transferi olan arkadaslar nasil gidiyor???
ben hic birsey hissetmiyorum yaaa...agrim sizim yok.
kasiklarim 1 yada 2 kere agridi 21 mart test günüm.ama cumartesi yapcam test.
hic bisey olmamasi normalmi acaba.
lütfen yasadikalrinizi yazin,yardimci ve destek olalim birbirimize.
transferi olan arkadaslar nasil gidiyor???
ben hic birsey hissetmiyorum yaaa...agrim sizim yok.
kasiklarim 1 yada 2 kere agridi 21 mart test günüm.ama cumartesi yapcam test.
hic bisey olmamasi normalmi acaba.
lütfen yasadikalrinizi yazin,yardimci ve destek olalim birbirimize.
tüp bebek transferi:13: Olalı 8 gün oldu çok merak ediyorum sonucu? Benim durumum da olan var mı?
tüp bebek transferi:13: Olalı 8 gün oldu çok merak ediyorum sonucu? Benim durumum da olan var mı?
benimde transferden sonraki 7. günüm ilk altı gün sol kasığımda inanılmaz ağrılar vardı şimdiyse ara ara sağda ve solda ağrılarım devam ediyo. ben beşinci günü idrar testi yaptım silik çıkmıştı ama kan sonucunu görene kadar benim içim rahat etmeyecek. içim içimi yiyor.
merhaba yasemen, benimde bugün 5. gün. dün akşam ve bu sabah bende test yaptım ikisindede 1 saat sonra falan silik 2. çizgi çıktı, ilaçların etkisinden de olabilir diyorum ama genede moral oldu bana
benimde transferden sonraki 7. günüm ilk altı gün sol kasığımda inanılmaz ağrılar vardı şimdiyse ara ara sağda ve solda ağrılarım devam ediyo. ben beşinci günü idrar testi yaptım silik çıkmıştı ama kan sonucunu görene kadar benim içim rahat etmeyecek. içim içimi yiyor.
halev seninle aynı gün olmuş transferimiz
merhaba, tedaviye başlarken yazmıştım buraya. ilaç tedavi sürecimde morelim pek iyi değildi 4-5 yumurtam vardı sadece, dün 4 tane yumurtam toplandı çok şükür 3 ü döllendi cumartesi kısmet olursa transferim olacak allahın izniyle. Allaha sığındım, hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun..
elizcim anaaammm testmi yaptın benim de 5. günüm ben idrar testi yapmaktan çok korkuyorum çünkü her defasında negatif oldu o yüzden direkt hcg yaptırıcam nasılsın bu arada
benim de c.tesi oldu transferim yanii bugün 5.günüm benim sadece 2 gün öncesine kadar çok feci karnım şişmişti şimdi biraz indi 2 gündür de hafif hafif belim ve kasıklarım ağrıyo adet sancısı gibi ödüm kopuyo olacam diye
ya sizler ne güzel transferden testten bahsediyosunuz benim daha yumurtalar bile toplanmadı yarın kontrolüm var yine heralde çatlatma iğnemi verirle yarın. kırlar 36 saat sonra mı toplanıyo yumurtalar iğneden sonra keşke haftasonu toplansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?