canım çok bi bilgim yok ama sen doktorunla görüşmeye gidinc eaydınatırlar seni,sıkma canını belki hap veririler önce adet olursun,uzun protokol olabilir,hemen başlamazsın ama biraz zaman alır,allah yardımcın olsun..doktorun kim?
bende ondan şaşırdım bana polikistik over var dedi aynı zamanda küçük birde çikolata kistim var bana elevit ve asprin başladı sadece
asma suratını.bir kaç gün öncesine kadar bende aynı durumdaydım.çok şükür emeklerimizin karşılığını aldık.ben tedaviye çok pozitif duygularla başladım.umudumu kaybetmedim.sende etme.
doğru diyosunda umutlanmakta istemiyorum umutlanıpta olmazsa sonrasında yaşıyacağım hayal kırıklığının büyüklüğünden korkuyorum
arkadaşlar 8 yumurtam oluşmuş..ne olur dua edin,iyi kalitede olsunlar ve artık hasretim bitsin.
bu yola ilk girdiğimizde paramızın ve sağlığımın yettiğince uğraşıcam diye söz verdim kendime.eşim sürekli pozitif olmaya çalıtı,test günü o benden bin beterdi ya neyse.iğnelerden ,sürekli kan almalardan,muayenelerden bıktığında bile bunları bebeğim için yapıyorum.ben anne olmak istiyorum dedim.şimdi yaptığım iğneleri 2 ay daha kullanacağım.okadar canımı acıtıyorlarki,morarmadık yerim kalmadı.ama canı sağolsun bebişim,doğsunda ,annesinin canı feda olsun ona.
bu yola ilk girdiğimizde paramızın ve sağlığımın yettiğince uğraşıcam diye söz verdim kendime.eşim sürekli pozitif olmaya çalıtı,test günü o benden bin beterdi ya neyse.iğnelerden ,sürekli kan almalardan,muayenelerden bıktığında bile bunları bebeğim için yapıyorum.ben anne olmak istiyorum dedim.şimdi yaptığım iğneleri 2 ay daha kullanacağım.okadar canımı acıtıyorlarki,morarmadık yerim kalmadı.ama canı sağolsun bebişim,doğsunda ,annesinin canı feda olsun ona.
teyzesi çok şükür bebişim artık benimle.pazartesi 12.gündü.kan sonucum 55 çıktı.yani bende artık hamişlerdenim.darısı isteyen herkesin başına.
gözünüz aydın,rabbim tamamına erdirsin inşaallah,nerde yaptırdın,ilk denemi,anlatırmısın,bebeğine iyibak cici anne
doğum kontrol hapı yumurtalık kisti olanlara veriliyor bildiğim kadarıyla banada verecekti ama sonra vazgeçti küçük bir operasyonla onları aldı
tebrıkler gercekten cok sevındım bu kadar badırelerden sonra hamıle olmana...harıka...öncelikle allah kolaylık versin.sonu iyi olsun.sana benim hikayemi anlatayım.geçen sene aralıkta bebek istemeye başladık.mayısa kadar olmayınca doktora gittim.her ik overde dev gibi çikolata kistlerim varmış.şok oldum.hemen ameliyat dediler.selçuk ünv. Gittik.prof sen daha anne olamzsın heveslenme dedi.ağla ağla içim çıktı.ameliyattan sonra 3 aylık menapoz iğnesi yaptı.hazirandan ekime kadar geçmedi illetin etkisi.ilaçlarla adert oluyordum.rahim filmi çekildi her şey normal.ama bekleyemem.kistlerim tekrarlarsa yumurtalıklar tamamen gidecek.ocakta konya euro fertile gittik.senin aşılamayla heba edilecek yumurtan yok dediler,ki haklılardı.2.gün testler yapıldı.şubatta tüp bebeğe başladık.6 yumurta topplandı.5i dolu,5i döllendi.dondurmaya uygun değil dediler.çok şükür tuttu.artık ona iyi bakmam lazım.yumurtan az dediler olsun tek olsun benim olsun dedim,bozmadım moralimi.sende bozma .allah yardımcın olsun.her zaman umut vardır,unutma.
öncelikle allah kolaylık versin.sonu iyi olsun.sana benim hikayemi anlatayım.geçen sene aralıkta bebek istemeye başladık.mayısa kadar olmayınca doktora gittim.her ik overde dev gibi çikolata kistlerim varmış.şok oldum.hemen ameliyat dediler.selçuk ünv. gittik.prof sen daha anne olamzsın heveslenme dedi.ağla ağla içim çıktı.ameliyattan sonra 3 aylık menapoz iğnesi yaptı.hazirandan ekime kadar geçmedi illetin etkisi.ilaçlarla adert oluyordum.rahim filmi çekildi her şey normal.ama bekleyemem.kistlerim tekrarlarsa yumurtalıklar tamamen gidecek.ocakta konya euro fertile gittik.senin aşılamayla heba edilecek yumurtan yok dediler,ki haklılardı.2.gün testler yapıldı.şubatta tüp bebeğe başladık.6 yumurta topplandı.5i dolu,5i döllendi.dondurmaya uygun değil dediler.çok şükür tuttu.artık ona iyi bakmam lazım.yumurtan az dediler olsun tek olsun benim olsun dedim,bozmadım moralimi.sende bozma .allah yardımcın olsun.her zaman umut vardır,unutma.
Günaydın
7martta ilk kontrolümüz vardı kesesini gördük kalbi pıt pıt çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin inanılmaz bir his 2 hafta sonra terar çağırdı allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip eder
Günaydın
7martta ilk kontrolümüz vardı kesesini gördük kalbi pıt pıt çok mutluyum allahım isteyen herkese nasip etsin inanılmaz bir his 2 hafta sonra terar çağırdı allahım sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip eder
Günaydın
mersınlı masalalhhhhhhhhh masallahhhhhhhhhh
darısı basımıza
bende yarın opu olucam duanızda banada yer verın canlar
catlatmayı aksam vurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?