cok sevindim abla senin için inşallah darısı başımıza bende bugün ilk kontrolumu oldum ve iğnelere başladım allah kolaylık versin hepimize güzel haberlerini bekliyoruz
merhaba hayırlı olsun allah yardımcımız olsun senin kac gün sonra toplama işlemin gerçekleşti ben en cok bu toplama işleminden korkuyorum bugün doktorda 1 haftalık olanda vardı 10 gün sonra toplananda ben cok sabırsız ve heyecanlıyım
evettttttttttt çok süperr dimi canım
sacanım, seninde tedavin hayırlı olsun,
ben reglimin 2. günü iğnelere başladım 11. gün yumurtalarım toplandı. bende senin gibi en çok bu işlemden korkuyordum. özellikle anestezi kısmından ilk defa aldım çünkü. ama korkulacak hiçbirşey yokmuş, ne zaman uyudum ne zaman uyandım hiç anlamadım. uyandıktan yarım saat sonra şiddetli ağrım oldu, onda da ağrı kesici iğne yaptılar, toplam 1 saat falan ağrı çektim o kadar. korkma yani canım hiç anlamıyorsun bile.
benimde yarın transferrim var, çok heycanlıyım
hayırlı olsun..Allah tamamına erdirsin inşallah
ablacım inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın ben inanıyorum öptüm
Herkese günaydın dün 23:30 da çatlatma iğnem yapıldı. Yarın 10:30 da inş. toplama işlemi yapılacak Allah'ın izniyle inş. sonuç hepimiz için olumlu olur Allah'ın iznile. Salı günü transferim var lütfen dua edin herşey yolunda gitsin sonuç çok güzel olsun.
bugün reglinin 2 günü ultrasona girdim kan değerlerime bakıldı gonal-f ye başladım salıya kadar onu vurulcam salı ve carşambada cetrotide diye bi iğne daha var onu olucam carşamba kontrole gidicem tekrar ama cok heyecanlıyım pek belli etmiyorum kimseye burda size söylüyorum ama hamile olabilmeyi dört gözle bekliyorum bakalım hepimiz için hayırlısı olsun hayırlı hayırlı evlatlarımız olsun o duyguları allahım bizden esirgemisin inşallah
Herkese günaydın dün 23:30 da çatlatma iğnem yapıldı. Yarın 10:30 da inş. toplama işlemi yapılacak Allah'ın izniyle inş. sonuç hepimiz için olumlu olur Allah'ın iznile. Salı günü transferim var lütfen dua edin herşey yolunda gitsin sonuç çok güzel olsun.
MERHABA ARKADAŞLAR salı günü transferim oldu.doktor bebişlerin iyi dedi.inşallah iyidirler.dua edin.selamlar...
MERHABA ARKADAŞLAR salı günü transferim oldu.doktor bebişlerin iyi dedi.inşallah iyidirler.dua edin.selamlar...
Allah emeklerimizi boşa çıkararmasın, bebeklerimizi bizlere nasip etsin inşallah canım.
yarın için bol şans diliyorum sana, benim de sabah transferim olacak.
yazışalım sonrasında, belirtilerimizide paylaşırız.
iyi canım inş.o iyi bebişler sana iyice tutunur,2embriyomu,yaşın kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?