2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

canım bende başta memorial ı düşümüştüm sonra yeditepe bana çok yakın olduğu ve benim kadın hastalıkları doktorum da yeditepe de olduğu için orayı tercih ettim. ateşehir de epey uzak canım, ateşehir e gelmişken yeditepe ye de gelirdin aslında

embriyolarının dondurulduğuna çok sevindim, ama ben inanıyorum hiç gerek kalmicak canım inşallah

merhaba bende yeditepe hastanesinde tüp bebek tedavisi görücem cem fıçıcıoğlunda adet olmayı bekliyorum tedavi başlanması için nasıl bir hastane memnunmusun merak ettim ?

merhaba, tedavin şimdiden hayırlı olsun,
bende cem beyde tedavi gördüm, zaten tüp bebek tedavilerinin hepsiyle cem bey ilgileniyor.
hastaneden memnun kaldım, hemşireler gayet ilgili, cem beyi sorarsan tüm yumurta takibini, toplama ve transferi bizzat kendisi yaptı. başka doktorlara bırakmıyor o güzel. benim tek sıkıntım, sıkıntı da değil aslında kaprisim diyebilirim, cem bey çok yoğun, 2 dk. da muayeneyi yapıyor ve sen sormazsan hiçbir açıklama yapmadan gidiyor. tabi ben çok heycanlı ve ilk tedavim olduğu için uzun uzun anlatsın isterken cem bey aksine sormazsan konuşmuyor. ama işini çok iyi bilen biri dolayısıyla güven veriyor.

merhaba bende 12 martta transfer yaptırdım ilk denemem.Cem beyin hastasıydım teşhisi kendisi koydu zaten hatta 1 de ameliyatımı yaptı ,ancak bende biraz ilgi bekleyen bi insanım çok yoğun olduğundan orada tedavi olmak istemedim.Sormak istediklerimi soramıyordum çünkü ama iyi bi dr.Şimdi kadıköy şifada engin beyle devam ediyorum çok sıcak ve gerçekten çok ilgili bakalım sonuç beklemek çok yorucu

benim 2 yakınım memorialde tüp bebkte başarılı oldu.birinin ilk diğerinin 2. tedavisiydi..ben şuan başka bi hastane oluyorum tedavi ama gidip gelebilme imkanım olsaydı memorialı seçerdim yani uzaklıktan dolayı tercih etmedik.ama hayırlısı Allahtan tabii...

meraba arkadaşlar benimde saat 00:00 itibariyle 6.günüm, benim gibi bekleyen bütün arkadaşların dualarının kabul olmasını ve gönüllerinin muradlarına kavuşmalarını diliyorum Allahımın izniyle inşallah hepimiz güzel hayırlı haberler veririz.

merhaba kızlar benimde bu hafta sonu yumurtalarım toplanacak inşallah..çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim olacak tabii inşallah son olur:) Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

elizcim bizim ilk dr umuz özkan beydi acıbadem maslakta yanii avrupa yakasında evimize biraz daha yakındı onunla denedik ilk denememizi olmadı tam 2.ye başlıcakken yurtdışına gitti özkan bey bizi de cem demirele yönlendirdi kadıköy acıbademe devam ettik 2.de olmadı sonra cem bey ataşehire geçti tabii biz dee onu takip ettik 3.ye başladık bakalım inş son olur canım cem demirelden biz çok memnunuz olana kadar ona devam etmeyi düşünüyoruz canım ama senin dr unun da çok iyi olduğunu duymuştum bölee işte görüşmek üzere

merhaba kızlar benimde bu hafta sonu yumurtalarım toplanacak inşallah..çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim olacak tabii inşallah son olur:) Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

canım tabiii heyecanlısındır düşünsene dünyaya bi canlı getirmek için uğraşıyosun çok müthiş bişey yaaa hepimiz için çok önemli bi süreç allah yardımcın olsun inş inan bana işin zor kısmını atlattın toplama işlemi ve transfer sandığın gibi zor değil en zoru test gününü beklemesi benim test günüm 24 martta inş allahım hepimizin muradını versin görüşmek üzere

aminnnnnnnnnn halevcimmm sanırım aramızda 1 ya da 2 gün var sonuncunun pozitif olması hepimizi çok sevindirecek inşallah

seninle aynı gün yaptırmışız transferimizi bella inş ilk ve son olur benim 3.denemem

Günaydınlar ..
kızlar erkenden kalkmışsınız heyecan uyutmuyor dimi benimde dün transfer olacaktı dr. bir gün daha embriyoyu gözlemlemek istedi bugün arıyacaklar embriyolar ile ilgili inş. herşey olumlu olur Rabbim sonucunu güzel nasip etsin inş. yumurtalarım toplandığından beri vücudum acayip şiş birtürlü inmedi.

bebekdls günaydın tatlım kaç gün kaldı sonuç için.

Canım idrarına sıkışma zararlı olabilir.

derinciimm,şişlik için bol su içmeye çalış canım yaasudanda nefret edecez nerdeyse neyse şikayet yoookk herşey bebeklerimiz için

merhaba kızlar
benimde transferimin dün beşinci günüydü gece idrarda baktım çıkmaz diye banyoya bıraktım bu sabah bi baktım ikinci çizgi silik çıkmış çok şaşırdım muallakta kaldım transferin ilk gününden beri kasık ağrılarım hiç geçmedi hala devam ediyor çok şaşkınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…