Selam kızlar hastaneye giip geldim ama bugün transfer olmasın istedi dr. yarında gözetecekmiş 7 tane 1. kalite 5 tane 2. kalite embriyo olmuş 3 tane 1. kalite embriyoyu gözlemleyecek iyi çoğalanı yerleştirecekmiş diğerlerinide donduracakmış bizde olur dedik ama kabızlık karın şişliğim mahvetti beni içmediğim yemediğim kabılzık giderici kalmadı ama halen tam çözüm olmadı epey bir yürüdük. dr. kabızlık şurubu verdi onu içtim biraz inş. faydası olur yarın transferden sonra zorluk yaşamayayım.[/QUO
selam derin,negüzel çok arkdaşımız varki 1kalite embriyo anca oluyo nerde donduracak embriyo bile kalmıyor malesef..inşaallah senin için yolunda gider herşey canım,kabızlığı hiç sorma benim normalde var kronikleşti yıllardır,gün geliyor ne kayısı ne su kar etmiyor,iğnleri kullanırkende iyice bünyem değşiti bir ishal oluyo bikaç günsonra kabızlık..umarım kabızlığın geçer aman çok önemli transfer sonrası rahat ol strestende oluyor malesef,inş.transferinde iyi gçer
elizcim benim kardeşimde bostancıda oturuyo gösteri merkezinin hemen arkasında yedi tepeyi biliyorum eltimin kızı orda doğdu canım hatta bende ilk tüp bebek dedikleri zaman orayıda düşünmüştüm ama bana uzak diye vazgeçmiştim şuanda ataşehir memorıal de doktorum evet canım dün öğlen aradılar 3 embriyomuzu dondurabildik çok şükür inş gerek kalmaz ama buda negatif olursa onları kullanmamız çok iyi olacak benim karnımda şişlikten başka şikayetim yok elizcim
merhaba bende yeditepe hastanesinde tüp bebek tedavisi görücem cem fıçıcıoğlunda adet olmayı bekliyorum tedavi başlanması için nasıl bir hastane memnunmusun merak ettim ?
merhaba, tedavin şimdiden hayırlı olsun,
bende cem beyde tedavi gördüm, zaten tüp bebek tedavilerinin hepsiyle cem bey ilgileniyor.
hastaneden memnun kaldım, hemşireler gayet ilgili, cem beyi sorarsan tüm yumurta takibini, toplama ve transferi bizzat kendisi yaptı. başka doktorlara bırakmıyor o güzel. benim tek sıkıntım, sıkıntı da değil aslında kaprisim diyebilirim, cem bey çok yoğun, 2 dk. da muayeneyi yapıyor ve sen sormazsan hiçbir açıklama yapmadan gidiyor. tabi ben çok heycanlı ve ilk tedavim olduğu için uzun uzun anlatsın isterken cem bey aksine sormazsan konuşmuyor. ama işini çok iyi bilen biri dolayısıyla güven veriyor.
canım bende başta memorial ı düşümüştümsonra yeditepe bana çok yakın olduğu ve benim kadın hastalıkları doktorum da yeditepe de olduğu için orayı tercih ettim. ateşehir de epey uzak canım, ateşehir e gelmişken yeditepe ye de gelirdin aslında
embriyolarının dondurulduğuna çok sevindim, ama ben inanıyorum hiç gerek kalmicak canıminşallah
canım bende başta memorial ı düşümüştümsonra yeditepe bana çok yakın olduğu ve benim kadın hastalıkları doktorum da yeditepe de olduğu için orayı tercih ettim. ateşehir de epey uzak canım, ateşehir e gelmişken yeditepe ye de gelirdin aslında
embriyolarının dondurulduğuna çok sevindim, ama ben inanıyorum hiç gerek kalmicak canıminşallah
merhaba kızlar benimde bu hafta sonu yumurtalarım toplanacak inşallah..çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim olacak tabii inşallah son olur:) Allahım hepimizin yardımcısı olsun...
meraba arkadaşlar benimde saat 00:00 itibariyle 6.günüm, benim gibi bekleyen bütün arkadaşların dualarının kabul olmasını ve gönüllerinin muradlarına kavuşmalarını diliyorum Allahımın izniyle inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler veririz.
merhaba bende 12 martta transfer yaptırdım ilk denemem.Cem beyin hastasıydım teşhisi kendisi koydu zaten hatta 1 de ameliyatımı yaptı ,ancak bende biraz ilgi bekleyen bi insanım çok yoğun olduğundan orada tedavi olmak istemedim.Sormak istediklerimi soramıyordum çünkü ama iyi bi dr.Şimdi kadıköy şifada engin beyle devam ediyorum çok sıcak ve gerçekten çok ilgilibakalım sonuç beklemek çok yorucu
bebekdls günaydın tatlım kaç gün kaldı sonuç için.
Canım idrarına sıkışma zararlı olabilir.
Günaydınlar ..
kızlar erkenden kalkmışsınız heyecan uyutmuyor dimi benimde dün transfer olacaktı dr. bir gün daha embriyoyu gözlemlemek istedi bugün arıyacaklar embriyolar ile ilgili inş. herşey olumlu olur Rabbim sonucunu güzel nasip etsin inş. yumurtalarım toplandığından beri vücudum acayip şiş birtürlü inmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?