2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

cok sevindim abla senin için inşallah darısı başımıza bende bugün ilk kontrolumu oldum ve iğnelere başladım allah kolaylık versin hepimize güzel haberlerini bekliyoruz

ablacım inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın ben inanıyorum öptüm

zzzccc canım boşuna korkma vallahi korkulacak bişey yok boşuna kendini yıpratma benim yumurtalarımda 10.günde toplandılar

evettttttttttt çok süperr dimi canım

Allah emeklerimizi boşa çıkararmasın, bebeklerimizi bizlere nasip etsin inşallah canım.
yarın için bol şans diliyorum sana, benim de sabah transferim olacak.
yazışalım sonrasında, belirtilerimizide paylaşırız.

Herkese günaydın dün 23:30 da çatlatma iğnem yapıldı. Yarın 10:30 da inş. toplama işlemi yapılacak Allah'ın izniyle inş. sonuç hepimiz için olumlu olur Allah'ın iznile. Salı günü transferim var lütfen dua edin herşey yolunda gitsin sonuç çok güzel olsun.

teşekkür ederim bende ilk defa alıcam anesteziyi ondan olsa gerek ama dünden beri cok olumlu düşünüyorum sizlede konuşunca gercekten bana moral oluyo beni en iyi siz anlıyosunuz gercekten böyle bişiyi yaşamadan anlamak zor transferin başarılı gecer inşallah dua ediyorum hepiniz için allah bebişine kavuşturur biran önce inşallah

hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah

cok teşekkür ederim allah sizinde yardımcınız olsun hepinizin güzel haberlerini alırım inşallah birbirimize dua edelim şimdilik yapabileceğimiz bişi yok bende inanılmaz bi heyecan var dünden beri içim kaynıyor sevinçten sanki bebeğim benimle gibi şimdiden herşey yolunda gider hepimiz için hayırlısı

ablacım inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın ben inanıyorum öptüm

teşekkür ederim ablacım burda sizinle konuşmak beni gercekten rahatlatıyo ve olumlu düşünceye sevk ediyor hepinizden allah razı olsun dualarımız kabul olsun emeklerimizi boşa cıkarmasın inşallah

dualarımız sizinle inşallah başarılı bir operasyon geçirirsiniz sizde bana dua etmeyi unutmayın

merhaba arkadaşlar. ben geçen ay kist nediyle ilaç tedavisi almıştım. Bugün itibariyle kısa protokol tüp bebek tedavisine anatolia tüp bebek mekezinde başladık. BENİM SORUM: İNCİR KÜRÜNE devam etmeli miyim bilemedim?
SİZLERİN FİKRİNİ MERAK EDİYORUM.
Allah isteyen herkese nasip etsin...

merhaba canım hayırlı olsun.benim de bugün trNSFERİMİN beşinci günü.beklemye başaldık bakalım.hayırlısı.

rabbim yardımcın olsun canım.inşallah güzel sonuçlarını da duyarız.

MERHABA ARKADAŞLAR salı günü transferim oldu.doktor bebişlerin iyi dedi.inşallah iyidirler.dua edin.selamlar...

MERHABA ARKADAŞLAR salı günü transferim oldu.doktor bebişlerin iyi dedi.inşallah iyidirler.dua edin.selamlar...

merhaba doktor 5. günde iyi olup olmadığını nasıl anlayabildi çok sevindim bu arada umarım hersey gönlünce olur

elizcim nasılsın canım benim transferim sabah 9 15 te oldu tam 24 martta da testim var seninkide dündü dimi canım aynı anlarda transferimiz olacaktı ayy senin içinde çok heyecanlandım şimdi öpüyorum inşallah pozitiflerimizi kutlarız burdan allah yardımcımız olsun hepimizin

ahhhh ruhaccım senin ufaklıklar benimkilerden 4 gün önce yerleşmiş sana inş sonuna kadar gider dua larım herkez için

merhaba canım hiç etmezmiyiz dua zaten elimizden duadan başka ne geliyokii allahım seni de anne yapsın inşallah benimde dündü transferim inş diğer arkadaşlarımızla aynı anda pozitf sonunuçlarımızı alırız derincimmmm allah yardımcın olsunn

transferleri olan arkadaşlar inşaallah bebişleriniz sımsıkı tutunur sizlere.allah yardımcınız olsun.

iyi canım inş.o iyi bebişler sana iyice tutunur,2embriyomu,yaşın kaç?

slm kdr seni merak ettim ilaçlara başlayabildinmi, iptal olmadı değil mi tedavin? ben dün ilk usgye girdim 5-6 tane sağda 5-6tane solda yumurtam oluşuyomuş iyi dedi doktor yarın tekrar gidecem umarım senin içinde herşey yolundadır
birde aysosman vardı test yapacaktı o naptı acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…