2011 Şubat Bebeklerinin Odaları&Sepetleri&Beşikleri

Sudenur,şenaysn,melocum dillerim_lal çok güzell yataklarınızzzz bende aldım ama çekmedimm.artık son zamanda çekerimm.güle güle kullanın inşallahhh

Kızlar bebeklerinizin eşyaları çok güzel çok zevkli iyi günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah...

bayıldııım çok güzelmiiiş... sağlıkla güle güle kullanın inş...ama biz sadece park yatak alacaz maalesef...tayinimiz çıkacak yaza gerek yok diye düşündük eşimle...ama sonra hemen alırım heralde çok güzelmiş

Kızlar kızımın odasını ekledim daha çok eksiğimiz var ama fikirlere açığım bu arada...uyku setimizde gelicek bu hafta oda takımınn deseninden öle yaniii...daha iyileri sizin olsun inş

to_bee bayıldımmm bayıldıımmm bu nasıl güzel bir odaaa.hem bebeğin herşeyi var hem emzirmek için koltuk var hem çekyat varr..okadar güzelkiiii.duvarların yeşil olmasıda ayrı bir güzellik katmışşş.. ayy valla çokbeğendimm.

güle güle kullanınn

sağol lalcimdaha güzelleri senn bebişin olsun

toobe cim canım güle güle kullansın prensesin. çok şirin olmuş odanız bayıldım.bende bütün gece kızımın odasını döşedim tabi hayalimde ööle uyuya kalmışım yatakta
bende istiyorum gelsin artık bizimki de

bende öyleydim oda gelmeden öncee hep şunu şuraya bunu buraya koyarım diyodum hayal kuruyodum ama oda küçük olunca zor oldu yerleştirmekk..sennkide biran önce gelir inşş odasına girip girip oturuyorum

tobecimmmm çokkk güzell ya masal dünyası gibi olmuşşşş valla yaz gelsede yapsak odasını bizde paşamın güle güle kullanın canımm

too_be çok güzel kızının odası gerçekten her şeyi düşünmüşsün şirin olmuş

Allahım tubi bayıldım ya muhteşem olmuş ben odamı düz3eenlemedim henüz ama benim de çekyat ve emzirme koltuğum olacak...Allahıım hemen odayı düzenleyesim geldi

Kızlar odalar çok zevkli döşenmiş, içlerinde keyifle uyusun oynasın kuzucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…