2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

elizcim eşin çok haklı sölemiş ama biz kadınlar erkeklerden daha duygusal oluyoruz elimizde değil işte canım yaa ama gerçekten şimdi onları düşünme karnındakilere odaklan tv de üzücü şeyler izleme sakın saçma sapan komik şeyler izlemeye çalışıyorum ben bide yanında kimsenin üzücü şeyler konuşmasına da izin verme bak inşallak ikimizde aynı anda alacağız pozitifleri sen nerde yaşıyosun canım ben istanbul beylikdüzündeyim hangi hastanede tedavi görüyosun merak eiyorum çokk

slm arkadaşlar,
sonucu pozitif olup bel ağrıları devam eden var mı?
benim bel ağrılarım hala devam ediyor , perşembe günü doktora gideceğiz ama beni inanılmaz tedirgin ediyor?

selam arkadaslar..
uzun zamandir yazamadim.
5 mart yumurtalarim toplandi.8 tane yumurtam toplandi sadece 3 tanesi ii kalite cikti ve döllendi.
8 mart transferim oldu.simdi beklemedeyim.ilk gün yattim sonra dikkat ettim ama yatmadan gcirdim simidide ayni.21 mart test günüm.insallah dualrimiz kabul olur.emeklerimiz bosa gitmez.
Rabbim yar ve yardimcimiz olsun...isteyen herkese nasip etsin allahim.bu yolda ugras veren herkesin yüzünü güldürsün ins tez zamanda.(amin)

kdr transferde hiç birşey hissetmiyorsun yumurta toplama uyanman falan hepsi yarım saatt

mrhaba canım,transfere ereriz inşaallah bi aksilk çıkmadan..yumurta toplama bakalım kaçgüne olucak ,bugün4.günüm puregonda,175ten 150ye indirdiler kan sonucuma göre aradılar beni..niye indi acaba?Allahım herşey yolunda gider inşaallah,offff bunaldım birden aslında çok sabırlı ve rahatım bukez birkaç kere aksilik çıksada adet gecikmesi,kist içini boşalttılar tedavim adtin 7.günü anca başladı rahatım yinede rabbime sığındım ama ilaçlardanmı bilmiyorum arada bi hey heylerim geliyoarada ağlamakıl oluyorum bilmiyorumm...

ALLAH yardımcın olsun,allahın musavvir,halık,bari,muhyi,şafi
isimlerini bol bol çek,meryem suresini oku yada okut suya veya zemzem varsa üfle iç...rabbim hepimizin emeklerini boş çıkarmasın,senin için günler çabuk geçer inşaallah

merhaba kızlar ben aralık ayında tüp bebek yaptırdım çok şükür 14 haftalık hamileyim darısı hepinizin başına allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh...
elimde gonal f 450 cetrodit 1 kutu menegon 1.5 kutu var raporlu aldım son kullanma tarihleri 2012 ilgilenen olursa yüzdesiyle vericem istanbulda olursanız buluşabiiriz.

Dayanamadım saat 3 gibi tüp bebek merkezini aradım 11 adet embriyo döllenmiş yarın 10:30 da hastaneye gideceğiz yarın transfer günü Rabbim sonucunda yüzümüzü güldürsün inş.

merhaba katreciğim,transferimiz aynı gün olmuş.inşallah iyi sonuçlara ulaşırız.sana yazdım ama görmedin herhalde.benim mesaj yazma hakkım yokmuş arkadaşım.buradan görüşürüzselamlar.

slm kızlar bugün tekrar usgye girdim 15-16 yumurtam oluşmuş küçüklü büyüklü büyüyenler çatlamasın diye başka bir iğne daha verdiler büyük ihtimal ctesi yumurta toplanacakmış bu ikinci iğne sizede verildimi bunu ilk defa duydum ben

hayırlı olsun ayybencim valla kişiden kşiye değişiyo toplama tarihi benim hep 10.gün toplanıyo senin ki daha erken ya da geç olabilir allah yardımcın olsun inş ilk ve son olur

amin canım allahım hepimize yardım etsin benimde cumartesi toplanırsa eğer 11.gün toplanmış olacak

merhaba,benimde yumurtalarım 5martta toplandı,transferim 10martta yapıldı,test tarihimde 21 mart...

arkadaşım bu ameliyat için çok uzman birine gitmeni isterim ...acemi ellerde bundan sonraki doğurganlığın azalabilir
araştır bir profa git ve ameliyata kendisinin gireceğinden emin ol..çünkü bir arkadaşımı perişan ettiler...

merhaba canım,
canımı sıkacak herşeyden soyutladım kendimi eşim iş yerindeki sıkıntıları anlattığında bile dinlemek istemiyorum diyorum, pek nazlı oldum
bende ist.da bostancı da yaşıyorum. yeditepe üniv. hastanesinde tedavi görüyorum. sen nerde tedavi görüyorsun?
sende bi değişiklik var mı canım? benim karnımdaki batmalar hala devam ediyor.
bu arada embriyolog dan haber bekliyordun, ne oldu dondurulabildi mi?

hayırlı olsun canım inşallah sonuç pozitif olur bende dört gözle bekliyorum o günleri hepimiz için hayırlısı olsun beklemek işin en zor kısmı sanırım benimde yarın kontrolum var bakalım inşallah yumurtalarım iyi durumdadır benim ilk ilaçlara başlamadan sağ tarafta 18 sol tarafta 19 yumurtam olduğu söylendi iyi bişeymi bu kadar cok olması bilemedim

elizcim benim kardeşimde bostancıda oturuyo gösteri merkezinin hemen arkasında yedi tepeyi biliyorum eltimin kızı orda doğdu canım hatta bende ilk tüp bebek dedikleri zaman orayıda düşünmüştüm ama bana uzak diye vazgeçmiştim şuanda ataşehir memorıal de doktorum evet canım dün öğlen aradılar 3 embriyomuzu dondurabildik çok şükür inş gerek kalmaz ama buda negatif olursa onları kullanmamız çok iyi olacak benim karnımda şişlikten başka şikayetim yok elizcim

Aminn..hergün okuyorum meryem suresini.insallah rabbimin izniyle hayirli saglikli evlatlarimiz olur.zaman zor geciyo gibi ama geciyo cok sükür:)
merhaba katreciğim,transferimiz aynı gün olmuş.inşallah iyi sonuçlara ulaşırız.sana yazdım ama görmedin herhalde.benim mesaj yazma hakkım yokmuş arkadaşım.buradan görüşürüzselamlar.
canim giremedim cok fazla.dinlenmekle geciyor günler.okudum ama yazamadim sana.basina gelenlerede üzüldün arabaniz kaymis falan.insallah emeklerimiz bosa gitmeden yavrularimiz gelin arkadasim.insallah ayni gündede güzel haberi aliriz
merhaba,benimde yumurtalarım 5martta toplandı,transferim 10martta yapıldı,test tarihimde 21 mart...
yaa ne güzel ayni günde ögrencez yavrumuz bizimlemi degilmi.insallah tutunmuslardir ve hic birakmazlar bizi...
saol canim.insallah güzel haberi aliriz burdaki bekleyen arkadaslarla..beklem zor ama olsun nelere katlaniyoruz bebek icin beklemek en kolayi bence.insallah olumlu olurda emeklerimizin karsiligini aliriz.seninde insallah bir an önce olur islemlerin..benimde coktu yumurtam pkodan dolayi ama 8 tane toplandi ve 3 tanesi iyi kalite cikti.cok yada az diye takilma,insallah kalitelidir yumurtalarin canim..takma kafana bisey pozitif ol elinden geldigi kadiriyla..sonucta ins pozitif olsun.

merhaba bende yeditepe hastanesinde tüp bebek tedavisi görücem cem fıçıcıoğlunda adet olmayı bekliyorum tedavi başlanması için nasıl bir hastane memnunmusun merak ettim ?

Selam kızlar hastaneye giip geldim ama bugün transfer olmasın istedi dr. yarında gözetecekmiş 7 tane 1. kalite 5 tane 2. kalite embriyo olmuş 3 tane 1. kalite embriyoyu gözlemleyecek iyi çoğalanı yerleştirecekmiş diğerlerinide donduracakmış bizde olur dedik ama kabızlık karın şişliğim mahvetti beni içmediğim yemediğim kabılzık giderici kalmadı ama halen tam çözüm olmadı epey bir yürüdük. dr. kabızlık şurubu verdi onu içtim biraz inş. faydası olur yarın transferden sonra zorluk yaşamayayım.

slm lar diliyorum 37 yaşındayım ilk tüp bebek deneyişim. transferin 11. günü bugün beklemek o kadar zorkii ne olur dua edin arkadaşlar çokk istiyorum ama bugün sürekli belim ağrıyo canım sıkkın:2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…