Herkese iyi akşamlar bu sabah 10:30 da yumoşlar toplandı 28 adet toplamışlar şuana kadar kasıklarımdaki ağrı geçmedi baya zor bir gündü benim için yumurtalar çok olunca ağrı çok fazla oluyormuş çok ağrım var şuan birde 3-4 litre kadar sıvı tüketin dedi habire tuvalet çok ağrım oluyor birde tuvaletimi yaparken.
opu dan sonra baya bi kanamam oldu büyük pıhtı şeklinde çok korktum ama yumurta çok fazla olunca kanama olması normal dedi doktor yarın ağrılarım ne durumda olur,
transferimde salı günü olacak inş. herşey yolunda gider hepimiz güzel haberler alırız Allah'ın izniyle.
kdr senin tedavin iptal olmadı değilmi sordum ama görmedin galiba herşey yolunda değilmi . 2emriyo 35yaş üstü ile 2.denemeden sonrasına yapılıyomuş senin arkadaşın kaçıncı denemesi?
Ya ben 1.denemesi diye biliyorum neyse sorarım yine..benimd e1.denemem..bakalım rabbim yardım etsin napalım ,rabbim ol derse tekde olur,şuana kadar ikiz düşünemiyodum ama bukadar iğne ,sızı yumuurta toplama,transer daha çok iş varrrryavaş yavaş düşünmeye istemeye başladım,hayırlısı bakalım..
Herkese iyi akşamlar bu sabah 10:30 da yumoşlar toplandı 28 adet toplamışlar şuana kadar kasıklarımdaki ağrı geçmedi baya zor bir gündü benim için yumurtalar çok olunca ağrı çok fazla oluyormuş çok ağrım var şuan birde 3-4 litre kadar sıvı tüketin dedi habire tuvalet çok ağrım oluyor birde tuvaletimi yaparken.
opu dan sonra baya bi kanamam oldu büyük pıhtı şeklinde çok korktum ama yumurta çok fazla olunca kanama olması normal dedi doktor yarın ağrılarım ne durumda olur,
transferimde salı günü olacak inş. herşey yolunda gider hepimiz güzel haberler alırız Allah'ın izniyle.
sperm testi orda yaptırmayın diyenler olmuş benim eşim orda yaptı o konuda haklı olabilirsiniz çünkü bizde de sorun yokken morfoloji sıfır çıktı şaşırdık
bende çrş başladım iğnelere 5.gün bugün kaç gün sürecek bu iğneler yumurta toplama ne zaman oluyo canım benim ilk denemem olacak ta
merhaba canım, benimde dün saat 11 de transferim oldu. bana test günü 22 mart dediler. seninkide 22 martta çıkar bence sonuçta bizim toplama ve transferimiz aynı gün oldu.
nasılsın şimdi canım? benim karnımda ağrı var, tuvalete çıktığımda zorlanıyorum, ayakta duramıyorum hemen yoruluyorum. iş yapmıyorum ama odadan odaya geçtiğimde bile yoruluyorum. gerçi ben aynı zamanda grip oldum ne yazıkki ikisi aynı zamana denk gelince daha kötü ettiler beni. umarım sen iyisindir canım. bana doktorum 2 gün dinlendikten sonra işine dönebilirsin dedi. ben dönmicem h.içi evdeyim ama bütün haftada yatmayı düşünmüyorum sen ne yapıcaksın?
merhaba canım biz seninle aşağı yukarı aynıyızbir şey soracağım:sen transferden sonra ne yapyosun?yatıyor musun?iş yapıyor musun?valla ben evde oturmaktan sıkıldım.acaba bu hafta okula gitsem mi diye düşünüyorum.
kaderciğim dozları düşüktü puregon 150-200 dü doz menegon ilk etapta 1 toz bir su idi sonra 2 toz bir su oldu canım 10 günde gelişti birde yumurtalar ağrı çok oldu işte hastaneden çıkmammız 14:30 u buldu benim işlem yarım saatten fazla oldu.
canlarım birde aklıma takıldı benim transfer günü ağrılı sancılı oluyormu hepimiz için hayırlısı olsun inş.
derinn,bnimde puregon 175le başladım 3gün oldu p.tesi sabh kanvercem durua göre dozum ayarlancak yine,bakalım benim kaçgüne toplanır?uyanman falan hepsimi yarımsaat?hangi merkezdesin dahaönce sordumu bilmiyorum:26:transferide genelde ağrısız diyolar,bende yaşıycam ilkkez nasip olursa:44: tabi sonuçta uğraşılıyo idrara sıkışık falan bence azda olsa olur ağrı,napaım kadınların hali böyle,olsun şikayt etmeyelimde bbeişlerimizde bizi sevsinlerde rabbimin izniyle tutunsunlar demi:
Günaydınlar herkese ağrılarım biraz hafifledi kulağım telefonda aramalarını bekliyorum. kaç tane bebek olmuş Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
derincim hemen yaz hastaneden aradıkları zaman ben de çok merak ederim inş hepsi döllenir benim 10 taneden 8 döllenmişti 2 transfer oldu 6 tanesi tam iyi döllenmemişti c.tesi günü, bugün belli olacak bende telefon bekliyorum inş 1 -2 tanesini dondurabiliriz canım iyi şanslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?