2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

amin canım amin allahım bizlerede nasip etsin inşallahhhhh...dualarını esirgemeee..

ayşeciimm ..seninde azkaldı sanırım,negüzel birazdaha sabır...ya ben napcam bilmiyorum p.tesi kist sorunu çıktı onu iğneyle boşalttılar,ogece rüyamda valiz topluyordum dedim cuma ne duycam acaba samsunamı döncem hiç başlayamadanama sonra yeniden rabbime sığındım,inş.transfere kadar gide yolum,sonrası ALLAH KERİM,ALLAH KADİR...

herkese merhabalar
benim de daha önce bir başarısız denemem oldu kısmetse bu ay başlamak istiyoruz tüp bebek tedavisine. Aslında biraz kafam karışık daha önce Zekai Tahirde yaptırdık ama bu sefer özel bi klinikte yaptırmak istiyorum bu tedavi özel ilgi gerektiren bi tedavi
bana ankarada tavsiye edebileceğiniz tüp bebek merkezi ve doktor varmıdır acaba
yardımlarınızı bekliyorum

arkadaşlar,benim yaşadıklarımı yaşayan varmı,tedavim iptalmi olacak,olumlu düşüneyim diyorum olmuyor lütfenn cevap yazın:2:adetin 3.günü kist boşalttırdım ve gonalf yada puregon neyse başlatmadılar,lucrine devam dediler 19gün oldu vuruyorum zaten...cuma sabahki hormonlaırma göre verceklermiş yumurta uyarıcıları,ama adetin 7.günü oluyor,bu nasıl olacak,nasıl devam edecek,yıllardır sebepsiz infertilite denildi,yksa büyük problemlerimmi var,boğuluyorum düşünmekten..beni duyan varmı...

canım kdr iimmmm canım benimde ocak ayında sadece lucrinle başladım gayet güzel sonra herşey ii derken benimde 1 tane folikül hepsinden önce gitti tedavim yarıda kesildi yani kocaman bir kistim vardı sonra doğum kontrol hapı kullandımmm sonrada bitince tekrar ankaraya geldim ve bu kez herşey yolunda gitti yani diyeceğimm herşeyde bir nasip var hayır var ne yapalım başımıza ne gelirse çekicezzz uğraşıcazzzz.allah yardımcın olsun allah işlerinin yolunda gitmesine yardımcı olsunnn.rabbim hep ii insanlarla karşılaştırsıınn..öptümmmm

allah razı olsun,3aşılamadan öncede 1aşılamam ipta olmuştu,buda kötü bişey,belki cuma herşey yolundaır ve diğer iğnelerime başlarım değilmi?belli olmaz..kisti boşalttılar p.tesi canım yandı cumaya kadar hormonlarımın düzelmesine göremi belli olcak bilmiyorum,annemlerdeyim ama adet gecikmesi lucrinde oldu dedik heralde şimdide böyle 10gündür başalayamdım cuma başlarsam rahatlıycam busfr diğer aşamalarsen nasılsın,neler yaptın,testin cumamı?inş.pozitif ve sağlıklı olur ...dua edicemm..

evet test tarihim cuma günü allahım inşallah bu kez olur.hepimizin olsun kucağımız bebişlerle dolsunn.ne olur tedavi aşamasında herşeyi sıkıntı yapma ben bu kez tedavi aşamasında hiç sıkmadım kendimi hep olumlu baktım niye beni çağırmadılar niye böyle oldu niye şöyle oldu diye hiiiççç bunaltmadım kendimiii öyle olursan inan herşey daha yolunda gidiyorrr.oraya gezmeye gider gibi git bir oyun gibi düşün.yoksa sıkıntılı olusan ne günler biterrr nede tedavin sadece kendi kendini yemiş olursunnn.bundan yumurtalarında etkilenir embriyolarında lütfen polyannacılık oyna evet çok zor her zaman olmuyor ama oynamaya çalış lütfennn.

başlarken kararlıydım,ama geç kalmadı umarım,hala ümit varım,biliyorum haklısın hemde çok yapım zaten hassas elimde dğil dokunsalr ağlıycam ama bebeğime kavuşma hayali aklım agelince dur yıpratma kendini diyorum,umarım bende senin yaptığını başarırım geç olmadan,benimde yolunda gider işlerim inşaallah,zaten yıllar geçtikçe olgunlaşıyoruz eskiden taktıklarımı takmıyorum...sende karşılığını alacaksın hep pozitif oldun pozitifi alırsın rabbimden inşaallah...kaldı 2gecen canım,negüzel....tek embriyomu?tatlı cici anne

SLM aRKDASLAR bende ilk tüp bebek tedavisine basladim ins ilk seferde tutar...yarin ilk kontrolüm var cok heycanliyim...yumurtalarim ne durumda cok merak ediyorum yeterli sayidami saglikmi yeterlimi bu gece uyku tutmaz beni...dualarda bulusalim arkadaslar ins müjdeli haberlerimizi paylasiriz burdan.AEOLUN

arkadaslar allah hepimizin yardımcısı olsun bende ilk oglumda 5 sene cekmiştim cok sükür rabbime simdi dünyalar tatlısı oglum var allah sizlerede nasip etsin o duyguyu:

arkadaslar allah hepimizin yardımcısı olsun bende ilk oglumda 5 sene cekmiştim cok sükür rabbime simdi dünyalar tatlısı oglum var allah sizlerede nasip etsin o duyguyu:

amiinn,inşaallah ..ilk oğlum derken başka çocuğundamı var canım?allah evladını sana bağışlsın,bizlerede nasip etsin

arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 11 tane bugün hastaeden arıcaklar bakalım bizim ufaklıklar neler yaptılar dünden beri kaynaştılarmı oyunlar oynadılar mı çok merak ediyorum

canım benim inş cuma günü hepimizi sevindirirsin ahh sen nasıl heyecanlısındır şimdi tahmin edebiliyorum senii inşş hamilesindir

arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 11 tane bugün hastaeden arıcaklar bakalım bizim ufaklıklar neler yaptılar dünden beri kaynaştılarmı oyunlar oynadılar mı çok merak ediyorum

hayırlı olsun arkadaşım inşallah kardeş kardeş oynamışlardır :) allah tamamına erdirsin

bende dün ilaçlara başladım kısa protokolmüş benimki doğum kontrol hapı kullanmama gerek yokmuş dün gittiğimde hepsini sordum beim kistlerim az ve küçükmüş o yüzden gerek yok dedi burdan öğrendiklerimi hep sordum :)

inşallah kaynaşmışlardır.. :)

Hayırlı olsun bacım..Allah yüzünü güldürsün inşallah

ayyben kime gidiyosun canım,benimde ilkdenemem olcak nasip olursa,benimki uzun protokole gerek gördü ama baya bi uzadı sormaönce adet gecikmesi sonra kist geçen aydan kalan yumurta çatlamamış,diger ayı beklemdiler çünkü lucrin vurunuyorum hala,içini boşalttılar iğneyleşimdiede yarın belliolacak yumurtalarımı büyütecekmiyim diğer iğnlere geçecekmiyim?bakalım..hayırlı olsun sanada.

ben mayaya gidiyorum canım sen nereye gidiyosun? bir kist için mi uzun protokol oldu valla ben bu işi anlamadım bana neden kısa protokol bu kistler sonucu olumsuz etkiler mi acaba? lucrin ne işe yarıyo oda yumurta büyütmek içinmi kistlerinlemi ilgili ben dün puregon vurmaya başladım kendime inşallah yolunda gider herşey arkadaşım canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…