benim için çokta geçmedi 1ogüne yakın geç başladım yaa..benimde pazar opu var,annemlerdeyim ben klaıyorum,annem yanımd amutlaka olucak,allah onları başımızdan eksik etmesin,yoksa nazımızı kim çeker,bende dünakşam22.40da vurundum çatlatma,yumurtalar iyice büyüdü ondan heralde çatlatma iğneside sonevre olgunlaştırıyomuş,tvalette ve sonrasınd aağrım çok,korkamyalım napalım başa gelen çekilir:44:umarım ikimizde iyi geçer,sen hangi merkezde ve ildesin?
transferin hayırlı olsun ablacım inşallah sonuncun pozitif olur ben iğnelere devam ediyorum yarın tekrar kontrole gidicem çarşamba gittiğimde iyi dedi doktor bakalım yarın nasıl olucak yumurta toplama işlemim önümüzdeki hafta içi olur diye düşünüyorum sabırsızlıkla bekliyorum allahım hepimizin gönlünden geçeni versin hayırlısını tabi amin
s.a
arkadaşlar ben yeni katılım aranıza inş sonucun güzel olur canım bende 21 martta tedaviye başlıyom hepimizin emekleri boşa çıkarmasın rabbim hangi hastanede ve hangi doktora gidiyosun bilgi verirsen memnun olurun canım
başlık yanlış.yarın hcg günümmmmmmmmmmmmmmmm.
inşallah canım ben mayadayım kırıkkalede yaşıyorum ankaraya gidip geliyorum sen?
canım test yapma,ben dün 8.günümdü yaptım negatif çıktı...çok etkilenmedim aslında üzmedi beni ama yapmamak daha iyi...
karnının şiş olması çok normal,benim bugün indi karnımın şişliği...
katılıyorum arkdaşım,okadar ultrason,iğneler,ymurta toplama derkekn transfer doğal yani karın şişmesi tabi fazlası fenaedrı,benim yarın yumurta toplamam var ve aşırı gaz ve şişkinlik var dah aşimdiden,zaten bağırsak sorunum var karında hassas bölge..ayaklrınıza sukesesi koyun rahtaltıyor gerçekten,sevinç seninde sonucun pozitif olurda bayram ederiz inşaallah...
merhabalar, ben de 12 martta anatolia da tedaviye başaldım. kısa protokol benim. gün aşırı kontole gidiyorum.
menapur 150
puregon 300
femara tablet-5 gün kullandım
cetrudite-25 mg-5 gün (dün başladım)
düşük over rezervi tanısı
şu anda 4 yumurta var.
sanırım salı veya çarşamba opu hafta sonuna da transfer olucak.
Allah herkesin gönlündeki muardını versin.
merhabalar, ben de 12 martta anatolia da tedaviye başaldım. kısa protokol benim. gün aşırı kontole gidiyorum.
menapur 150
puregon 300
femara tablet-5 gün kullandım
cetrudite-25 mg-5 gün (dün başladım)
düşük over rezervi tanısı.
şu anda 4 yumurta var.
sanırım salı veya çarşamba opu hafta sonuna da transfer olucak.
Allah herkesin gönlündeki muardını versin.
belkide dahaönce sordum ama unutmuş olabilirm,buara herşey mümkün,bende anatoliaya gidiyorum,samsunda yaşıyorum ama ankaralıyım annemdeyim..inş.bebeğimede burada hamile kalırım
canım benim transferim 10martta yapıldı... 21mart pazartesi günü de testim olacak..bakalım:))
PHARMACEA merhaba; sen nerede tedavi oluyorsun?
katılıyorum arkdaşım,okadar ultrason,iğneler,ymurta toplama derkekn transfer doğal yani karın şişmesi tabi fazlası fenaedrı,benim yarın yumurta toplamam var ve aşırı gaz ve şişkinlik var dah aşimdiden,zaten bağırsak sorunum var karında hassas bölge..ayaklrınıza sukesesi koyun rahtaltıyor gerçekten,sevinç seninde sonucun pozitif olurda bayram ederiz inşaallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?