cnm sorması ayıp bende kapitone ortu dıktırıcemde sana kaca malıyetı oldu...
canım henüz bitmedi ama ortalama 40TL'ye mal olur gibi
bende yeşil diyorum açar bence odyı
Bugun bende birseyler aldim ikea dan:
ustunede bunun pembesi ve kalpli olanindan aldim, resmini bulamadim netten (emzirme yastiginin modelinden) :
emzirme yastigi:
Dolabin icine bu kutulardan:
Ayrica banyoya basit birtane aldim:
alttaki rafinada bu plastik kutulardan aldim, icine sampuan, bez, havlu vb. seyleri yerlestirmek icin:
Bu arada burada baska bir annemizden esinlenerek, susleme malzemeleri alacagim ilk resimdeki dolap icin, bilmiyorum onlari kendisimi yapti yoksa oylemi satin aldi ama, gercekten cok hos olmus.
Burada turkiyedeki gibi oyle cok suslu seyler yok, onun icin susumuzu kendimiz yapacagiz
Biraz kalpler ile falan suslemeyi planliyorum, bakalim nasil olacak, yapinca resim eklerim tekrar.
Yatagini daha kurmadik kurunca onuda eklerim. Sanirim her ikiside ocaktan once yapilmaz.
cok guzelmis odaniz
yeşim maşallah canım çok güzel olmuş Allah içinde yattığı ünleri görmeyi nasip etsin
yeşim odanız çoook güzel olmuşşgüle güle iyi günlerdee yatsın oynasın odasında oğluşunn
yeşim çok güzel bir oda olmuş oğluşun çok şanslı annesi özene bezene hazırlamış herşeyini.Dolap içinde kapitone örtülerde çok güzel olmuş.Terziyemi yaptırdın onlar ölçülerini filan san verdin sanırım? Kayıyormu peki bişey yerleştiriken filan.Amma sordum ama kullanışlıysa bende yaptırmak isterim doğrusu...
yeşim çok güzel bi oda olmuş içinde uyuduğu oynadığı hatta dağıttığı günleride görmeyi nasip etsinnn inş
odanız çok güzel olmuş canım .sağlıcakla mışıl mışıl uyusun inşallah oğluşun.(ayrıca duvarları da çok tatlı)
canım oğlum MERT TUNA nın odası ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?