2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

hiç merak etme canım benimde bugün 6.günüm ama belirtiye dair hiçbirşey hissetmiyorum bi öncekinde de belirtim yoktu tutmadı ama nasip herşeyden önce hayırlısı inşallah Rabbim güzel sonuçlar vermeyi nasip eder benimde test günüm 22 mart benden 1 gün öncesin ama dayanamayıp erken yapacaksın demek ki hayırlısı olsun inşallah

merhaba katreciğim,benim de sancılarım azaldı sanmıştım ama bugün okuldan geldikten sonra kasıklarımda ağrılar çoğaldı.canım sıkıldı ve her zamanki gibi ağladım.ama şimdi iyiyim.yarın okula gitmeyecğim.evde dinleneceğim.bazılarının hiç ağrısı olmuyor tutunuyormuş,bazılarının da ağrısı olup tutuyormuş.inşallah sen birinciine,ben de ikincisine dahil oluruz.hayırlısı olsun.dua edelim birbirimize.sealamlar.

KIZLAR KİMSE YOK MU ORADA?
TRANSFERDEN SONRAKİ DUYGULARINIZI VE ŞİKAYETLERİNİZİ PAYLAŞALIM NE DERSİNİZ?

tüp bebek transferi:13: Olalı 8 gün oldu çok merak ediyorum sonucu? Benim durumum da olan var mı?

ne güzel az kalmış test gününe inşallah Rabbim gönlünün muradını nasip eder,

bende hiç belirti yok canım gayet iiyim arada kasıklarıma batma oluyor ama var yok arasında bişi takılmak mümkün değil yani zaten boşver belirtiyi falan

benimde transferden sonraki 7. günüm ilk altı gün sol kasığımda inanılmaz ağrılar vardı şimdiyse ara ara sağda ve solda ağrılarım devam ediyo. ben beşinci günü idrar testi yaptım silik çıkmıştı ama kan sonucunu görene kadar benim içim rahat etmeyecek. içim içimi yiyor.

tüp bebek transferi:13: Olalı 8 gün oldu çok merak ediyorum sonucu? Benim durumum da olan var mı?

benim de c.tesi oldu transferim yanii bugün 5.günüm benim sadece 2 gün öncesine kadar çok feci karnım şişmişti şimdi biraz indi 2 gündür de hafif hafif belim ve kasıklarım ağrıyo adet sancısı gibi ödüm kopuyo olacam diye

merhaba yasemen, benimde bugün 5. gün. dün akşam ve bu sabah bende test yaptım ikisindede 1 saat sonra falan silik 2. çizgi çıktı, ilaçların etkisinden de olabilir diyorum ama genede moral oldu bana

merhaba yasemen, benimde bugün 5. gün. dün akşam ve bu sabah bende test yaptım ikisindede 1 saat sonra falan silik 2. çizgi çıktı, ilaçların etkisinden de olabilir diyorum ama genede moral oldu bana

elizcim anaaammm testmi yaptın benim de 5. günüm ben idrar testi yapmaktan çok korkuyorum çünkü her defasında negatif oldu o yüzden direkt hcg yaptırıcam nasılsın bu arada

halev seninle aynı gün olmuş transferimiz

ne güzel demek aynı gün olmuş transferimiz ben ilk denememde 9. ve 10.gün idrar testi yapmıştım ve silik çıkmıştı aten tutmamıştı şimdi yapmaktan korkuyorum ama belli olmaz evde iki testim var eşimin kuzeni 2 tane test aldı benden meraklı olduğu için aslında bende çok merak ediyorum sonucu ama sabretmeyide istiyorum

arkadşlar sakın belirtilere takılmayın lütfen gerçekten her türlü örnekler var belirti olup tatuan tutmayan, belirti olmayıp tutan tutmayan sadece dua edin hayırlısını isteyin ve sabredin canlarım Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah

Fıstıklar hepinizin tarihleri birbirinize yakın benimki 27 sinde belli olacak Allah'ın izniyle.
kasıklarımda iğne gibi batmalar var normalmi bunlar offf vücudumu dinliyorum

merhaba, tedaviye başlarken yazmıştım buraya. ilaç tedavi sürecimde morelim pek iyi değildi 4-5 yumurtam vardı sadece, dün 4 tane yumurtam toplandı çok şükür 3 ü döllendi cumartesi kısmet olursa transferim olacak allahın izniyle. Allaha sığındım, hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun..

demek ki boşuna üzmüşsün sıkmışsın canını maşallah umarım transfer sonrası güzel haberler vermek nasip olur canım

elizcim anaaammm testmi yaptın benim de 5. günüm ben idrar testi yapmaktan çok korkuyorum çünkü her defasında negatif oldu o yüzden direkt hcg yaptırıcam nasılsın bu arada

yaptım canım
burdaki bi arkadaş 5. günde yaptığını ve silik çıktığını yazmış, bende gaza geldim bi yapiyim dedim, dün akşam yaptım silik çıktı, bu sabah tekrar yaptım gene silik çıktı.
ama şimdi okudum silik çıktığı halde sonucu negatif çıkan arkadaşlar varmış.
bende kan testine kadar bi daha yapmicam bakalım.

iyiyim canım, bugün duşumu aldım, aklandım paklandım ohhh rahatladım
sen nasılsın canım??

kızlar transferin 5.günü 6.günü idrar testi yapmayın çünkü en son yaptığınız çatlatma iğnesi testinizi pozitif çıkarıyomuş ve etkisi 10günden önce geçmiyomuş yani çatlatma iğnesinden en az 10gün sonra yapılması lazım aşılama yaptırdığımda hemşire söylemişti test yapma diye en garantisi sabredip kanda baktırmak rabbim inşallah hepinize bu denemenizde nasip eder anne olmayı sağlıklı sıhhatli evlat sahibi olmayı bana da tabi :)

ya sizler ne güzel transferden testten bahsediyosunuz benim daha yumurtalar bile toplanmadı yarın kontrolüm var yine heralde çatlatma iğnemi verirle yarın. kırlar 36 saat sonra mı toplanıyo yumurtalar iğneden sonra keşke haftasonu toplansa

transferin hayırlı olsun ablacım inşallah sonuncun pozitif olur ben iğnelere devam ediyorum yarın tekrar kontrole gidicem çarşamba gittiğimde iyi dedi doktor bakalım yarın nasıl olucak yumurta toplama işlemim önümüzdeki hafta içi olur diye düşünüyorum sabırsızlıkla bekliyorum allahım hepimizin gönlünden geçeni versin hayırlısını tabi amin

meraba canım seninle aynıyız heralde bende iğneleri oluyorum henüz benim bugün 1 hafta oldu yarın gidicem bende doktora senin nasılmış yumurtaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…