nerde yaşıorsun canım hangi doktora gidiorsun..tüp bebek yaptırma sebebiniz nedir??
samsundayım ama ankaralıyım,şimdi ailemin yanındayım antoliada tedaviye başaldım ,olumsuzluklar oluyor birtürlü yumurta uyarıcılara başlayamadım(tüpbebek sebebi güya sebepsiz infertilite ama sorun çıkacak gibi bakalım varki bişey 1 düşükten sonra hamile kalamadım 5.5 senedir...:2:
Günaydınlar.
Ayın 1 inde iğnelere başladım bugün 8. gün olacak kaç gün daha kaldı acaba akşam yumurta takibi için muayeneye gideceğim. inş. en kısa zamanda yumurtalarım toplanır.
her yerim morardı
Rabbim sonucunda yüzümüzü güldürsün inş.
merhaba arkadaşlar,yarın transfere gidiyorum.dualarınıza ihtiyacım var.dua edin bana.şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar çok zor bir süreçteyiz .beklemekse daha zor.umutla,umutsuzluk arasında gidip gelmeler,acabalar,sürekli telden takvime bakmalar bi gün daha bitti demeler.yarın 10. günüm cuma 13 gün kan testi yaptırcam ben sizler kadar cesur olamadım idrar testi negativ çıkar diye yapmıyorum.ALLAHIM hepimize yar ve yardımcı olsun.
Günaydınlar.
Ayın 1 inde iğnelere başladım bugün 8. gün olacak kaç gün daha kaldı acaba akşam yumurta takibi için muayeneye gideceğim. inş. en kısa zamanda yumurtalarım toplanır.
her yerim morardı
Rabbim sonucunda yüzümüzü güldürsün inş.
Hepinize merhaba bende bu ay içinde tüp bebek için ilk denememi yapacağım. 1 kez aşılama yaptırmıştım ama malesef başarısız oldu. Memorialdan randevu aldım ilk görüşmemi bu hafta yapacağım. Tüp bebek için hasteneye ne kadar sıklıkta ve sürede gidildiği ile ilgili deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
öncelikle hayırlı olsun.yumurta toplanıncaya kadar 2güne bir bazen hergün gidiyordum.ben konyada yaptım tedaviyi.istanbul düşünmüştük başta .iyiy ki denememişiz.1 ay istanbulda kalmak gerekecekmiş.
Seninkide hayırlı olsun.İnşaallah başarı ile sonuçlanır. Biraz uzun ve sabır gerektiren bir süreç. Allah hepimize hayırlısını versin.
teyzesi çok şükür bebişim artık benimle.pazartesi 12.gündü.kan sonucum 55 çıktı.yani bende artık hamişlerdenim.darısı isteyen herkesin başına.
doğum kontrol hapı yumurtalık kisti olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla banada verecekti ama sonra vazgeçti küçük bir operasyonla onları aldı
Hayırlı uğurlu olsun..Allah bizede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?