2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

teşekkür ederim allah gercekten sana bana ve bütün burdaki arkadaşlara kolaylık versin dün gittim hadtaneye ama doktorumla cok ayrıntılı konuşamadık devlet hastanesi biraz böyle oluyo işte o yüzden sizlere sormuştum dün işlemlerle uğraştık eşimdende bendende kan aldılar tüp bebek dosyası actırdık yarın sonuçlara göre rapora başvurucaz bakalım hayırlısı hacettepede gürkan beye gidiyorum iyi bi doktor ilgileniyor sağolsun

hepinizi tebrik ederim darısı hepimize inşallah bu duyguları allah bizede nasip eder inşallah bizede dua edin nazar değmesin maşallah diyelimde

bende ondan şaşırdım bana polikistik over var dedi aynı zamanda küçük birde çikolata kistim var bana elevit ve asprin başladı sadece

bende ilk ay elevit ve coraspin aldım ikinci ay gittik tedaviye başlıycaz diye doktor ufak ufak kistlerin var her ihtimale karşı geç olsun güç olmasın dedi bize bıraktı seçimi ama ben siz nasıl isterseniz o olsun dedim işte bu ay doğum kontro hapı alıyorum 3 gün sonra bitiyor.Allahın izniyle haftaya başlarız hayırlısıyla inşallah..

asma suratını.bir kaç gün öncesine kadar bende aynı durumdaydım.çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık.ben tedaviye çok pozitif duygularla başladım.umudumu kaybetmedim.sende etme.

doğru diyosunda umutlanmakta istemiyorum umutlanıpta olmazsa sonrasında yaşıyacağım hayal kırıklığının büyüklüğünden korkuyorum

arkadaşlar 8 yumurtam oluşmuş..ne olur dua edin,iyi kalitede olsunlar ve artık hasretim bitsin.

doğru diyosunda umutlanmakta istemiyorum umutlanıpta olmazsa sonrasında yaşıyacağım hayal kırıklığının büyüklüğünden korkuyorum

bu yola ilk girdiğimizde paramızın ve sağlığımın yettiğince uğraşıcam diye söz verdim kendime.eşim sürekli pozitif olmaya çalıtı,test günü o benden bin beterdi ya neyse.iğnelerden ,sürekli kan almalardan,muayenelerden bıktığında bile bunları bebeğim için yapıyorum.ben anne olmak istiyorum dedim.şimdi yaptığım iğneleri 2 ay daha kullanacağım.okadar canımı acıtıyorlarki,morarmadık yerim kalmadı.ama canı sağolsun bebişim,doğsunda ,annesinin canı feda olsun ona.

arkadaşlar 8 yumurtam oluşmuş..ne olur dua edin,iyi kalitede olsunlar ve artık hasretim bitsin.

İnşallah Allah yüzünü güldürsün dualarını kabul etsin..

Canım bu dediğini bende rahim filmi çekilirken hissettim,düşündüm...o odada 15-20 dk filan kaldım doktorum rahat mısın,ağrın sancın varmı? dediğinde hep ben iyiyim rahatım dedim dişlerimi sıkarak hiçte öyle değildim ama dediğin gibi güzelliklere kavuşmak kolay değil..büyük acıların sonunda büyük mutluluklar vardır İnşallah rabbim senide benide bu büyük mutluluğa eriştirir..

aynenn canım,tedaviye geçen ay adetin 21.günü lucrinle başladık adetim gcikti önce,tedaviye başalayamdım neyse 4gün sonra oldum,p.tesi gittim bi umutla adetin 3.günü kan ultrason derken çatlamamış yumurta kist oluşmuş haydee demezlermi içini boşaltcaz,kan sonucu bekle diye,aldı beni korku ilkkez başıma geliyo,1düşük,rahim filmi(anesteziye gerek yok basit deyip acıdan öldüm oanda tuttum kendimi bağırmadım ama sonra sinirlerim boşaldı çıknca ağlamaktan susamadım)ve 3aşılama geçirdim ama kisti iğneylee boşaltcaz dediler,anestzi istremisin falan ama kısa işlem neyse..anestezi almadım,ayaklarımı bağladılar,oan dedim bebeğim sana bi adım daha yaklaşıyosam dayanıyorum,çok canım yanmadı işlerini kolaylaştırdım beni tebrik bile ettiler:)))sonra tabi hem adet sancım yeni bitmedi bid eo işlemler geceye kadar ayağımın altında sukesesi yattım kıvrandım,cumaya kadra lucrine devam,banada dua edinde cuma hormonlar normal çıksında artık ymurta büyütmye başlayayım..ama biliyorum bundada bir hayır vardır,hayrıda şerride allah bilir...nolcak bilmiyorumm

teyzesi çok şükür bebişim artık benimle.pazartesi 12.gündü.kan sonucum 55 çıktı.yani bende artık hamişlerdenim.darısı isteyen herkesin başına.

gözünüz aydın,rabbim tamamına erdirsin inşaallah,nerde yaptırdın,ilk denemi,anlatırmısın,bebeğine iyibak cici anne

gözünüz aydın,rabbim tamamına erdirsin inşaallah,nerde yaptırdın,ilk denemi,anlatırmısın,bebeğine iyibak cici anne

öncelikle allah kolaylık versin.sonu iyi olsun.sana benim hikayemi anlatayım.geçen sene aralıkta bebek istemeye başladık.mayısa kadar olmayınca doktora gittim.her ik overde dev gibi çikolata kistlerim varmış.şok oldum.hemen ameliyat dediler.selçuk ünv. gittik.prof sen daha anne olamzsın heveslenme dedi.ağla ağla içim çıktı.ameliyattan sonra 3 aylık menapoz iğnesi yaptı.hazirandan ekime kadar geçmedi illetin etkisi.ilaçlarla adert oluyordum.rahim filmi çekildi her şey normal.ama bekleyemem.kistlerim tekrarlarsa yumurtalıklar tamamen gidecek.ocakta konya euro fertile gittik.senin aşılamayla heba edilecek yumurtan yok dediler,ki haklılardı.2.gün testler yapıldı.şubatta tüp bebeğe başladık.6 yumurta topplandı.5i dolu,5i döllendi.dondurmaya uygun değil dediler.çok şükür tuttu.artık ona iyi bakmam lazım.yumurtan az dediler olsun tek olsun benim olsun dedim,bozmadım moralimi.sende bozma .allah yardımcın olsun.her zaman umut vardır,unutma.

Son düzenleme:
slm kıızlar bende 2011 yılında nisanın 24 de tüp bebek yaptırdım şimdi iki aylık bir kızım var allahım hiç birinizin emeklerini boşa çıkarmasın inş rabbim saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inşşş
hepinize bol boll sanslarr..........

doğum kontrol hapı yumurtalık kisti olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla banada verecekti ama sonra vazgeçti küçük bir operasyonla onları aldı

dogum kontrol hapı kıst oldugu ıcın degıl reglı bıtmesı ıle yumurta buyumeye baslıyor kadının normal her ay yasadıgı olayı baskılamak adına dogum kontrol hapı verılıyor boylece kadın yumurtalamıyor...

tebrıkler gercekten cok sevındım bu kadar badırelerden sonra hamıle olmana...harıka...

mersınlı masalalhhhhhhhhh masallahhhhhhhhhh
darısı basımıza
bende yarın opu olucam duanızda banada yer verın canlar
catlatmayı aksam vurdum

canıım yaa,çok badireler atlatmışsın sonunda sabrınının karşılığını almışsın rabbim tamamına erdirsin kaucağına almayı o mis kokusunu içine çekmeyi nasip etsin sana..bende moralimi yüksek tutacağım inşaallah yapabildiğim kadar,umutda öyle rabbim den ümit kesilmez...

Günaydın

7martta ilk kontrolümüz vardı kesesini gördük kalbi pıt pıt çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin inanılmaz bir his 2 hafta sonra terar çağırdı allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip eder

amin canım amin allahım bizlerede nasip etsin inşallahhhhh...dualarını esirgemeee..

mehtap82 çok sevindim keseyi gördüğünüze 12. gün yapılan testten sonra ne zaman çağırıyorlar acaba keseyi görmek için

çok güzeeeell...inşaallah sağsalim kucağınada alırsın,ilk denemenmi biraz anlatırmısn,ben daha başlayamadım yumurta uyarıcılara inş.cum abaşlarım kist vardı onu boşalttılar...darsı herkese tüm isteyenlere inşaallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…