meraba canım seninle aynıyız heralde bende iğneleri oluyorum henüz benim bugün 1 hafta oldu yarın gidicem bende doktora senin nasılmış yumurtaların
meraba benim ilaca başlayalı 9gün oldu canım, yarın heralde çatlatma iğnesi verecekler artık yumurta ne zaman toplarsa bilmiyorum yumurtalarım iyiymiş şükür 16 tane filan oluşmuş senin kaç tane olmuş canım
merhaba arkadaşlar,bende tedavime bu şubatta başladım...
5martta 20 yumurtam toplandı,16sı döllendi... 6 tanesi blast embriyo oldu.yaşım 32 olduğu için yasa gereği sadece birini 10martta yerleştirdiler... şimdi gün sayıyorum,19mart test tarihim birşey kalmadı sayılır...
merhaba, tedaviye başlarken yazmıştım buraya. ilaç tedavi sürecimde morelim pek iyi değildi 4-5 yumurtam vardı sadece, dün 4 tane yumurtam toplandı çok şükür 3 ü döllendi cumartesi kısmet olursa transferim olacak allahın izniyle. Allaha sığındım, hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun..
merhaba arkadaslar. bende 11 martta adetımın 2 gunu ganolf basladım. yarın catlatma ıgnem yapılacak. pazar gunu yumurta toplama ıslemım olacak.ilk denemem. sebepsız ınferlıte bızımkı. su an 7 yumrtam var doktorum yeterlı oldugunu soyledı. yasım 26 ve tek embrıyo konulacak. memorıalde tedavı goruyorum. hepınıze bol sanslar
meraba benim ilaca başlayalı 9gün oldu canım, yarın heralde çatlatma iğnesi verecekler artık yumurta ne zaman toplarsa bilmiyorum yumurtalarım iyiymiş şükür 16 tane filan oluşmuş senin kaç tane olmuş canım
ayyyben,nerdeye beraber gidiyoruz,benim bugün 7.güünmdü yumurtalrda büyümüş doktor baya saydı 12-14-15-11 v.s17enbüyükte vardı...1-2güne heralde bende çatlatma vurcam,çalatma iğnesinden 36 sonra yumurta topluyorlar,pazara yumurta toplamn olabilir belkide benimde yarın sabah yine gidicem doktora
merhaba arkadaslar. bende 11 martta adetımın 2 gunu ganolf basladım. yarın catlatma ıgnem yapılacak. pazar gunu yumurta toplama ıslemım olacak.ilk denemem. sebepsız ınferlıte bızımkı. su an 7 yumrtam var doktorum yeterlı oldugunu soyledı. yasım 26 ve tek embrıyo konulacak. memorıalde tedavı goruyorum. hepınıze bol sanslar
merhaba arkadaşlar dün yumoşlarım toplandı.pazar ya da partesi transfer olacak herhalde.kesin bir tarih belirtmediler.dua edin ne olur!rabbim hepimize gül kokulu yavrular nasip etsin inşallah.
hayırlı olsun transferin bişey kalmamış maşallah ama neden 9gün sonra test günün 12 gün sonra olması gerekmiyomu mutlu haberler alırsın inşallah
Benim de ilk denemem .Hepimize bol şans dilerim. :)
sağol canım,blast olduğu zaman 12günün 2gününü geçmiş sayıyorlar,o yüzden sanırım...o gün gelsin mi istiyorum gelmesin mi onu bile bilmiyorum....bebeğimle konuşuyorum sen rahat rahat yerleş diye konuşuyorum onunla:))))
Benim de ilk denemem .Hepimize bol şans dilerim. :)
ay canım beraber gün sayıcaz artık, inşallah mutlu sonla biter seninde ilk denemendi demi inşallah ikimizinde son olur yalnız benim karnım davul gibi şiş ya acayip şişkinlik var ve kasıklarım ağrıyo artık sendede varmı ilaçlar yüzünden heralde demi
ay canım ne kadar garip değilmi yaşadığımız duygu fırtınaları anlıyorum seni inşallah rahat rahat yerleşiyodur seni bırakmaz yavrun :) blast olması ne demek oluyo özel bi işlemmi yapılıyo embriyoya
spermle yumurta birleşince döllenip tüplerden geçip rahme ulaşmaları 5gün sürermiş... laboratuvar sürecinde de eğer ellerinde döllenmiş fazla yumurta olursa riske girip bu süreci laboratuvar ortamında gözlüyorlar,böylece 5günlük yolcuğunu tamamlamış üstelik anne karnı dışındaki şartlarda yaşamayı başarmış daha güçlü bir embriyo olmuş oluyor...onun adına blast embriyo deniyor...
3günlük transferi yapılan tutan embriyolarda var blast olup tutmayanlarda var... ama doktorlar blast olunca daha ümit verici konuşuyorlar...
merhaba sevinç1979,benim transferimde 8 martta oldu.sonucu öğrenmeme az kaldı.inşallah bu sefer iyi sonuçlar alırız.ben de progestan alıyorum,fitil.günde üç tane.sakın adet olacağım diye düşünme.iyi düşün iyi olsun.benim de karnımda sancı,göğsümde ağrı var.bebek yerleşirken de sancı yaparmış.bebişlerimiz inşallah yerleşiyor ondan ağrılarımız.ben de idrar testi yapmadım,yapmayacğım da.inşallah pazar günü güzel sonucu paylaşırım sizinle.inşallah rabbim yardım eder de bu sefer olur.dua edelim birbirimiz için.inşallah olur.hayırlısı.merhaba ruhac benim benimde 5inde toplanmıştı,10u perşembe günü de 1tane konmuştu... kendini nasıl hissediyorsun,belirtilerin ne,paylaşırmısın canım:)))
ben progestan alıyorum günde 3kez 3er adet ve sanırım ondan bütün gün uyuyorum,adet belirtilerim var...bugün biraz beyaz akıntım oldu çok azcık... göğüslerim şişti çok acıyordu o da azalıyor hafif hafif....kafam karıştı... idrar testi de yapmadım...19u test günüm,seninki ne zaman...
çok soru sordum ama heyecandan işte kusuruma bakma:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?