o zaman büyük ihtimal olur yani inşallah olur :) benim de şu an 16 17 yumurtam varmış belki benimde blastlarım olur :)
merhaba ruhac benim benimde 5inde toplanmıştı,10u perşembe günü de 1tane konmuştu... kendini nasıl hissediyorsun,belirtilerin ne,paylaşırmısın canım:)))
ben progestan alıyorum günde 3kez 3er adet ve sanırım ondan bütün gün uyuyorum,adet belirtilerim var...bugün biraz beyaz akıntım oldu çok azcık... göğüslerim şişti çok acıyordu o da azalıyor hafif hafif....kafam karıştı... idrar testi de yapmadım...19u test günüm,seninki ne zaman...
çok soru sordum ama heyecandan işte kusuruma bakma:)))
slm canım benimde 10 mart transferim oldu dondurulmuşlarımla ama blast embriyo senin drun erken istemiş kan testini inşallah güzel haberler verirsin bizlere.
halev,senin test günün ne zaman?
Benim de ilk denemem .Hepimize bol şans dilerim. :)
Selam kizlar...ilk tup bebek denemem ignelere baslayali 7 gun oldu gun asiri doktora gidiyorum muayene ve kan tahlili icin...duruma gore catlatma ignemi olacagim yumurta toplama islemi ne zaman olacak bilemiyorum.heyecanliyim ve gerginim...
sizler icinde dilegim hepiniz icin hayirlisi olsun...
slm derinn cim öncelikle topiğin hayırlı olsun sana ve bizlere umut olsun burdan birbirimize destek ve moral olalım inşallah.Benimde dün yumurtalarım toplandı 5 tane bugün öğleden sonra arayacaklar bakalım transfer için .inşallah hayırlı ömürlü ve sağlıklı evlatlar versin rabbim cümlemize tüm dileyip isteyen herkese.BUARADA BENİM 7 YAŞINDA AŞILAMAYLA OLAN BİR OĞLUM VAR İKİNCİYİDE VERİR RABBİM NASİBİMDE VARSA OĞLUM ÇOK İSTİYOR KARDEŞİ OLMASINI HEP DUA EDİYOR YAVRUM BENİM.HAYIRLI HABERLERİMİZİ BİRBİRİMİZE VERMEK ÜMİDİYLE .
merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırıorum..inşallah ilk ve son tüp bebek deneyimim olur...
ilaçlarımı kullandım şuan 30 tane yumrtam olmuş..ama dr un istediği gibi büyümediler..sanırım pazartesi toplanacaklar..(tabi bi aksilik olmazsa) 2 tane aşılama yaptırdım olumsuzdu...sorunumuz erkek infertilitesi...inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...
merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırıorum..inşallah ilk ve son tüp bebek deneyimim olur...
ilaçlarımı kullandım şuan 30 tane yumrtam olmuş..ama dr un istediği gibi büyümediler..sanırım pazartesi toplanacaklar..(tabi bi aksilik olmazsa) 2 tane aşılama yaptırdım olumsuzdu...sorunumuz erkek infertilitesi...inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...
slm derinn cim öncelikle topiğin hayırlı olsun sana ve bizlere umut olsun burdan birbirimize destek ve moral olalım inşallah.Benimde dün yumurtalarım toplandı 5 tane bugün öğleden sonra arayacaklar bakalım transfer için .inşallah hayırlı ömürlü ve sağlıklı evlatlar versin rabbim cümlemize tüm dileyip isteyen herkese.BUARADA BENİM 7 YAŞINDA AŞILAMAYLA OLAN BİR OĞLUM VAR İKİNCİYİDE VERİR RABBİM NASİBİMDE VARSA OĞLUM ÇOK İSTİYOR KARDEŞİ OLMASINI HEP DUA EDİYOR YAVRUM BENİM.HAYIRLI HABERLERİMİZİ BİRBİRİMİZE VERMEK ÜMİDİYLE .
merhaba,güzel anne adayları,
acaba beni de aranıza alır mısınız?,bende tüp beben tedavisine başladım,bugun itibariyle ,
ilk denemem olucak, ve ilk gebeliğimi yaşarım inşallah, aslında sık sık yazılanları takip ediyordum
ancak yazmak için tedaviye başlamayı bekledim.
Benimki uzun protokol olucak, bugun adetimin ikinci günü,
doğum kontrol hapıyla başladık,15 gün sonra koldan iğneyle devam edeceğiz dedi doktorum,
hayırlısını diliyorum rabbimden kendim için,ve bebiş bekleyen herkes için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?