2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Glcnn canım aramıza hoş geldin tedavin hayırlı olsun emin ol uzun protokolde olsa çabuk geçiyor hiç takma kafana aklına takılan olursa sorabilirsin biz en azından sonucu gördük yni şuan beklemedeyiz ilk denemede çok meraklı oluyor insan

Daha test gününe 3 gün var sabret demek kolay ama yapacak birşey yok Allah'ım güzel sonuçlar göstersin. inş.

bilmediklerini öğrenmek istiyorsun ve bazen doktora herşeyi soramıyorsun
veya heyecandan o an unutuyosun, merak ettiklerimim sorarım canım çok tskler
umarım burada birşeyler paylaştıkça daha kolay geçer zaman

sşm arkadaşlar ben konyada yaşıyorum bi özel hastanede çarşamba gunu sulu lucrin vurunmaya başladım.inanın herseyım altust oldu.çok agresif oldum kndımı cok yalnız hıssedıyrumm yha olmassa boşa cıkarsa tedavımm napcam bılmıorumm herseyı allah verir bılıorum allahım hepımıse versınn.işte adet olmamı yada 26martı beklıoz.kontrol içinn

selam sanada..buradki çoğu kişinin ikdenemeeri umarım martta hamile kalanlar topiğid açarızbende 7gün vuruldum yumurtalrım büyüdü herbünye farklı..buakşam çatlatma iğnesi oldum pazar sabahı yumoşlarım toplanacak,bende heycanlıyım rahat olmaya çalışıyorum ama aklıma düşüyorbirde kabızık eklendi şurup falan istiycem yoksa çok tehlikeli..senin tedavind einş.hayırlı olur...

slm canım..hayırdır boşa çıkarsa falan,bende lucrin vuruldum öbür ayın adetin 21.günü başladım hala vuruyodumki buakşam yumurta uyarıcılar bitti,lucrini sonkez vurdum,çatlatma iğnemide vurdum..pazara yumurta tooplatmam var,başımdan aksilikler geçti teavi geç başladı hatta bugün kendi doktorumun transferde olmıyacağını öğrendim diğeride iyi ama ben bülent hocamı güleryüzü,babacanlığndan kuvvet alıyordum olsun vardır bihayır...iyi düşün adetde olursunda başlarsında...oo çok iş var

slm canım çabuk geçti zaman değilmi? benimde pazar günü opu olacak az evvelde acilde çatlatma iğnemi yaptırıp geldim artık iğnelerden bezmiştim ki bitti şükür ama korkuyorum ben ya bu yumurta toplama işleminden genel anestezi olacakmış annemide götürcem dışarda dua eder bana çok stres oldum ya ben

Teşekkür ederim hepinize :) Ben de 26 martı bekliyorum test için . Burdaki belirtileri yazan arkadaşları takip ettim ne yalan söyleyeyim, insan kendini dinliyor bu aşamada.Acaba var mıdır yok mudur diye :) Ama en doğrusu hiç bir belirtiye kafa yormamakmış. Hele de bizim gibi kolay demoralize olan kişiler ( konuyla ilgili hassas olduğumuzdan ) hemen hayale kapılmamamız lazım. Ama hiç de kolay bir erdem değil :) Rabbim Tüm bekleyenlerin sabrını versin ve yüreğimizdeki dileklerimizi kabul eylesin .. Amin :)

Daha test gününe 3 gün var sabret demek kolay ama yapacak birşey yok Allah'ım güzel sonuçlar göstersin. inş.

canım aynısını ben de yaptım aynı sonuçla karşılaştım keske yapmasaydım diyorum ama insan dayanamıyor sürekli test yapmak istiyorum ya çıkarsa diye

ayybencim yumurta toplaman yarın sanırım?
hiç korkma,çok rahat bir işlem,uyutuyorlar zaten,sadece keyifli olmaya çalış ki narkozdan uyanırken de mutlu uyan... ben bir aşamayı daha geride bırakıyorum diye pek keyifliydim...

kızlar benimde 13 martta oldu trnasferim ..test günüm 25 mart..2 embriyo trans ettiiler..bende sabırszılıkla bekliyorum..ilk denemem...çok zor oldu bana göre..ama şimdi rahatım..biraz yürümekte zorlandım..bide karnım hala çok şiş.ve sırtım ağrıtıyo..karnım o kadar şişki 38 beden ken bugün bi etek almak istedim 40 beden bile zor oldu..karnım çatlıyacak gibi zorluyor beni o yüzden yürüken zorlanıyorum...dahası 1 hafta hatta son 6 gün ama dayanamıyorum..evde test yapayım diyorum bu seferde sonuç negatif çıkarsa yıkılırım sanki...bol dua ediyorum sonuçta verende yaradan vermeyende..herkese hayırlısını nasip etsin içinde bizede ..

canım test yapma,ben dün 8.günümdü yaptım negatif çıktı...çok etkilenmedim aslında üzmedi beni ama yapmamak daha iyi...
karnının şiş olması çok normal,benim bugün indi karnımın şişliği...

arkadaşlar bugün transfer günümü saymazsak 9.günüm... 2gün sonra testim var... belirtilerim değişiyor sürekli... bakalım sonuç ne olacak...
kasık ağrım devam ediyor...özellikle geceleri...ama belime vuran bir ağrı yok.göğüslerim normal haline döndü...adet olacağım zaman ki gibi ateş basıyor ara ara 2 gündür.karnımın şişliği de bugün geçti...

hayırlısı inşallah...rabbim sanada banada isteyen herkese nasip etsin..pazartesi güzel haberler yazarsın inşallah..

canım benim transferim 10martta yapıldı... 21mart pazartesi günü de testim olacak..bakalım:))

s.a
arkadaşlar ben yeni katılım aranıza inş sonucun güzel olur canım bende 21 martta tedaviye başlıyom hepimizin emekleri boşa çıkarmasın rabbim hangi hastanede ve hangi doktora gidiyosun bilgi verirsen memnun olurun canım

sağol canım bende hem mtluyum hem telaşlı inşallah dediğin gibi olmaya çalışacağım inşallah iyi geçerm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…