- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar bu da bizim odamızcep tlfu çekimi :) uyku setimizi falan da aldık ama yıkayıp doğuma yakın sericem beşiğe inşallah :)
Eki Görüntüle 109884 Eki Görüntüle 109885 Eki Görüntüle 109886
moonsun ,romeosununjulieti odalarınız bir harika bebekleriniz iyi günlerde kullansın inşallah...
ayyyy çok güzelll nasıl şirin bişi bu yaaaa
öff nasıl heveslendim bendemi odaayı şimdiden yaptırsam bilemedimkiii kız çocuklarının odaları bile cicili bicili yauuuuu
neyse siz alın ben sizden fikirler alayım amcamız mobilyacı nasılsa o yapacak kopya çekimm sizden (kendimi avutuyorumzaman kazanmak için)
güle güle kullanının
bende dün dolaşırken bir park yatak gördüm cibinlikli falandı şirindi..en az bir sepet kadar şirindi.bazı park yataklar çok kaba oluyor onlar gibi değildi hoşuma gitti hemde peşin 120 lira dedi uygun gibime geldi.tabi huyum kurusun en az 150 yere bakmadan alamamki ya daha güzeli varsa diye paranoyaklaşmadan
kızlar bu da bizim odamızcep tlfu çekimi :) uyku setimizi falan da aldık ama yıkayıp doğuma yakın sericem beşiğe inşallah :)
kızlar buda benim oğlumun dolabı, büyüyen beşiği, beşiği, kapı süsü ve sepeti
senin kızınında odası pek süslü canım güle güle kullansın kızın
canımmmm çokkk şirin valla sizin odaları gördükçe hemen oda yapasım geliyor ama olmazzzz yazın yapıcam diye kendimi kandırıyorum
hepiniz güle güle kullanın kızlarrrrr
canım çok uyumlu ve süper attlı bir oda olmuş sağlıkla büyüsün kzıın içinde imş
Çok güzel canım güzel günlerde büyüsün canın kızın.
Romeosununjulieti süperr yaa çok beğendim güle güle kullanın
cnm çok güzel bi model bu çok bakmıştım netten bende gayet kaliteli ve şık görünüyo ben sadece renklerinde sarı mavi var die almak sitemedim eşim fenerbahçeyi hiç sevmezde:):)aldıkk aldıkk sonunda bizde yatağımızı aldık.
camino marka park yatak aldık.125 liraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?