2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

iyiakşamlar sanada,çok geçmiş olsun dozun kaçtı,çok yumurta toplanmış merak ettimgözüm korktu benimde herşeyim zor oluyo bakalım benimkiler nezamn toplanır bakaılm daha3gün vardır 1hafta heralde..inşaallah ağrılaırn geçer biranönce tahmin edebiliyorum sıkıntını,salı tam 3gün olmuyo ama vardır bildikleri..inş.senin içind eherşey yolunda gider,ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

kdr senin tedavin iptal olmadı değilmi sordum ama görmedin galiba herşey yolunda değilmi . 2emriyo 35yaş üstü ile 2.denemeden sonrasına yapılıyomuş senin arkadaşın kaçıncı denemesi?

Ya ben 1.denemesi diye biliyorum neyse sorarım yine..benimd e1.denemem..bakalım rabbim yardım etsin napalım ,rabbim ol derse tekde olur,şuana kadar ikiz düşünemiyodum ama bukadar iğne ,sızı yumuurta toplama,transer daha çok iş varrrryavaş yavaş düşünmeye istemeye başladım,hayırlısı bakalım..

kaderciğim dozları düşüktü puregon 150-200 dü doz menegon ilk etapta 1 toz bir su idi sonra 2 toz bir su oldu canım 10 günde gelişti birde yumurtalar ağrı çok oldu işte hastaneden çıkmammız 14:30 u buldu benim işlem yarım saatten fazla oldu.
canlarım birde aklıma takıldı benim transfer günü ağrılı sancılı oluyormu hepimiz için hayırlısı olsun inş.

salı veya çarşamba günü olacağı bilgisi verildi. yarın kaç adet oldukları için arıyacaklar inş. güzel sonuç alırız.

öyle oluyosa ben çok istiyorum ikiz olsun bi daha çocuk telaşına düşmezsin güzel olur tedaviye başlayabilmene çok sevindim rabbim sonunda da sevindirsin aysosmana üzüldüm allah yardım etsin sabırla devam edecez napalım bu da bizim sınavımız demi?

28 ne kadar çok öyle maşallah hepside döllenir umarım hayırlı olsun. valla kanama filan deyince gözüm korktu ne yalan söyleyim :)

sperm testi orda yaptırmayın diyenler olmuş benim eşim orda yaptı o konuda haklı olabilirsiniz çünkü bizde de sorun yokken morfoloji sıfır çıktı şaşırdık

sperm testi orda yaptırmayın diyenler olmuş benim eşim orda yaptı o konuda haklı olabilirsiniz çünkü bizde de sorun yokken morfoloji sıfır çıktı şaşırdık

ayyyy çok afedersiniz başka konuya yazıyodum karışıklık oldu buraya yazdım yanlışlıkla

çok olunca ağrı çok oluyormuş şimdiden gözüm korktu Rabbim 2. ye bırakmaz inş. inş. ilkinde güzel sonuç alırız Allah'ın izniyle

bende çrş başladım iğnelere 5.gün bugün kaç gün sürecek bu iğneler yumurta toplama ne zaman oluyo canım benim ilk denemem olacak ta

hayırlı olsun ayybencim valla kişiden kşiye değişiyo toplama tarihi benim hep 10.gün toplanıyo senin ki daha erken ya da geç olabilir allah yardımcın olsun inş ilk ve son olur

canım benim yaa aynı heyecanları yaşıyoruz hep benim hiç ağrım yok canım yaaa sadece şişliğim devam ediyo iş falan yapmıyorum ama bugün biraz dolaşmaya çıktım çünkü yatmanın hiçbir faydası yok diyolar sürekli drlar ,ama ağır işler yapmak yok bu kadar canım benden hafta içi görüşürüz madem evdesin ben zaten çalışmıyorum

valla ben pek yatmıyorum drum yatmanın hiç bi artısının olmadığını söledi sadece transferden sonra ilk 20 dk önemliymiş o kadar bence kendini çok kasma zaten tutunacaksa naparsak yapalım tutunurlar ama için rahat edecekse bence gitme okula yat görüşmek üzere

derinn,bnimde puregon 175le başladım 3gün oldu p.tesi sabh kanvercem durua göre dozum ayarlancak yine,bakalım benim kaçgüne toplanır?uyanman falan hepsimi yarımsaat?hangi merkezdesin dahaönce sordumu bilmiyorum:26:transferide genelde ağrısız diyolar,bende yaşıycam ilkkez nasip olursa:44: tabi sonuçta uğraşılıyo idrara sıkışık falan bence azda olsa olur ağrı,napaım kadınların hali böyle,olsun şikayt etmeyelimde bbeişlerimizde bizi sevsinlerde rabbimin izniyle tutunsunlar demi:

kdr transferde hiç birşey hissetmiyorsun yumurta toplama uyanman falan hepsi yarım saatt

Günaydınlar herkese ağrılarım biraz hafifledi kulağım telefonda aramalarını bekliyorum. kaç tane bebek olmuş Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.

Günaydınlar herkese ağrılarım biraz hafifledi kulağım telefonda aramalarını bekliyorum. kaç tane bebek olmuş Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.

derincim hemen yaz hastaneden aradıkları zaman ben de çok merak ederim inş hepsi döllenir benim 10 taneden 8 döllenmişti 2 transfer oldu 6 tanesi tam iyi döllenmemişti c.tesi günü, bugün belli olacak bende telefon bekliyorum inş 1 -2 tanesini dondurabiliriz canım iyi şanslar

merhaba ben 1.5 yıllık evliyim. hic korunmadığım halde hamile kalamadım. sürekli doktora gittim ve hem esimde hem bende sorun olmadigini biraz daha beklemem gerektigini söyledi. en son aralık ayında gittim ve yeni yıla kadar hamile kalamazsam asılama yapması için söz isdetim doktorumdan. ocak ayında gittigimde ise kist oldugunu belirtti ve bir ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım gecen hafta tekrar kontrole gittim ve kistin yok olmadığını küçülmedigini bile söyledi kalıcı bir kist haline gelmis. simdi haftaya operasyonla kistin yapıskan olup olmadığını eger yapıskansa alınmayacağını ve hemen tüp bebek yapılacağını yapışkan degilse ise alınmayıp asılama ile baslanacağını söyledi. ayrıca benim rahmim kalp seklinde operasyon sırasında onuda düzelteceklermis. sağ tarafta 7 solda ise 15 yumurtam var operasyon sırasında kistle benaber iki üç yumurtada bazen alınabiliyor dedi. bböylelikle sag tarafım 5-4 yumurtaya düsecek çünkü kist sağda. kafam allak bullak böyle bir durum yaşayan varmı arkadaslar. ne yapacağımı şaşırdım. bu kist hamileligime engelmiydi acaba.

canım merhaba, biliyorsun benimde 8 tane döllennmişti, transfer günü 2 tane kaldığını söylediler. olarda transfer oldu. dondurulmaya kalmadı ne yazıkki. duyduğumda çok üzüldüm, sonra eşiim bana kızdı, sen anlatmıyormuydun transfere bile yumurtası kalmayanlar olabilyor diye, buna niye şükretmiyorsun dedi. haklı tabi, inşallah bebeklerimiz annelerine tutunuyor canım, dondurulmuşlara gerek kalmayacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…