2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

iki embriyo transfer ettiler.28 yaşındayım canım.

birarkdaşla görüşüyodum onada 2embriyo transfer ettiler,35 yaın altı tek diye duydum yeni yasada,bende anlamadım,bakaılım bana kaçtane nasip olucak,2tane bende isterim herlade ya ikisi tutar,yada biri belki:))tek biraz riskli aslında tabi rabbim verecekse tek embriyoyuda nasip eder tutar,inş.bebeğin yada bebeklerin sana tutunur annecik:

kdr senin tedavin iptal olmadı değilmi sordum ama görmedin galiba herşey yolunda değilmi . 2emriyo 35yaş üstü ile 2.denemeden sonrasına yapılıyomuş senin arkadaşın kaçıncı denemesi?

kdrcim yeni yasaya göre 35 yaşın altında ilk 2 denemde 1 embriyo transfer ediliyo artık ama 3.deneme de 2 tane edileniliyo benim 3.denemem olduğu için 2 tane oldu yaşım 34 eğer 35 ise yaş yada daha büyükse denememe sayısına bakılmadan 2 tane edilebiliyo dediğin çok doğru tek ya da 2 embriyo hamile kalamak varsa kaderimizde kalırız canım :97:

merhaba canım, benimde dün saat 11 de transferim oldu. bana test günü 22 mart dediler. seninkide 22 martta çıkar bence sonuçta bizim toplama ve transferimiz aynı gün oldu.
nasılsın şimdi canım? benim karnımda ağrı var, tuvalete çıktığımda zorlanıyorum, ayakta duramıyorum hemen yoruluyorum. iş yapmıyorum ama odadan odaya geçtiğimde bile yoruluyorum. gerçi ben aynı zamanda grip oldum ne yazıkki ikisi aynı zamana denk gelince daha kötü ettiler beni. umarım sen iyisindir canım. bana doktorum 2 gün dinlendikten sonra işine dönebilirsin dedi. ben dönmicem h.içi evdeyim ama bütün haftada yatmayı düşünmüyorum sen ne yapıcaksın?

11 günüm var canım 24 martta iyiyim allahıma şükür heyecanlıyız işte:18:

merhaba canım biz seninle aşağı yukarı aynıyızbir şey soracağım:sen transferden sonra ne yapyosun?yatıyor musun?iş yapıyor musun?valla ben evde oturmaktan sıkıldım.acaba bu hafta okula gitsem mi diye düşünüyorum.

canım sen hiç moralini bozma hep olumlu düşün, bazen insanın elinde olmuyor endişeleniyor, zaman zaman umutsuzluğa düşüyoruz ama bu işin en önemli ilacı moral aslında. evet haklısın canım halden en iyi çeken anlıyor. o yüzden iyi kiburası var

bende çrş başladım iğnelere 5.gün bugün kaç gün sürecek bu iğneler yumurta toplama ne zaman oluyo canım benim ilk denemem olacak ta

meraba arkadaşım benimde bugün 3.günüm hastanede sordum bi kaç kişiye genelde 10 gün veya 1 hafta sonra toplama işlemi oluyor benimde ilk denemem olucak birazda yumurtalarının gelişimine göre değişiyo 12.günde toplananda var

çok teşekkr ederim cevabın için tedavin hayırlı olsun allah yardımcımız olsun aşağı yukarı aynı günlerde olur işlemlerimizheralde.

çok teşekkr ederim cevabın için tedavin hayırlı olsun allah yardımcımız olsun aşağı yukarı aynı günlerde olur işlemlerimizheralde.

inşallah canım burdan haberleşiriz zaten çarşamba günü kontrolüm var bakalım yumurtalıklar ne durumda ilk gittiğimde cok iyi olduğunu söyledi doktor ama ilaçları kullanınca durum nasıl olacak bilmiyorum cok sabırsızım biran önce herşey olup bitsin istiyorum cok fazla uzun sürmez inşallah bebişlerimize kavuşuruz

Herkese iyi akşamlar bu sabah 10:30 da yumoşlar toplandı 28 adet toplamışlar şuana kadar kasıklarımdaki ağrı geçmedi baya zor bir gündü benim için yumurtalar çok olunca ağrı çok fazla oluyormuş çok ağrım var şuan birde 3-4 litre kadar sıvı tüketin dedi habire tuvalet çok ağrım oluyor birde tuvaletimi yaparken.
opu dan sonra baya bi kanamam oldu büyük pıhtı şeklinde çok korktum ama yumurta çok fazla olunca kanama olması normal dedi doktor yarın ağrılarım ne durumda olur,
transferimde salı günü olacak inş. herşey yolunda gider hepimiz güzel haberler alırız Allah'ın izniyle.

slm canım..başladım hamdolsun cuma günü gittim kan ultrason bakıldı,e2 düşmüş kistten sonra,hocamlada görüştüm bikere daha moral için.)iyide oldu..iptal olmadı,puregonunu dozu ayarladı3gün vuruyorum..yarın sabh kan için gidicem..bakalım bundan sonrası inş.yolunda gider..sorma yaa aysosman arkadaşımızı cuma belli oldu doktordan geldim baktım,negatiff çok üzüldüm gerçekten,nasip değilmiş,şuan toparlanıyodur artık napsın,rabbime emanetiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…