off pko off..bugün kan degerim normal olsaydi catlatma ignesi olcaktim .
ama pko yüzünden sepet sepet yumurtam olustu sürüsüne bereket.
moralim alt üst oldu doktordan eve gelene kadar agladim
yarin sabah yine gitcez normale dönerse ki ins döner catlatma ignesi olcam sonra yumurta toplama sonrada transfer...ins .
dua edin benim icin nolur..kendimi cok kötü hissediyorum.
insallah canim insallah emeklerimz bosa gitmez.duadan baska siginagimiz yok.hayirlisiyla olur insmerhaba canım,benim de dün ymuoşlarım toplandı.iyi dediler.inşallah iyidir.rabbim yardım etsin sana dainşallah bebişlerimizi kucağımıza alırız,dua edelim
cok haklisin canim iste psikoloji denen bisey kalmadi hastane,doktor,ilac,igne....hassaslastim iyice.ben de pko luyum canım.canını hiç sıkma.olacak inşallah olacak diye düşün.hadi yumurtaları toplayıp transfer edemeselerdi daha mı iyi olacaktı?rabbm yardım etsin inşallah.dua ediyorum olacak inşallah
hadi hayirlisi bakalim canim.hayirlisiyla olur insallah..merhaba arkadaşlar dün yumoşlarım toplandı.pazar ya da partesi transfer olacak herhalde.kesin bir tarih belirtmediler.dua edin ne olur!rabbim hepimize gül kokulu yavrular nasip etsin inşallah.
Kızlar bnada yardım edermisiniz bende martta başlıycam adetimi bekliyorum ilk görüşmeye gittim ama kistim vardı doktor yinede başlayalım dedi ama ben başlamadım bu ay kısmetse başlıycam nezaman başlanıyo tedaviye adetle birliktemi?
merhaba arkadaşlar
bende ilk kez deneyenlerdenim..bugün 5.günüm iğnede..heyecan korku tasa endişe ne ararsanız var şu an:))))) eşimde sperm sayısı 1 milyon olduğu için direk tüp bebeğe yönlendirildik..bende sorun yok hormonlarımız eşiminde benimde çok şükür düzgün..bilmiorum şansımız ne kadar yüksektir????bugün itibariyle 3 iğne olmaya başladım..iğnelerdenmidir nedir içimde sıkıntı oluor çok..Rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin tez vakitte inşallah..
arkadaşlar pazartesi doktorumla görüş meye gidicem bana dua edin ne olur ben en son 1inci ayın 2sinde adet oldum subatta ve mart ayına girdik hala adet olamadım benim sorunum bu zaten ama tüp bebek tedavisine hemen başlayabilirmiyiz yanıtlarsanız sevinirim bi sorun olmaz inşallah pazartesiye kadar sabredemedim beni bilgilendirirmisiniz:26::26::26::26:
kızlar yaa kafama bişey takıldı bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var((((((
bizde tüp bebek tedavisine başladık daha önceki sayfalarda yazmıştım hatırlamışsınızdır..bugüntedavide 6.günümüz.eşimin değerleri 1 milyon çıktı ve oligoastenoteratospermi die de teşhis kondu..bunun ciddi bir sorun olduğunu araştırırken gördüm ve içim sıkıldı yemin ederim..bütün motivasyonum gitti resmen..bu teşhisin açıklaması hem şekil hem hareket bozukluğu demekmiş..eşi bu şekilde olup hamile kalan varmı aranızda..lütfen bana yardımcı olun çok moralim bozuldu((
bozma moralini,allah oldedikten sonra herşey olur,merak etme mutlak vardır hamile kalan,rabbim yardımcın olsun..
slm kızlar başlığınıza yeni geldim.24 şubatta 3. embryosu transfer edildi.dün teste gittim çok şükür 31 çıktı.pazartesi 2. test yapılacak.çok mutluyum inşaallah devamıda gelir.
amin inşallah bende onunla teselli oluorum..öyle çok imkansızlıklar duydum ki Allah çok büyük olucaksa olur diyorum ama iğnelerden sanırım feci şekilde hassasım(((([/QUOTE
evet canım öyle,tek sığınağımz rabbimiz..hassasık oluyomuş bende başındayım,bazen durup dururken ağlamaklı oluyorum,allahtan ailemin yanındayım,evimd eolsam zırlar durrudum..burda fırsat yokk:2:
amin inşallah bende onunla teselli oluorum..öyle çok imkansızlıklar duydum ki Allah çok büyük olucaksa olur diyorum ama iğnelerden sanırım feci şekilde hassasım(((([/QUOTE
evet canım öyle,tek sığınağımz rabbimiz..hassasık oluyomuş bende başındayım,bazen durup dururken ağlamaklı oluyorum,allahtan ailemin yanındayım,evimd eolsam zırlar durrudum..burda fırsat yokk:2:
nerde yaşıorsun canım hangi doktora gidiorsun..tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?