ahhhh ruhaccım senin ufaklıklar benimkilerden 4 gün önce yerleşmiş sana inş sonuna kadar gider dua larım herkez için
iki embriyo transfer ettiler.28 yaşındayım canım.
birarkdaşla görüşüyodum onada 2embriyo transfer ettiler,35 yaın altı tek diye duydum yeni yasada,bende anlamadım,bakaılım bana kaçtane nasip olucak,2tane bende isterim herlade ya ikisi tutar,yada biri belki:))tek biraz riskli aslında tabi rabbim verecekse tek embriyoyuda nasip eder tutar,inş.bebeğin yada bebeklerin sana tutunur annecik:
birarkdaşla görüşüyodum onada 2embriyo transfer ettiler,35 yaın altı tek diye duydum yeni yasada,bende anlamadım,bakaılım bana kaçtane nasip olucak,2tane bende isterim herlade ya ikisi tutar,yada biri belki:))tek biraz riskli aslında tabi rabbim verecekse tek embriyoyuda nasip eder tutar,inş.bebeğin yada bebeklerin sana tutunur annecik:
:80:iyi pazarlar ayyben nasılsın
sağol canım iyiyim sen nasılsın
teste kaç gün var allah yardımcın olsun
11 günüm var canım 24 martta iyiyim allahıma şükür heyecanlıyız işte:18:
elizcim nasılsın canım benim transferim sabah 9 15 te oldu tam 24 martta da testim var seninkide dündü dimi canım aynı anlarda transferimiz olacaktı ayy senin içinde çok heyecanlandım şimdi öpüyorum inşallah pozitiflerimizi kutlarız burdan allah yardımcımız olsun hepimizin
11 günüm var canım 24 martta iyiyim allahıma şükür heyecanlıyız işte:18:
merhaba canım hayırlı olsun.benim de bugün trNSFERİMİN beşinci günü.beklemye başaldık bakalım.hayırlısı.
teşekkür ederim bende ilk defa alıcam anesteziyi ondan olsa gerek ama dünden beri cok olumlu düşünüyorum sizlede konuşunca gercekten bana moral oluyo beni en iyi siz anlıyosunuz gercekten böyle bişiyi yaşamadan anlamak zor transferin başarılı gecer inşallah dua ediyorum hepiniz için allah bebişine kavuşturur biran önce inşallah
bende çrş başladım iğnelere 5.gün bugün kaç gün sürecek bu iğneler yumurta toplama ne zaman oluyo canım benim ilk denemem olacak ta
meraba arkadaşım benimde bugün 3.günüm hastanede sordum bi kaç kişiye genelde 10 gün veya 1 hafta sonra toplama işlemi oluyor benimde ilk denemem olucak birazda yumurtalarının gelişimine göre değişiyo 12.günde toplananda var
çok teşekkr ederim cevabın için tedavin hayırlı olsun allah yardımcımız olsun aşağı yukarı aynı günlerde olur işlemlerimizheralde.
slm kdr seni merak ettim ilaçlara başlayabildinmi, iptal olmadı değil mi tedavin? ben dün ilk usgye girdim 5-6 tane sağda 5-6tane solda yumurtam oluşuyomuş iyi dedi doktor yarın tekrar gidecem umarım senin içinde herşey yolundadır
birde aysosman vardı test yapacaktı o naptı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?