2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

çok sağol arkadaşım 11 30 da aradılar 11 yumurtanın 10 tanesine işlem yapılmış 8 i döllenmiş c.tesi transferim var

merhaba bebekdls, benimde p.tesi toplama işlemim oldu, 12 yumurtamın 8'i döllenmiş ve benimde c.tesi transferim var pozitif sonuçlarıda aynı zamanda alıcaz inşallah

iyi geceler kızlar.benim transferim de 24 şubatta oldu.5 mart,7mart,9martta test yapıldı.değerlerim 31,55,130 çıktı.çok şükür hamileyim.keseyi görmeden onun pıt pıt kalbini duymadan bunu rahatça söyleyemeyeceğim sanırım.

merhaba bebekdls, benimde p.tesi toplama işlemim oldu, 12 yumurtamın 8'i döllenmiş ve benimde c.tesi transferim var pozitif sonuçlarıda aynı zamanda alıcaz inşallah

merhaba eliz81 nasılsın şimdi okudum yazını inşallah canım birlikte hamile kalırız seninle

arkadaşım gece gece süper bi haber verdin bana çok sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkk inşallah 15 gün sonra bizde hamileyizzzzz diyebiliriz allah tamamına erdirsin

hayırlı olsun arkadaşımmm senin 5.gün embriyosumuyduuuu.

ayşeeee..napıyosun,bugece bitmez artık sana:))nerde verceksin kanını devletmi,özelmi?nasılsın şimdi?ağrı,sızı varmı?allahım yardım etsin bumubarek cuma günnün yüzü suyu hürmetine sen pozitif sonuç al bende yarın tamam puregona başlayaşım cevabını inşaalllaaaaahhh..yarın sabah anatoliay gicem gelir gelmez açıp buraya bakıcam,senin için enhayırlı olanı rabbim verecktir mutlaka..rabbim hepimizn çektiklerini görüyor,biliyor bigün bizde nasip edecek,inş.senin için ogün YARINDIR..11 MART CUMA...

ÇOOKK GÜZEL BİRHABERsöyle söyle hamileyim deee,rabbim tamamın aerdirecektir inşaallah..allah yardımcın olsun...bzşide bir başlasak gelsek ogünlere allahım sen tüm hasret çekenlere evalt nasip eyle...

canım çok sağolll güzel dileklerin için tahlilim için yarın sabah kan alıp kendim eşimle göndercem arkadaşım baktıracak.devlette baktırcammm.ara ara sancı geliyor sonra kayboluyorr.valla hiç bişey bilmiyoruumm.içimdede hiçbir his yook.anlayacağınn tuhafımm.hayırlısı artık allah sizlerden razı olsunnn.

canım innnşallllaaahhh pozitif sonuç alırsın..bu yolda olan herkese dua ediyorum.Rabbim evlatlarımızı kucaklamayı nasip etsin...

arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı 11 tane bugün hastaeden arıcaklar bakalım bizim ufaklıklar neler yaptılar dünden beri kaynaştılarmı oyunlar oynadılar mı çok merak ediyorum

cok sevindim abla senin için inşallah darısı başımıza bende bugün ilk kontrolumu oldum ve iğnelere başladım allah kolaylık versin hepimize güzel haberlerini bekliyoruz

merhaba hayırlı olsun allah yardımcımız olsun senin kac gün sonra toplama işlemin gerçekleşti ben en cok bu toplama işleminden korkuyorum bugün doktorda 1 haftalık olanda vardı 10 gün sonra toplananda ben cok sabırsız ve heyecanlıyım

cok güzel bi yazı paylaştığın için teşekkür ederim bana gercekten daha cok olumlu düşünmem gerektiğini hatırlattı sana allah kolaylık versin gercekten burda yazanları uygulamaya çalışıcam

cok güzel bi yazı paylaştığın için teşekkür ederim bana gercekten daha cok olumlu düşünmem gerektiğini hatırlattı sana allah kolaylık versin gercekten burda yazanları uygulamaya çalışıcam

bişey değil canım bende biryerden aldım kopyaladım benimde okumam gerek sıksık,çok ihtiyacım var,sanda kolay gelsin canım,ne aşamadasın?

bişey değil canım bende biryerden aldım kopyaladım benimde okumam gerek sıksık,çok ihtiyacım var,sanda kolay gelsin canım,ne aşamadasın?

bugün reglinin 2 günü ultrasona girdim kan değerlerime bakıldı gonal-f ye başladım salıya kadar onu vurulcam salı ve carşambada cetrotide diye bi iğne daha var onu olucam carşamba kontrole gidicem tekrar ama cok heyecanlıyım pek belli etmiyorum kimseye burda size söylüyorum ama hamile olabilmeyi dört gözle bekliyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun hayırlı hayırlı evlatlarımız olsun o duyguları allahım bizden esirgemisin inşallah

sacanım, seninde tedavin hayırlı olsun,
ben reglimin 2. günü iğnelere başladım 11. gün yumurtalarım toplandı. bende senin gibi en çok bu işlemden korkuyordum. özellikle anestezi kısmından ilk defa aldım çünkü. ama korkulacak hiçbirşey yokmuş, ne zaman uyudum ne zaman uyandım hiç anlamadım. uyandıktan yarım saat sonra şiddetli ağrım oldu, onda da ağrı kesici iğne yaptılar, toplam 1 saat falan ağrı çektim o kadar. korkma yani canım hiç anlamıyorsun bile.
benimde yarın transferrim var, çok heycanlıyım

hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…