2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

umarım değerlerin güzel artar,moralini yüksek tut,iilk denemenmi,nerde yaptırdın,ben de buay başladımm,bizde güzel sonuçalr alırız inşaallah...

evet ilk denemem.geçen haziranda çikolata kisti ameliyatı oldum.bu şubatta konya eurofertilde dilek hanımla başladık.allah utandırmaz inşaallah.cidden insanı yıpratan bir tedavi.1 ayda 45 tane iğne yaptım kendime.hormon manyağı oldum.halada iğne yapmaya devam ediyorum.merkezimden memnunum.işlerini ciddiyetle yapıyrlar.hep gü
leryüzlüler.dün sonuç iyi çıkınca eşimle ağlamaya başladık,doktorda bizimle ağladı.

TABIKI ARKADASIM, HABERDAR EDERIM,,, gelismlerden hepimizin hakkinda hayirlisii

arkadaşım dr gittim tedaviye başladım hayırlı olur inş hakkımda 2. denemem olacak bu dondurulmuş embiriyolarıda kullanmayacagız en başından başladık herşeye ilkini istnbl da yapmıştı bu kez malatyada yapılacak dün lucrin e başladım sen naptın nasılsın inş hayırlısıyla kavuşuruz meleklerimize bu kez

merhaba arkadaşlar ben emine 30 yaşındayım bu ilk tüp bebek denemem 23 şubatta 18 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi fakat 2 tanesi çoğalmadı tek yumurtada 28 şubat günü transfer edildi onun için çok tedirginim bu gün 7.günüm ve hiç bir belirti yok idrar testi negatif

kızlar 12.gün testim 850 çıktı...

17 mart ta görmeye gitçez inşallahhhhh....

sedac çoooooook sevindiimmm yaaaaa..sendin değilmi çok ümitsiz olannnn yanlşımı hatırlıyoruuumm.inan çok merak etmiştim seni ve çooooooooooookkk sevindimmm.anlatsanaya nasılde embriyoların falan canım yaa..

ayy ben teste falan cesaret edemiyommm sen nasıl yaptınnn.ama çok erken canım yaaaaaa.

merhaba arkadaşlar dün yumoşlarım toplandı.pazar ya da partesi transfer olacak herhalde.kesin bir tarih belirtmediler.dua edin ne olur!rabbim hepimize gül kokulu yavrular nasip etsin inşallah.

hadi bakalım inşallah güzel en iyi yumoş transfer olur canım ve bi daha hiç bırakmaz seni

hislerinin hepsi normal canım sonuçta bunlar vurulduğun iğnelerle de alakalı benim eşimin sperm sayısı da 1 milyonun altındaydı ve o yüzden tüp bebeğe yönlendirildik ilki tutmadı şimdi ikinci denemenin transferi perşembe günü gerçekleşecek üzme kendini Allahım her türlü bebek nasip eder yeterli hayırlı ve sağlıklı evlat dile canım

hoşgeldin canım bende ilk deneyenlerdenim,,,ben p.tesi adetin 3.günü başlıycam şimdi lucrin vurunuyorum,bakalım neler olucak,inşaallah allah tüm evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin...

hayırlı olsun inşallah güzel gelişmeleri paylaşmak nasip olur canım

şuan yumoşların toplanmıştır bile eminim korktuğun gibi geçmemiştir de inşallah bi sürü ve kaliteli yumoşların olur canım

inşallah canım pozitif sonuç vermeyi nasip eder Rabbim

kızlar 12.gün testim 850 çıktı...

17 mart ta görmeye gitçez inşallahhhhh....

ne kadar güzel bişey Allahım sonuna kadar sağlıkla devam ettirsin inşallah canım darısı biz isteyenlerin başına

Allahım inşallah bu ümitsiz anında bebeğini nasip etmiştir canım hiç üzme kendini hayırlısını dile

kızlar benim ilk denemem, Rabbim ilkinde nasip etti çok şükür...

gebze asm aydın bey doktorum...

yaşımdan dolayı aydın bey 1 tane transfer yapabildi, (şuanda özelden mesaj yazamıtyorum, 100 mesajı geçmemişim daha,sonra detaylı anlatırım)

5. gün transferiydi, bel ağrısı dışında hiç şikayetim yoktu, 16 şubatta toplandı, 21 şubatta transferim yapıldı, sanırım şimdi 3-4 haftalık hamileyim :=))))
haftaya net rakamları yazarım...

RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN....

seda hayırlı olsun inşallah darısı başımıza bu süreçte en sıkıntılı olan sanırım şu bekleme süresi aysosman elimde olsa 2 3 saatte bir falan test yapıcam o derece meraklıyım yani:)

SEDAC bu ay tup bebk tedavisi olacagim icin surekli okuyorum bu gurubu guzel haberini alinca cok cok mutlu oldum insallah darisi bekleyen herkesin basina...

Kizlar bu Cuma Ignelerime baslayacagim biraz arastirma yapiyorum ama yeterince bilgi edinemedim deneyimlemis arkadaslar rica etsem yazabilirler mi?yaptiginiz ignelerin gonal f ve digerleri ne gibi yan etkilerle karsilastiniz?hani insani yataga dusurecek cinsten mi yoksa normal yasami etkilemiyor mu?biliyorum duygusallik cok yapiyor ama onun haricinde bir bilgim yok...yazarsaniz sevinirim...

merhaba canım benim beşici denemem.sana bir şey söyleyeyim mi?sen kendini nasıl rahat hissedersen ilaçların da etkisi o kdar az oluyor.onları hiç düşünme.iğneler acıtıyormuş füşünme.sadece bunu ypman gerekiyor ve yapmazsan bebişini kucağına alamayacaksın.boş ver hepsini ve rahat ol.en önemlisi rahat olmak.ben ilk denemelerimde rahat olamadığım için iyi biliyorum.tabi hayırlısını dilemek lazım.rabbim hepimize gül yüzlü,gül kokulu çocuklar nasip eder inşallah.kolay gelsin.:80:

rabbim yar ve yardımcın olsun.her şey iyi olacak inşallah.ben daha özel mesaj atamıyormuşum,o yüzden buradan yazıyorum.ben de yarın bebişlerime kavuşuyorum inşallah.yarın transfer günü.dua edelim birbirimiz için.hayırlısı.:2::2:

çok sevindim canım.rabbim tamamına erdirsin inşallah.bizim için de dua et.yarın transfer günüm.hayırlısı.rabbim inşallah dilediğimizi verir.

sen hiç üzülme arkadaşım.cansz yumurtaya canveren rabbim,senin yumurtanı a ikiye böler de ikizin olur.iyi düşün.iyi düşün.

merhaba arkadaşlar,yarın transfere gidiyorum.dualarınıza ihtiyacım var.dua edin bana.şimdiden teşekkürler.

sağol canım.ben kırşehirde yaşıyorum.tedavi için ankaraya gittik.tansferden sonra da bir hafta ablamda kalacağız inşallah.sen nerdesin?

bende samsundayımmm.benimde tedavim anatolida oldu bugün 7.günüm allahım hayır lı tedaviler nasip tsiinnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…