2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ben de pko luyum canım.canını hiç sıkma.olacak inşallah olacak diye düşün.hadi yumurtaları toplayıp transfer edemeselerdi daha mı iyi olacaktı?rabbm yardım etsin inşallah.dua ediyorum olacak inşallah

merhaba arkadaşlar dün yumoşlarım toplandı.pazar ya da partesi transfer olacak herhalde.kesin bir tarih belirtmediler.dua edin ne olur!rabbim hepimize gül kokulu yavrular nasip etsin inşallah.

bana mesaj göndermişsin.yeni üye oduğum için nasıl kullanaağımı tam bilmiyorum.mesaj göndermeye çalıştım ama yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyormuşum.ben ankarada gürgan kliniğe gidiyorum.dün yumoşlarım toplandı.dua et.inşallah iyi sonuçlar alırız.sen ne yaptın?sesin çıkmıyor benim gibi.ben de birkaç gündür giremiyorum.görüşürüz.selamlar.:2:

merhaba canım,benim de dün ymuoşlarım toplandı.iyi dediler.inşallah iyidir.rabbim yardım etsin sana dainşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız,dua edelim
insallah canim insallah emeklerimz bosa gitmez.duadan baska siginagimiz yok.hayirlisiyla olur ins

ben de pko luyum canım.canını hiç sıkma.olacak inşallah olacak diye düşün.hadi yumurtaları toplayıp transfer edemeselerdi daha mı iyi olacaktı?rabbm yardım etsin inşallah.dua ediyorum olacak inşallah
cok haklisin canim iste psikoloji denen bisey kalmadi hastane,doktor,ilac,igne....hassaslastim iyice.
olcak ins allahin izniyle.

merhaba arkadaşlar dün yumoşlarım toplandı.pazar ya da partesi transfer olacak herhalde.kesin bir tarih belirtmediler.dua edin ne olur!rabbim hepimize gül kokulu yavrular nasip etsin inşallah.
hadi hayirlisi bakalim canim.hayirlisiyla olur insallah..
dualarim seninle arkadasim.

Kızlar bnada yardım edermisiniz bende martta başlıycam adetimi bekliyorum ilk görüşmeye gittim ama kistim vardı doktor yinede başlayalım dedi ama ben başlamadım bu ay kısmetse başlıycam nezaman başlanıyo tedaviye adetle birliktemi?

Hevuk oncelikle hayirlisi olsun bildigin kadariyla kist varsa tedaviye baslanmiyor once onu yok edip ileride bir sorun cikmamasi icin onelm aliyorlar diye biliyorum...

merhaba arkadaşlar
bende ilk kez deneyenlerdenim..bugün 5.günüm iğnede..heyecan korku tasa endişe ne ararsanız var şu an:))))) eşimde sperm sayısı 1 milyon olduğu için direk tüp bebeğe yönlendirildik..bende sorun yok hormonlarımız eşiminde benimde çok şükür düzgün..bilmiorum şansımız ne kadar yüksektir????bugün itibariyle 3 iğne olmaya başladım..iğnelerdenmidir nedir içimde sıkıntı oluor çok..Rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin tez vakitte inşallah..

hoşgeldin canım bende ilk deneyenlerdenim,,,ben p.tesi adetin 3.günü başlıycam şimdi lucrin vurunuyorum,bakalım neler olucak,inşaallah allah tüm evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

arkadaşlar pazartesi doktorumla görüş meye gidicem bana dua edin ne olur ben en son 1inci ayın 2sinde adet oldum subatta ve mart ayına girdik hala adet olamadım benim sorunum bu zaten ama tüp bebek tedavisine hemen başlayabilirmiyiz yanıtlarsanız sevinirim bi sorun olmaz inşallah pazartesiye kadar sabredemedim beni bilgilendirirmisiniz:26::26::26::26:

kızlar, 1 saat önce çatlatma iğnemi oldum, p.tesi sabah yumurta toplama var. ilk defa anestezi alıcam, çok heycanlıyım ve gerginim. benim içinde dua edin lütfen, inşallah herşey yolunda gider.

hamiş kalan arkadaşlarıda tebrik ederim, sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına olsun.

canım çok bi bilgim yok ama sen doktorunla görüşmeye gidinc eaydınatırlar seni,sıkma canını belki hap veririler önce adet olursun,uzun protokol olabilir,hemen başlamazsın ama biraz zaman alır,allah yardımcın olsun..doktorun kim?

selam kızlar benımde transferim 24 şubatta yapıldı pzt test gunum 1tane 1kalite 5.gun embriyosu transfer edildi.ins hislerım gıbı sonucumda pozıtıf olur. Bu arada transferımın 10.gunu başlıgı altında hikayemi yazdım merak ettiklerinize bakabilırsınız.allah hepınizin yardımcısı olsun.

slm kızlar başlığınıza yeni geldim.24 şubatta 3. embryosu transfer edildi.dün teste gittim çok şükür 31 çıktı.pazartesi 2. test yapılacak.çok mutluyum inşaallah devamıda gelir.

zlar yaa kafama bişey takıldı bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var ((((((
bizde tüp bebek tedavisine başladık daha önceki sayfalarda yazmıştım hatırlamışsınızdır..bugüntedavide 6.günümüz.eşimin değerleri 1 milyon çıktı ve oligoastenoteratospermi die de teşhis kondu..bunun ciddi bir sorun olduğunu araştırırken gördüm ve içim sıkıldı yemin ederim..bütün motivasyonum gitti resmen..bu teşhisin açıklaması hem şekil hem hareket bozukluğu demekmiş..eşi bu şekilde olup hamile kalan varmı aranızda..lütfen bana yardımcı olun çok moralim bozuldu ((

bozma moralini,allah oldedikten sonra herşey olur,merak etme mutlak vardır hamile kalan,rabbim yardımcın olsun..

bozma moralini,allah oldedikten sonra herşey olur,merak etme mutlak vardır hamile kalan,rabbim yardımcın olsun..

amin inşallah bende onunla teselli oluorum..öyle çok imkansızlıklar duydum ki Allah çok büyük olucaksa olur diyorum ama iğnelerden sanırım feci şekilde hassasım ((((

slm kızlar başlığınıza yeni geldim.24 şubatta 3. embryosu transfer edildi.dün teste gittim çok şükür 31 çıktı.pazartesi 2. test yapılacak.çok mutluyum inşaallah devamıda gelir.

umarım değerlerin güzel artar,moralini yüksek tut,iilk denemenmi,nerde yaptırdın,ben de buay başladımm,bizde güzel sonuçalr alırız inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…