umarım değerlerin güzel artar,moralini yüksek tut,iilk denemenmi,nerde yaptırdın,ben de buay başladımm,bizde güzel sonuçalr alırız inşaallah...
TABIKI ARKADASIM, HABERDAR EDERIM,,, gelismlerden hepimizin hakkinda hayirlisii
kızlar 12.gün testim 850 çıktı...
17 mart ta görmeye gitçez inşallahhhhh....
merhaba arkadaşlar ben emine 30 yaşındayım bu ilk tüp bebek denemem 23 şubatta 18 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi fakat 2 tanesi çoğalmadı tek yumurtada 28 şubat günü transfer edildi onun için çok tedirginim bu gün 7.günüm ve hiç bir belirti yok idrar testi negatif
merhaba arkadaşlar dün yumoşlarım toplandı.pazar ya da partesi transfer olacak herhalde.kesin bir tarih belirtmediler.dua edin ne olur!rabbim hepimize gül kokulu yavrular nasip etsin inşallah.
merhaba arkadaşlar
bende ilk kez deneyenlerdenim..bugün 5.günüm iğnede..heyecan korku tasa endişe ne ararsanız var şu an:))))) eşimde sperm sayısı 1 milyon olduğu için direk tüp bebeğe yönlendirildik..bende sorun yok hormonlarımız eşiminde benimde çok şükür düzgün..bilmiorum şansımız ne kadar yüksektir????bugün itibariyle 3 iğne olmaya başladım..iğnelerdenmidir nedir içimde sıkıntı oluor çok..Rabbim hepimize bebişlerimizi nasip etsin tez vakitte inşallah..
hoşgeldin canım bende ilk deneyenlerdenim,,,ben p.tesi adetin 3.günü başlıycam şimdi lucrin vurunuyorum,bakalım neler olucak,inşaallah allah tüm evlat isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin...
kızlar, 1 saat önce çatlatma iğnemi oldum, p.tesi sabah yumurta toplama var. ilk defa anestezi alıcam, çok heycanlıyım ve gerginim. benim içinde dua edin lütfen, inşallah herşey yolunda gider.
hamiş kalan arkadaşlarıda tebrik ederim, sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah. darısı bizlerin ve tüm isteyenlerin başına olsun.
selam kızlar benımde transferim 24 şubatta yapıldı pzt test gunum 1tane 1kalite 5.gun embriyosu transfer edildi.ins hislerım gıbı sonucumda pozıtıf olur. Bu arada transferımın 10.gunu başlıgı altında hikayemi yazdım merak ettiklerinize bakabilırsınız.allah hepınizin yardımcısı olsun.
kızlar 12.gün testim 850 çıktı...
17 mart ta görmeye gitçez inşallahhhhh....
merhaba arkadaşlar ben emine 30 yaşındayım bu ilk tüp bebek denemem 23 şubatta 18 yumurta toplandı 3 tanesi döllendi fakat 2 tanesi çoğalmadı tek yumurtada 28 şubat günü transfer edildi onun için çok tedirginim bu gün 7.günüm ve hiç bir belirti yok idrar testi negatif
kızlar benim ilk denemem, Rabbim ilkinde nasip etti çok şükür...
gebze asm aydın bey doktorum...
yaşımdan dolayı aydın bey 1 tane transfer yapabildi, (şuanda özelden mesaj yazamıtyorum, 100 mesajı geçmemişim daha,sonra detaylı anlatırım)
5. gün transferiydi, bel ağrısı dışında hiç şikayetim yoktu, 16 şubatta toplandı, 21 şubatta transferim yapıldı, sanırım şimdi 3-4 haftalık hamileyim :=))))
haftaya net rakamları yazarım...
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN....
Kizlar bu Cuma Ignelerime baslayacagim biraz arastirma yapiyorum ama yeterince bilgi edinemedim deneyimlemis arkadaslar rica etsem yazabilirler mi?yaptiginiz ignelerin gonal f ve digerleri ne gibi yan etkilerle karsilastiniz?hani insani yataga dusurecek cinsten mi yoksa normal yasami etkilemiyor mu?biliyorum duygusallik cok yapiyor ama onun haricinde bir bilgim yok...yazarsaniz sevinirim...
kızlar benim ilk denemem, Rabbim ilkinde nasip etti çok şükür...
gebze asm aydın bey doktorum...
yaşımdan dolayı aydın bey 1 tane transfer yapabildi, (şuanda özelden mesaj yazamıtyorum, 100 mesajı geçmemişim daha,sonra detaylı anlatırım)
5. gün transferiydi, bel ağrısı dışında hiç şikayetim yoktu, 16 şubatta toplandı, 21 şubatta transferim yapıldı, sanırım şimdi 3-4 haftalık hamileyim :=))))
haftaya net rakamları yazarım...
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN....
merhaba arkadaşlar,yarın transfere gidiyorum.dualarınıza ihtiyacım var.dua edin bana.şimdiden teşekkürler.
şimdiden hayırlı olsunnnn ruhaccc kucağın bebekle dolsunnnnn..nerdensin sen ruhaccc
sağol canım.ben kırşehirde yaşıyorum.tedavi için ankaraya gittik.tansferden sonra da bir hafta ablamda kalacağız inşallah.sen nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?