2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

inşallah hayırlı haberler alırız:))) sonucunu merakla bekliyorum,inşallah bebeğinin sana sıkı sıkı tutunduğu haberini alırsın:)) bende cumartesi günü hayırlısıyla mutlu haberlerle dönerim hastaneden:)))

slm canım benimde 10 mart transferim oldu dondurulmuşlarımla ama blast embriyo senin drun erken istemiş kan testini inşallah güzel haberler verirsin bizlere.

slm canım benimde 10 mart transferim oldu dondurulmuşlarımla ama blast embriyo senin drun erken istemiş kan testini inşallah güzel haberler verirsin bizlere.

aslında doktorum 21martta yaptır dedi ama laboratuvarın (florance gayrettepe)verdiği belgede test için 19mart yazmışlar...doktorum biraz sağlamcıdır:)) o yüzden 21 demiştir diye düşünüyorum

Selam kizlar...ilk tup bebek denemem ignelere baslayali 7 gun oldu gun asiri doktora gidiyorum muayene ve kan tahlili icin...duruma gore catlatma ignemi olacagim yumurta toplama islemi ne zaman olacak bilemiyorum.heyecanliyim ve gerginim...
sizler icinde dilegim hepiniz icin hayirlisi olsun...

tedavin hayırlı olsun canım inşallah ilk denemede bebğine kavuşursun

Günaydınlar herkese
Meleklerimiz bizimlemi acaba çok merak ediyorum . Sıkıca tutunurlar inş.
dün rüyamda böyle bebekler olduktan sonra hatıra olarak dağıtılan biblolar süslü isimli şekerlemeler varya onlardan gördüm çok değişik ve şık bir hoşgeldin hatırası idi birde elimde böyle karışık şekerlemeler lokumlar felan dağıtıyordum .
bilinç altımı yoksa melek geldikten sonra dağıtacağım şimdiden gördümmü bilemedim. İnş. meleklerimiz annelerini benimser ve severler bırakmak istemezler Allah'ın izniyle inş.
hepimiz böyle oluruz inş.

slm derinn cim öncelikle topiğin hayırlı olsun sana ve bizlere umut olsun burdan birbirimize destek ve moral olalım inşallah.Benimde dün yumurtalarım toplandı 5 tane bugün öğleden sonra arayacaklar bakalım transfer için .inşallah hayırlı ömürlü ve sağlıklı evlatlar versin rabbim cümlemize tüm dileyip isteyen herkese.BUARADA BENİM 7 YAŞINDA AŞILAMAYLA OLAN BİR OĞLUM VAR İKİNCİYİDE VERİR RABBİM NASİBİMDE VARSA OĞLUM ÇOK İSTİYOR KARDEŞİ OLMASINI HEP DUA EDİYOR YAVRUM BENİM.HAYIRLI HABERLERİMİZİ BİRBİRİMİZE VERMEK ÜMİDİYLE .

merhaba kızlar bende bu ay tüp bebek yaptırıorum..inşallah ilk ve son tüp bebek deneyimim olur...
ilaçlarımı kullandım şuan 30 tane yumrtam olmuş..ama dr un istediği gibi büyümediler..sanırım pazartesi toplanacaklar..(tabi bi aksilik olmazsa) 2 tane aşılama yaptırdım olumsuzdu...sorunumuz erkek infertilitesi...inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız...

Kızlar napıyorunuz beklemek en zor olanı imiş
saat bile geçmiyor sanki melek veya melekler göbeğimdemi yada değilmi acaba meraktançatlaycağım.
Bugünün yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm isteyenlerin ellerini boş çevirmesin inş.

Basarilar hayirlisi olsun...

superisi hayirlisi olsun...

İnşallah bitanem hepimiz için hayırlısı olsun .

ilki aşıbebek ikincisi tüp bebek olur inş. Allah'ın izniyle.

iyi akşamlar arkadaşlar ben ocak ayında embriyoları havuz için biriktirmiştim.şimdi de yarın allahın izniyle yarın tekrar iğnelere başlıyacağım bakalım ne olacak.allah hepimizim yar ve yardımcısı olsun inş allah kucağımıza almaya nasip eder.

merhaba,güzel anne adayları,
acaba beni de aranıza alır mısınız?,bende tüp beben tedavisine başladım,bugun itibariyle ,
ilk denemem olucak, ve ilk gebeliğimi yaşarım inşallah, aslında sık sık yazılanları takip ediyordum
ancak yazmak için tedaviye başlamayı bekledim.
Benimki uzun protokol olucak, bugun adetimin ikinci günü,
doğum kontrol hapıyla başladık,15 gün sonra koldan iğneyle devam edeceğiz dedi doktorum,
hayırlısını diliyorum rabbimden kendim için,ve bebiş bekleyen herkes için

Son düzenleme:

hayırlısı olsun arkadaşım,güzel bir tedavi süreci geçirirsin inşallah:))

iyi akşamlar arkadaşlar....
bugün bir yaramazlık yaptım bugün 8.günümde idrar testi yaptım... koca bir tek çizgi...
açıkçası burada okuduklarımdan sonra çıkamayacağını bile bile yaptım gibi oldu,çok üzülemedim...
moralim yerinde:)) yarın tüp bebek merkezinin verdiği test günü,doktorumda 22si demişti... eşim ısrarla 22sini bekleyelim diyor,yarın ne hissederim ne yaparım bilmiyorum...
hissettiklerime gelince... kasık ağrılarım hafif hafif devam ediyor... göğüs acım bitti gibi nerdeyse...
puregonlardan olsa gerek neredeyse tüm gün uyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…