2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

heryere sordum internetten de baktım en ucuz fiyata aldığımı düşünüyorum.

maviside vardı düz renk olarak.ama biz ikinci çocuğuda düşünerekten böyle karışık renkli aldık.zaten yeşili babamızda çok sever bir tarafı sarı bir tarafı yeşil.ikinci Allah nasip ederde olursa birde kız olursa oda rahat yatsın dedik.

çok güzel cnm mantıklı yani bende artık kızım olunca direk oda yaparım dedim beşikli :) inşallah o günleride görürüz yaa

ben de koyayım Elvinimin yatağını

Eklentiler

• $Baby-Rose-Park-Yatak-Ve-Oyun-Parki-3-Farkli-Renk__29081018_0.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 26
melocum ikiside çok güzel.yaa pembe olunca ayrı bir tatlı oluyo bu eşyalar yaaa güle güle yatsıınnn elvin imiz. pusette çok kullanışlı gözüküyor.

melocum ikiside çok güzel.yaa pembe olunca ayrı bir tatlı oluyo bu eşyalar yaaa güle güle yatsıınnn elvin imiz. pusette çok kullanışlı gözüküyor.

seda 5 kilo çift yönlü ve tek elle dörde katlanabiliyor baston oluyor aklında olsun çok kullanışlı

seda 5 kilo çift yönlü ve tek elle dörde katlanabiliyor baston oluyor aklında olsun çok kullanışlı

en önemli özelliği o baston olması.biz pusetimizi ablamdan aldık.yeğeniminkini.ama ilerde duruma göre böyle baston bişi de alabilriim

pek bi güzeller canımmm.güle güle kullansın.şimdiki çocuklar ne şanslı dimi.tabi anneleride böle süslü süslü şeyleri özene bezene hazırlıyor.Allah herkese nasip etsin.Allah babalarımızdan razı olsun.onlara sağlık versinki çalışsınlar bizde bunları alabilelim

Dillerim_lal melocum senaysn hepinizin yatakları ve diger malzemeler cok güzeller güle güle kullansın bebecikleriniz :)

Eki Görüntüle 110882 Eki Görüntüle 110883

bunlar da oğlumun kızlar. cicilerimize de eklemiştik zaten aldığımız zaman

pusetimiz de bu olacak siparişi verdik

aldıkk aldıkk sonunda bizde yatağımızı aldık.

camino marka park yatak aldık.125 liraya.

Kızlar bebeklerinizin eşyaları çok güzel çok zevkli iyi günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah...

kraft 504 turuncu mavi rengini çok aradım bulamadım.eşimde bu olsundedi artık turuncu nasıl bir renk aldık

aldıkk aldıkk sonunda bizde yatağımızı aldık.

camino marka park yatak aldık.125 liraya.

pusetimiz de bu olacak siparişi verdik

Eki Görüntüle 110882 Eki Görüntüle 110883

bunlar da oğlumun kızlar. cicilerimize de eklemiştik zaten aldığımız zaman

Kızlar hepinizinki çok güzeller güzel günlerde kullansın bebişleriniz inş. Bizde annemden beşiği aldık ama babamız daha kurmadı kursun bende resmini çekip koyucam

lal,melecum,senaysn cicleriniz çok güzel. Allah daha iyilerini nasip etsin. Mışıl mışıl uyusunlar, kullansınlar bebişleriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…