canım oğlum MERT TUNA nın odası ....
Kızlar Sizin Fikrinize İhtiyacım Var Oğlumun Odası Turuncu Renkte Odasında 1 Tane Kızıl Ceviz Renginde 6 Kapılı Dolap Var {Odamızdaki Dolap Yetmediği İçin Eşimle Almıştık Bu Dolabı} Ve Aşağıdaki Yataklardan Alıcaz Sizce Hangi Rengi Yakışır? Turuncu Düşündüm Ama Çok Boğar mı Acaba, Düz Beyaz Çok mu Basit Durur Bi Karar Veremedim Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim..
Şimdiden Teşekkür Ederim
İmara Mobilya | Beşik, Bebek Odası , Genç Odası
canım yatağı aldınızmı? siparişlemi geliyo yoksa yerinde gördünüzmü? kaça geliyo beşik bu yerde beyazı güzel gözüküyo? biz oyun parkı alacaktık sürekli aksilikler çıkıyo alamadık bir türlü... acaba beşikmi alsak diye düşünmeye başladım????
cnm çokk güzelmişş güle güle kullansın bebişin içinde sağlıkla büyüsünnnbiraz geç oldu amacanım kızımın beşiği
cnm çokk güzelmişş güle güle kullansın bebişin içinde sağlıkla büyüsünnn
ayy nurcummm sepetin çoookk güzelll.güle güle yatsın prenses kızın.maşallahhhh.tabi gördü süslü sepeti gelicem ben yatıcam orda diye heveslendi hemen yaramaz
nurcum daha önce söylemişsindir ama hatırlayamadım
sepetiniz ne kadara maloldu.birde hasırmı bunun altı yoksa katlanabilen demirlerdenmi.
biraz geç oldu amacanım kızımın beşiği
teşekkür ederim canım....amin inş...fotoğrafı babamız çekti çevreye pek dikkat etmemiş doğal halimizle çıkmışızNur kızının sepeti çok güzel,gelin yatağı gibi,yavrun içinde sağlıkla mışıl mışıl uyusun inşallah,bu arada tesbihin gözümden kaçmadı
teşekkür ederim canım....amin inş...fotoğrafı babamız çekti çevreye pek dikkat etmemiş doğal halimizle çıkmışızbeğendiysen sana göndereyim canım bize duaedersin...
çok teşekkür ederim,Nur ben tahta tesbih kullanıyorum,daha çok hoşuma gidiyor tahta tesbih,mis gibide kokuyor,benimkide yatak başında,yada bileğime dolanık,durur:) dua ederim sana herzaman
canım oğlum MERT TUNA nın odası ....
çok teşekkür ederim canım...Rabbim gönlüne göre versin inş...oğluşunudan sonra bi prensesin olur sende böle yatak alırsın kızçenenurcum gülele kullanın cnm tam hayaşlerimdeki spet beşik ya kızım olursa bi gün böle gelinlik gibi bi beşik alıcam inşallah ona
sağlıkla büyüsün güzel prensesin içinde tatlım
çok teşekkür ederim canım...amin canım inş...beğenmene çokk sevindimcanım çok şeker olmuş çok beğendim prensesin iyi günlerde mışıl mışıl uyusun içinde
yeşimcim odanız çok güzel bayıldım mert tuna iyi günlerde kullansın cicilerini
bayıldım beşiğinize. Pek bi süslü olmuş canım. Allah güzel günlerde yatırmayı nasip etsinbiraz geç oldu amacanım kızımın beşiği
bayıldım beşiğinize. Pek bi süslü olmuş canım. Allah güzel günlerde yatırmayı nasip etsin
Çok güzel olmuş nur beşiğiniz güzel günlerde sağlıkla kullansın inş.bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?