2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

inşallah canım ben mayadayım kırıkkalede yaşıyorum ankaraya gidip geliyorum sen?

çok sağoll ablacımmmmmm ahhh canım inşşş senin de mutlu haberini alıcazz buradan bak görürsünnn bende bu hafta perşembe yaptırıcam test inş ikimizde sevinirizzzz

merhaba kızlar yarın bebişlerim benimle mi öğreneceğim.dua ediyorum.rabbim herkese yardım etsin.inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim.katre senin de mi yarındı?

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için kızlar...
canım ben Nişantaşında murat çarak var,ona gidiyorum,uzmanlık alanı bu konu... florance nightangle hastanesinin tüp bebek merkezi ile çalışıyor.işlemlerimi doktorum orada o ekiple birlikte yaptı...
sonucum ne olur bilmiyorum ama ekibin çokiyi olduğunu,başarı oranının yüksek olduğunu duydum...
herşeyden önce doktoruma çok güveniyorum...
bakalım inşallah pazartesi güzel haberler veririm buradan...

inşallah canım ben mayadayım kırıkkalede yaşıyorum ankaraya gidip geliyorum sen?

belkide dahaönce sordum ama unutmuş olabilirm,buara herşey mümkün,bende anatoliaya gidiyorum,samsunda yaşıyorum ama ankaralıyım annemdeyim..inş.bebeğimede burada hamile kalırım

katılıyorum arkdaşım,okadar ultrason,iğneler,ymurta toplama derkekn transfer doğal yani karın şişmesi tabi fazlası fenaedrı,benim yarın yumurta toplamam var ve aşırı gaz ve şişkinlik var dah aşimdiden,zaten bağırsak sorunum var karında hassas bölge..ayaklrınıza sukesesi koyun rahtaltıyor gerçekten,sevinç seninde sonucun pozitif olurda bayram ederiz inşaallah...

Canım şimdiden rahat ol anestezi ile hiçbirşey hissetmiyorsun bile.

merhabalar, ben de 12 martta anatolia da tedaviye başaldım. kısa protokol benim. gün aşırı kontole gidiyorum.
menapur 150
puregon 300
femara tablet-5 gün kullandım
cetrudite-25 mg-5 gün (dün başladım)
düşük over rezervi tanısı.
şu anda 4 yumurta var.
sanırım salı veya çarşamba opu hafta sonuna da transfer olucak.
Allah herkesin gönlündeki muardını versin.

Gazardahan06 bende 11 martta basladim tedaviye benimde gun asiri kontrolum oluyor,benimde 3 yumurtam olustu doktorum tedaviyi yarim bile birakabiliriz dedi ama biz devam etmek istedigimizi soyledik...aksam uzeri sonuclarim cikacak ona gore kesin belli olacak eger bu sekilde devam ederse Sali benimde yumurta toplamam olacak...hepimiz icin hayirlisi

Amin.Allah yardımcın olsun..

Yarın kiminizin yumurta toplama günü kiminizin test günün :)
yumurtaları toplanacaklara kolaylıklar diliyorum ve pozitif sonuca doğru giden bir adım olur umarım,
test sonuçlarını alacak arkadaslara da allah bebişlerinizi size bağışlasın diyorum,
inşallah yarın girdiğimde bir sürür ' hamileyim' haberi duyarım

PHARMACEA merhaba; sen nerede tedavi oluyorsun?

merhaba...
ben istanbul bahçeci kliniğinde tedavi oluyorum.Sanırım çarşama günü yumurtalarım toplanıcak..
arkadaşlar bugün yumurta takibi için kliniğe gittim...beklerken karşımda bir bayan oturuyordu tir tir titriyor gözleri dolu dolu eli kalbinde bekliyordu..ağladığını görünce dayanamadım sordum..meğer sonuç bekliyormuş...5.denemem dedi..heyecanını o zaman daha iyi anladım.Hemşire geldi uzaktan sadece gülümsedi o yaşadığı mutluluğu anlatamam o kadar mutlu oldum ki anlatamam Hamileydi...

Son düzenleme:

inşallah arkadaşım inşallah:))) yaşayan bilir... burdaki tüm arkadaşların heyecanlarını korkularını bende yaşadığım için o kadar iyi anlıyorum ki... belki sokakta görsek birbirimizi tanımayız ama bilin tüm kalbim sizlerle...dualarım hepimiz için...
yumurta toplama ile ilgili şunu diyebilirim,yumurta toplamayla transfer arası geçen birkaç gün moralinizin yüksek olması önemliymiş,rahminizin daha güçlü olmasını sağlıyormuş... moralinizi yüksek tutun,bebeğinizin ilk odasıymış gibi düşünün:)))) ben öyle yaptım...
şimdiyse karnımdaki ağrıları bebeğimin yaptığını düşünüyorum,odaları büyütüyor bizimki 3+1 ev yapıyor kendine diyorum...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…