iyi akşamlar arkadaşlar....
bugün bir yaramazlık yaptım bugün 8.günümde idrar testi yaptım... koca bir tek çizgi...
açıkçası burada okuduklarımdan sonra çıkamayacağını bile bile yaptım gibi oldu,çok üzülemedim...
moralim yerinde:)) yarın tüp bebek merkezinin verdiği test günü,doktorumda 22si demişti... eşim ısrarla 22sini bekleyelim diyor,yarın ne hissederim ne yaparım bilmiyorum...
hissettiklerime gelince... kasık ağrılarım hafif hafif devam ediyor... göğüs acım bitti gibi nerdeyse...
puregonlardan olsa gerek neredeyse tüm gün uyuyorum...
hayırlısı olsun arkadaşım,güzel bir tedavi süreci geçirirsin inşallah:))
Glcnn canım aramıza hoş geldin tedavin hayırlı olsun emin ol uzun protokolde olsa çabuk geçiyor hiç takma kafana aklına takılan olursa sorabilirsin biz en azından sonucu gördük yni şuan beklemedeyiz ilk denemede çok meraklı oluyor insan
Selam kizlar...ilk tup bebek denemem ignelere baslayali 7 gun oldu gun asiri doktora gidiyorum muayene ve kan tahlili icin...duruma gore catlatma ignemi olacagim yumurta toplama islemi ne zaman olacak bilemiyorum.heyecanliyim ve gerginim...
sizler icinde dilegim hepiniz icin hayirlisi olsun...
sşm arkadaşlar ben konyada yaşıyorum bi özel hastanede çarşamba gunu sulu lucrin vurunmaya başladım.inanın herseyım altust oldu.çok agresif oldum kndımı cok yalnız hıssedıyrumm yha olmassa boşa cıkarsa tedavımm napcam bılmıorumm herseyı allah verir bılıorum allahım hepımıse versınn.işte adet olmamı yada 26martı beklıyoz.kontrol içinn
slm canım..hayırdır boşa çıkarsa falan,bende lucrin vuruldum öbür ayın adetin 21.günü başladım hala vuruyodumki buakşam yumurta uyarıcılar bitti,lucrini sonkez vurdum,çatlatma iğnemide vurdum..pazara yumurta tooplatmam var,başımdan aksilikler geçti teavi geç başladı hatta bugün kendi doktorumun transferde olmıyacağını öğrendim diğeride iyi ama ben bülent hocamı güleryüzü,babacanlığndan kuvvet alıyordum olsun vardır bihayır...iyi düşün adetde olursunda başlarsında...oo çok iş var
bol şans canım,inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun bebişine:)))
Daha test gününe 3 gün var sabret demek kolay ama yapacak birşey yok Allah'ım güzel sonuçlar göstersin. inş.
çok tşk ederim,inşallah. senin tedavin hangi aşamada?
slm canım çabuk geçti zaman değilmi? benimde pazar günü opu olacak az evvelde acilde çatlatma iğnemi yaptırıp geldim artık iğnelerden bezmiştim ki bitti şükür ama korkuyorum ben ya bu yumurta toplama işleminden genel anestezi olacakmış annemide götürcem dışarda dua eder bana çok stres oldum ya ben
kızlar benimde 13 martta oldu trnasferim ..test günüm 25 mart..2 embriyo trans ettiiler..bende sabırszılıkla bekliyorum..ilk denemem...çok zor oldu bana göre..ama şimdi rahatım..biraz yürümekte zorlandım..bide karnım hala çok şiş.ve sırtım ağrıtıyo..karnım o kadar şişki 38 beden ken bugün bi etek almak istedim 40 beden bile zor oldu..karnım çatlıyacak gibi zorluyor beni o yüzden yürüken zorlanıyorum...dahası 1 hafta hatta son 6 gün ama dayanamıyorum..evde test yapayım diyorum bu seferde sonuç negatif çıkarsa yıkılırım sanki...bol dua ediyorum sonuçta verende yaradan vermeyende..herkese hayırlısını nasip etsin içinde bizede ..
arkadaşlar bugün transfer günümü saymazsak 9.günüm... 2gün sonra testim var... belirtilerim değişiyor sürekli... bakalım sonuç ne olacak...
kasık ağrım devam ediyor...özellikle geceleri...ama belime vuran bir ağrı yok.göğüslerim normal haline döndü...adet olacağım zaman ki gibi ateş basıyor ara ara 2 gündür.karnımın şişliği de bugün geçti...
canım benim transferim 10martta yapıldı... 21mart pazartesi günü de testim olacak..bakalım:))
slm canım çabuk geçti zaman değilmi? benimde pazar günü opu olacak az evvelde acilde çatlatma iğnemi yaptırıp geldim artık iğnelerden bezmiştim ki bitti şükür ama korkuyorum ben ya bu yumurta toplama işleminden genel anestezi olacakmış annemide götürcem dışarda dua eder bana çok stres oldum ya ben[/QUO
benim için çokta geçmedi 1ogüne yakın geç başladım yaa..benimde pazar opu var,annemlerdeyim ben klaıyorum,annem yanımd amutlaka olucak,allah onları başımızdan eksik etmesin,yoksa nazımızı kim çeker,bende dünakşam22.40da vurundum çatlatma,yumurtalar iyice büyüdü ondan heralde çatlatma iğneside sonevre olgunlaştırıyomuş,tvalette ve sonrasınd aağrım çok,korkamyalım napalım başa gelen çekilir:44:umarım ikimizde iyi geçer,sen hangi merkezde ve ildesin?
ayybencim yumurta toplaman yarın sanırım?
hiç korkma,çok rahat bir işlem,uyutuyorlar zaten,sadece keyifli olmaya çalış ki narkozdan uyanırken de mutlu uyan... ben bir aşamayı daha geride bırakıyorum diye pek keyifliydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?