2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

arkadaşlar çok zor bir süreçteyiz .beklemekse daha zor.umutla,umutsuzluk arasında gidip gelmeler,acabalar,sürekli telden takvime bakmalar bi gün daha bitti demeler.yarın 10. günüm cuma 13 gün kan testi yaptırcam ben sizler kadar cesur olamadım idrar testi negativ çıkar diye yapmıyorum.ALLAHIM hepimize yar ve yardımcı olsun.

kızlar 10.gün değerim 31,12.gün değerim 55 çıktı.doktor normal dedi ama 850 çıkan arkadaşlar var.çok mu az benim değerim?

Günaydınlar.
Ayın 1 inde iğnelere başladım bugün 8. gün olacak kaç gün daha kaldı acaba akşam yumurta takibi için muayeneye gideceğim. inş. en kısa zamanda yumurtalarım toplanır.
her yerim morardı
Rabbim sonucunda yüzümüzü güldürsün inş.

amiiiin canm..hayırlı olsun canm tedavin, bende ayın 4 ünde başladım bügün 5. günüm ama benm durum kritik sadece 3 yumurtam var şuanda diğerleri hala küçük yarın tekrar muanem var ya iptal olacak yada 3 yumurta ile devam edilecek.

Landarch canım morelini yüksek tut sakın bozma lütfen hayırlısı olsun inş. tedavilerimiz olumlu sonuçlanır.

mersinli42 bebek normal beklenenden daha geç yerleşmiştir belki daha yeni büyüyordur umarım hayırlısı olur

DERİNN ben13 gün iğne olmuştum yumurta toplamı işleminden önce 18 yumurta toplandı bunlardan 12 tanesi doluydu ve 3 tanesi döllendi ama 2 tanesi çoğalmadı yani sadece bir döllenmiş yumurtam kaldı onuda transfer ettiler

merhaba arkadaşlar,yarın transfere gidiyorum.dualarınıza ihtiyacım var.dua edin bana.şimdiden teşekkürler.

canım şuan transferin gerçekleşmiştir belki ve inşallah Allahım bu sefer meleğini nasip etmiştir sana Allahım yar ve yardımcın olsun bu son tedavin olsun inşallahhhhhhhhhh

öyledir canım tedavi süreci hızlı geçiyorda işte bekleme süreci çok zorrrrrrrr oluyor neyse az kalmış inşallah güzel sonuçlarla gelirsin aramıza canım

canım yumoşlarının durumuna bağlı iğne kullanımın inşallah yumoşlarının toplanmasına az bi zaman kaldı

Hepinize merhaba bende bu ay içinde tüp bebek için ilk denememi yapacağım. 1 kez aşılama yaptırmıştım ama malesef başarısız oldu. Memorialdan randevu aldım ilk görüşmemi bu hafta yapacağım. Tüp bebek için hasteneye ne kadar sıklıkta ve sürede gidildiği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

öncelikle hayırlı olsun.yumurta toplanıncaya kadar 2güne bir bazen hergün gidiyordum.ben konyada yaptım tedaviyi.istanbul düşünmüştük başta .iyiy ki denememişiz.1 ay istanbulda kalmak gerekecekmiş.

öncelikle hayırlı olsun.yumurta toplanıncaya kadar 2güne bir bazen hergün gidiyordum.ben konyada yaptım tedaviyi.istanbul düşünmüştük başta .iyiy ki denememişiz.1 ay istanbulda kalmak gerekecekmiş.

Seninkide hayırlı olsun.İnşaallah başarı ile sonuçlanır. Biraz uzun ve sabır gerektiren bir süreç. Allah hepimize hayırlısını versin.

Seninkide hayırlı olsun.İnşaallah başarı ile sonuçlanır. Biraz uzun ve sabır gerektiren bir süreç. Allah hepimize hayırlısını versin.

teyzesi çok şükür bebişim artık benimle.pazartesi 12.gündü.kan sonucum 55 çıktı.yani bende artık hamişlerdenim.darısı isteyen herkesin başına.

Son düzenleme:
Allah nasip ederse bizde önümüzde hafta başlıyoruz tedaviye..Allah yardımcımız olsun ve sizlerinde tabii..

slm arkadaşlar bende allah nasip ederse yarın başlıyorum adetin 2. veya 3.günü başlayacaz dediler ama uzun protokol kısa protokol hiç bişey demediler doğum kontrol hapıda vermediler adet olunca ilaçlara başlayacaz dediler bende pko varmış bunuda yeni öğrendim eşimde de morfoloji sıfır çıktı bunuda yeni öğrendim ne diyosunuz sizler bahsederken allah allah dedim benimki nasıl protokol acaba bana neden bilgi verilmedi doğum kontorl hapı kullananlar neden kullandı bana neden verilmedi bir sürü soru allahım inşallah hayırlısıyla mutlu sona varırız hepinize allah yardım etsin bana da ...

doğum kontrol hapı yumurtalık kisti olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla banada verecekti ama sonra vazgeçti küçük bir operasyonla onları aldı

doğum kontrol hapı yumurtalık kisti olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla banada verecekti ama sonra vazgeçti küçük bir operasyonla onları aldı

bende ondan şaşırdım bana polikistik over var dedi aynı zamanda küçük birde çikolata kistim var bana elevit ve asprin başladı sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…