ben mayaya gidiyorum canım sen nereye gidiyosun? bir kist için mi uzun protokol oldu valla ben bu işi anlamadım bana neden kısa protokol bu kistler sonucu olumsuz etkiler mi acaba? lucrin ne işe yarıyo oda yumurta büyütmek içinmi kistlerinlemi ilgili ben dün puregon vurmaya başladım kendime inşallah yolunda gider herşey arkadaşım canını sıkma
ben mayaya gidiyorum canım sen nereye gidiyosun? bir kist için mi uzun protokol oldu valla ben bu işi anlamadım bana neden kısa protokol bu kistler sonucu olumsuz etkiler mi acaba? lucrin ne işe yarıyo oda yumurta büyütmek içinmi kistlerinlemi ilgili ben dün puregon vurmaya başladım kendime inşallah yolunda gider herşey arkadaşım canını sıkma
hayırlı olsun arkadaşım inşallah kardeş kardeş oynamışlardır :) allah tamamına erdirsin
bebekdls hayırlı olsun inşallah yumurtalarının hepsi döllenir
inşallah kaynaşmışlardır.. :)
Hayırlı olsun bacım..Allah yüzünü güldürsün inşallah
8 tanesi kaynaşmış arkadaşımama 2 tanesi oyun bozanlık yapmış döllenmemiş
bende anatoliaya gidiyorum geçen ay adetim biteli 6gün olmştu 15tatilde doktora başvurduk,ilk muayende doktor karar verdi,rahim yumrtalıklar temiz dedi,ben yıllardır sebpsiz dedikleri ve şüphelendiğim için doktora polikistik overden şüpheleniyorumdeim hoca biraz yatkınlık vardedi yani bensormasam sölemeyecekti:)aslında teşhisi tam koyamadı,yazdırıdı bişeyler hemşire adetin21.günü lucrine başla dedi,adet olunca gel dedi,neden uzun protokol soramadım bildikleri vardır dedim,bide çok hastaydım ogünçok ani başvurma oldu:)vuruldum tık yok adetim 3yada 4gün gecikti normala dediler o arada hiç gitmedim aradım 1hafta geçerse gel dediler,neyse adet oldum 3.gün gittim haydiii kist oluşmuş geçen aydan çatlamamış yumurta,bunu boşaltcaz içini iğneyle,kansonucuna baklaım dediler,neyse ogün hemen hallettiler,cumaya kadar(yani yarın sabah)lucrine devam dediler,yarın belli olacak diğer iğnelere geçmem..lucrinmi yaptı kisti dedim hemşire hayır bunu 40gün bile kullanan hastalrımız oldu dedi anlamadım am şunu öğrendimki bu yumurtaları baskılamak için erken çatlamasın diye,bende anlamadım bazı hastalar uzu bazı hastaarl kısa protokol oluyor..ne sorunum var bilmiyorum,inş.bi sorun yoktur varsada çıkar yıllarım boşa gitmemiştir,tedavi sürecinde çıkar ortaya,dua ediyorumki yarın iyişeyler duyayımda tedavim iptal olmasın buna inanmak istiyorum..başımıza negeleceğini bilmiyoruz,rabbim bilir,hepimize şifa versin..uzun oldu ama napıyım sizlerle paylaşıyorum
bende bu ay tedaviye başlayanlar arasındayım...doğum kontrol hapı kullanıyorum...ayın 18 inde kontrolüm var..doktorum lemi ibrahimoğlu...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
çok sağol arkadaşım 11 30 da aradılar 11 yumurtanın 10 tanesine işlem yapılmış 8 i döllenmiş c.tesi transferim var
mehtap82 çok sevindim keseyi gördüğünüze 12. gün yapılan testten sonra ne zaman çağırıyorlar acaba keseyi görmek için
çok güzeeeell...inşaallah sağsalim kucağınada alırsın,ilk denemenmi biraz anlatırmısn,ben daha başlayamadım yumurta uyarıcılara inş.cum abaşlarım kist vardı onu boşalttılar...darsı herkese tüm isteyenlere inşaallah....
merhaba
benim ilk denememdi 8 şubatta transferim oldu 7 martta bebeğimin kesesini gördüm cnm
bendede çikolata kisti vardı haziranda laparoskopi ile aldılar ocak 2011 de tedavim başladı şubatta transferim oldu çok şükür şimdi hamileyim darısı başına inşallah
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin hangi hastane bende 5 mart başladım gonol f kullanıyom cumartesi tekrar konturol var bakalım yumoşlar büyüdümü bizdede erkek infertilesi var rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın AMİN <ECMAİN<
8 tanesi kaynaşmış arkadaşımama 2 tanesi oyun bozanlık yapmış döllenmemiş
Merhaba benim ilk transfer denememdi transferim 8 şubattı transferden 8 günü çubuk test yaptım çift çizgi çıktı ama inanamadım şaşırdım 21 şubatta test tarihi vermişti doktorum 340 hcg değerim 7 martta ilk randevumuzdu hem kesesini gördük kalbinide duyduk çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin
Merhaba benim ilk transfer denememdi transferim 8 şubattı transferden 8 günü çubuk test yaptım çift çizgi çıktı ama inanamadım şaşırdım 21 şubatta test tarihi vermişti doktorum 340 hcg değerim 7 martta ilk randevumuzdu hem kesesini gördük kalbinide duyduk çok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin
canım şuan transferin gerçekleşmiştir belki ve inşallah Allahım bu sefer meleğini nasip etmiştir sana Allahım yar ve yardımcın olsun bu son tedavin olsun inşallahhhhhhhhhh
sağol canım bugün gördüm measjını.üzerinden 48 saat geçti ya biraz daha rahatım.ancak transferden sonra,saat 17.30 da ankaraan hastanede çıktık,ablamlara gelecektik.karın yağdığı gün.15 dakikalık yolu 5,5 saatte geldik.arabamız buzda kaydı,başka arabalara çarptı.bilmiyorum inşallah bebişlerim yine benimledir.dua et benim için.hayırlısı.nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?