSC01735.webp
    11 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC01734.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSC01724.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $DSC01732.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 41
  • $DSC01731.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSC01730.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC01729.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 57
  • $DSC01728.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 38
yeşim maşallah canım çok güzel olmuş Allah içinde yattığı ünleri görmeyi nasip etsin

yeşim çok güzel bir oda olmuş oğluşun çok şanslı annesi özene bezene hazırlamış herşeyini.Dolap içinde kapitone örtülerde çok güzel olmuş.Terziyemi yaptırdın onlar ölçülerini filan san verdin sanırım? Kayıyormu peki bişey yerleştiriken filan.Amma sordum ama kullanışlıysa bende yaptırmak isterim doğrusu...

cok guzelmis odaniz

yeşim maşallah canım çok güzel olmuş Allah içinde yattığı ünleri görmeyi nasip etsin

yeşim odanız çoook güzel olmuşşgüle güle iyi günlerdee yatsın oynasın odasında oğluşunn

beğenmenize çok sevindik oğluşumla iyi dilekleriniz için teşekkür ederiz.....manik evet kapitoneleri kumaşını aldım ölçülerine uygun kestim bi tanıdığımızda dikiş makinası vardı ona rica ettim saolsun yaptı oda yok kaymaz canım ben diğer dolaplarımdada kullanıyorum çok rahat oluyor yıka yıka kullan...

yeşim çok güzel bi oda olmuş içinde uyuduğu oynadığı hatta dağıttığı günleride görmeyi nasip etsinnn inş

odanız çok güzel olmuş canım .sağlıcakla mışıl mışıl uyusun inşallah oğluşun.(ayrıca duvarları da çok tatlı)

yeşim çok güzel bi oda olmuş içinde uyuduğu oynadığı hatta dağıttığı günleride görmeyi nasip etsinnn inş

odanız çok güzel olmuş canım .sağlıcakla mışıl mışıl uyusun inşallah oğluşun.(ayrıca duvarları da çok tatlı)

hepimize bebeklerimizin sağlıklı olduğunu göstersin inşallah...allahım isteyen herkese daha iyilerini nasip etsin ...

yeşim waoooww odanız çok güzel.birde bi güzel yerleştirmişsin yaa nasıl güzel olmuş

oğluşun güle güle sağlıkla büyüsün içinde inşallah

Yeşim odanız çok güzel olmuş.Çok zevkliymişsin canım mert tuna güzel günlerde kullansın odasını

yeşim maşallah harika olmuş bebişinin odası sanki ünlü bir derginin sayfasından oda örneği gibi beşik ve şifonyer harika düz beyaz olması çok güzel nazarlı uyku setinden bende bulup almalıyım:)
kapitoneyi bende yatak odamın raflarında kullanıyorum harika bişi raflarda cekmecelerde katiyen kaymıyor ben uçlarına küçük dantelde eklettirmiştim şirin duruyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…