2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

merhaba yasemen,
5.gün çok çok çok erken ve biliyorsun idrar testindeki sonucu 10dk. sonra dikkate almayın denir ama silik çıktıysa vardır bunda bir hayır diyorum, inşallah
dün silik çıktıysa bugünde çıkar herhalde bir daha mı test yapsan acaba??

transfer gününü saymazsak bugünde benim 4. günüm, zaman geçmek bilmiyor.

aminnnnnnnnnn halevcimmm sanırım aramızda 1 ya da 2 gün var sonuncunun pozitif olması hepimizi çok sevindirecek inşallah

evet canım aramızda 1 gün var ben 22 sen 24 mart hayırlısı olsun ama ben sabredebilirsem adetimi beklemeyi düşünüyorum Allahım sabır versin hepimize ve bu sabrın sonu da güzel hayırlı haberler vermeyi nasip etsin güzel Rabbim

merhaba kızlar benimde bu hafta sonu yumurtalarım toplanacak inşallah..çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyimim olacak tabii inşallah son olur:) Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

hayırlısı olsun canım arkadaşın dediği gibi zor kısımları atlattın bular kolay olan kısımlar ve inşallah herşeyin iyisi olur ve hayırlısı ile güzel haberler verirsin bizlere

canım 5. gün için erken yapmışsın testi bence bi kaç gün daha beklemeyi dene bie test ilk 10 dk içinde gerçeği gösterir 10dk geçince aldanmaman gerekir ki inşallah gerçeği ynsıtmıştır da güzel haberlerini almak nasip olur

merhaba ialcının dozunu azaltmaları iyi bişey demekli az dozla yanıt alabilmişler ...yüksek doz bazen yumurta kalitesini bozabilir....ilaçlar gerginlik şişlik ve baş ağrısı yapıyor bendede adetin 2.günü başladım bende 6 gün kullandım kontrol oldum 9-10 tane yumurta varmış.7.gün cetrotide başladım yumurtaların erken çatlamasını engellemek için yeni karnımdan 3 iğne yapıyorum artık yani 3 gün öyle olacak fostimon 150 menopur 75 ve cetrotide en azından femerayı bıraktım o çok yan etki yaptı bende...cumartesi kontrolüm var sanırım çatlatma iğnesini vurdururlar 72 saat sonra salıya geliyor yumurta toplama 5.gün embriyosu koyucaklar bana umarım herşey yolunda gider rahat ol ben çok rahatım artık kısmetse olur
işi gücü bıraktık otel odalarında sürünüyorum en çok ondan sıkıldım birde annem yanımda dır dır dır beynimi yedi :) camı kapa sigara içme vs vs :)
bakalım canım hayırlısı gelişmeleri haberdar ederim ben öptüm

mrb hanımlar benimde bugün 3üncü günüm.pazar günü 2 ad.embriyo transfer yapıldı..çok şaşkınım.ne yapacam bilmiyorum..beklemek çok zor 2 gün zor geçti 10 gün nasıl geçecek.benim ilk denemem..ya başaramazsam...

hayal allahtan ne istersek onu veriyor olacak de dua et...benim ilk transferim tutmadı tedavi olduğum yerde kalmadığğım için ..ama nice insan var ilkinde tutan pozitif düşün tabiki tutacak...dinlen yataktan kalkma sadece al lapdobu nette sörf yap 10 gün çabuk geçiyor iyi haberlerini bekliyorum

Kızlar merhaba 10:30 da transferim gerçekleşti parlayan bir ışık gösterdiler inşallah o ışık sıkıca tutunur dileğim çok duygulandım zor tutuyorum kendimi ağlamamak için. kasıklarımda batma oluyor idrarım çok geliyor. habire tuvalete çıkıyorum. Rabbim emeklerimizi boşuna çevirmesin inş. hepimizin yüzünü güldürsün dileğim..

hayırlı olsun canım inşallah emeklerimizin karşılığını boş çevirmez güzel Rabbim

hayırlı olsun dualarımız seninle

ben lucrin vurunuyodu şimdede 6gündür lucrin erken çatlamasın diye bide puragon beraber yarın sabah gidecem bakalım nediyecekler,ama sanki yumurtalam akıntım çoğaldı ya çatlmazlar heralde değilmi?5.emriyosu olacağını şimdiden nasıl bilyolar?bennde rahaım annemde kalıyorum ve iyi geldi bana,kızma annene içme sigaryı zatenaçma camıgrşrz...

merhaba hayal, benimde c.tesi transferim oldu, evde beklemedeyim. haklısın zaman geçmek bilmiyor.
şu iki günüde atlatırsak h.sonu daha rahat geçer inşallah. p.tesi de işe başlicam zaten.
benimde ilk tüp bebek denemem, inşallah pozitif sonuçlar alırızda son olur.
ben ocak ayında bir aşılama denedim olmadı, o zaman olacağına çok inanmamıştım ama bu defa farklı hissediyorum, inşallah bebeğim benimle.

YASEMEN kesinlikle cok erken yapmissin moralini bozmak istemem ama ilaclar idrar testini olumlu gosterebiliyormus o yuzden kesinlikle gunun dolsa bile kanda bakilmasini istiyro doktorlar benim doktorum idrar testini kesinlikle yasakladi.

PHARMACEA hayirlisi olsun yarin ki kontorlumde benimde ilac dozlarim degisecekmis..seninle yumurta toplama gunumuz ayni benimde sali diye dusunuyorlar simdilik...hepimiz icin hayirlisi

Hayirlisi olsun..tum kalbimle bebeginin tutunmasini diliyorum

İnş. dewciğim hepimizinki tutunur inş. Allah'ın izniyle.

derinnncim hayırlı olsun transferin nasılsın şimdi çok mutlusun dimi transferin zor oldumu idrara sıkışmak insanı bayağı rahatsız ediyo dimi

Bebekdls canım çok rahattı çok kolay geçti bebekler kondu rahime inşallah tutunurlar Allah'ın izniyle
çok fazla idrara sıkışma orta sıkışık ol bence rahat geçiyor hiç kasma kendini ne kadar rahat olursan o kadar rahat geçiyor.

transferi olan arkadaslar nasil gidiyor???
ben hic birsey hissetmiyorum yaaa...agrim sizim yok.
kasiklarim 1 yada 2 kere agridi 21 mart test günüm.ama cumartesi yapcam test.
hic bisey olmamasi normalmi acaba.
lütfen yasadikalrinizi yazin,yardimci ve destek olalim birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…