2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

canım yatağı aldınızmı? siparişlemi geliyo yoksa yerinde gördünüzmü? kaça geliyo beşik bu yerde beyazı güzel gözüküyo? biz oyun parkı alacaktık sürekli aksilikler çıkıyo alamadık bir türlü... acaba beşikmi alsak diye düşünmeye başladım????

canım ben istanbulda yenibosnada eskidji de gördüm çok kullanışlı bişeye benzediği ve uzun süre kullanabileceği için bunu beğendim.. suntalemi de var mdfsi de var.. internetten sipariş yapılıyr mu bilmiyorum biz henüz gidip almadık ama yenibosnadaki adam siz siparişi verin biz getiririz 3-4 gün içerisinde demişti..

biraz geç oldu ama canım kızımın beşiği

Eklentiler

• $04088.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 22
  • $04087.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $04091.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 33
ayy nurcummm sepetin çoookk güzelll.güle güle yatsın prenses kızın.maşallahhhh.tabi gördü süslü sepeti gelicem ben yatıcam orda diye heveslendi hemen yaramaz

cnm çokk güzelmişş güle güle kullansın bebişin içinde sağlıkla büyüsünnn

ayy nurcummm sepetin çoookk güzelll.güle güle yatsın prenses kızın.maşallahhhh.tabi gördü süslü sepeti gelicem ben yatıcam orda diye heveslendi hemen yaramaz

teşekkür ederizinş sağlıkla sıhhatle hayırlı zamanda gelsin minikler biz herşeycikler yaparız onlara...o gün sepetimizi alıp hastaneye gittik malum bugün dedim eşime hemen kuralım her an herşey olabilir diye panik olduk...

nurcum daha önce söylemişsindir ama hatırlayamadım

sepetiniz ne kadara maloldu.birde hasırmı bunun altı yoksa katlanabilen demirlerdenmi.

nurcum daha önce söylemişsindir ama hatırlayamadım

sepetiniz ne kadara maloldu.birde hasırmı bunun altı yoksa katlanabilen demirlerdenmi.

canımcım sepet 300tlye mal oldu...hasırlar sallanamıyor diye ben katlanabilen demirlerden istedim...hem sallanıyo,istediğin zaman sabitliyorsun,sonrada katlayıp kaldırıyorsun....
bunu içinde pamuk yatağı,takı yastığı,süt yastığı,çarşafı dahil...
süslemesine karışmıyor...sen istediğin süs malzemesini alıyorsun şuraya şunu buraya bunu diyorsun senin yanında hazırlıyor...
bir de cibinlik yapıyor normalde ama ben istemedim...mobilyasına yaptırmayı düşünüyorum inş...

Nur kızının sepeti çok güzel,gelin yatağı gibi,yavrun içinde sağlıkla mışıl mışıl uyusun inşallah,bu arada tesbihin gözümden kaçmadı
teşekkür ederim canım....amin inş...fotoğrafı babamız çekti çevreye pek dikkat etmemiş doğal halimizle çıkmışızbeğendiysen sana göndereyim canım bize duaedersin...

teşekkür ederim canım....amin inş...fotoğrafı babamız çekti çevreye pek dikkat etmemiş doğal halimizle çıkmışızbeğendiysen sana göndereyim canım bize duaedersin...

çok teşekkür ederim,Nur ben tahta tesbih kullanıyorum,daha çok hoşuma gidiyor tahta tesbih,mis gibide kokuyor,benimkide yatak başında,yada bileğime dolanık,durur:) dua ederim sana herzaman

çok teşekkür ederim,Nur ben tahta tesbih kullanıyorum,daha çok hoşuma gidiyor tahta tesbih,mis gibide kokuyor,benimkide yatak başında,yada bileğime dolanık,durur:) dua ederim sana herzaman

bende tesbihlerimi şu kokulu gül yaprakları satılıyo ya oların içine koydum çektikçe okadar güzel kokuyoki bide arada o gül yapraklarının üzerine gül suyu döküyorum ohh mis:)

nurcum gülele kullanın cnm tam hayaşlerimdeki spet beşik ya kızım olursa bi gün böle gelinlik gibi bi beşik alıcam inşallah ona
sağlıkla büyüsün güzel prensesin içinde tatlım
çok teşekkür ederim canım...Rabbim gönlüne göre versin inş...oğluşunudan sonra bi prensesin olur sende böle yatak alırsın kızçene
canım çok şeker olmuş çok beğendim prensesin iyi günlerde mışıl mışıl uyusun içinde

yeşimcim odanız çok güzel bayıldım mert tuna iyi günlerde kullansın cicilerini
çok teşekkür ederim canım...amin canım inş...beğenmene çokk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…