merhaba...
ben istanbul bahçeci kliniğinde tedavi oluyorum.Sanırım çarşama günü yumurtalarım toplanıcak..
arkadaşlar bugün yumurta takibi için kliniğe gittim...beklerken karşımda bir bayan oturuyordu tir tir titriyor gözleri dolu dolu eli kalbinde bekliyordu..ağladığını görünce dayanamadım sordum..meğer sonuç bekliyormuş...5.denemem dedi..heyecanını o zaman daha iyi anladım.Hemşire geldi uzaktan sadece gülümsedi o yaşadığı mutluluğu anlatamam o kadar mutlu oldum ki anlatamam Hamileydi...
merhaba kızlar yarın bebişlerim benimle mi öğreneceğim.dua ediyorum.rabbim herkese yardım etsin.inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder rabbim.katre senin de mi yarındı?
insallah tutunmuslardir canim.insaalllah güzel haberini aliriz.
benim test günüm bugün ama pazartesi yaptir dediler.dün aksam lekelenmelerim oldu moralim altüst oldu.sabahta idrar testi yaptim negatif.sanirim yavrum bana tutunmadi,birakti beni.yarinda kan testini yaptirip kesinlestircez.
insallah isteyen herkesin olur.cok zor.Rabbim yar ve yardimciniz olsun...
insallah tutunmuslardir canim.insaalllah güzel haberini aliriz.
benim test günüm bugün ama pazartesi yaptir dediler.dün aksam lekelenmelerim oldu moralim altüst oldu.sabahta idrar testi yaptim negatif.sanirim yavrum bana tutunmadi,birakti beni.yarinda kan testini yaptirip kesinlestircez.
insallah isteyen herkesin olur.cok zor.Rabbim yar ve yardimciniz olsun...
merhaba...
ben istanbul bahçeci kliniğinde tedavi oluyorum.Sanırım çarşama günü yumurtalarım toplanıcak..
arkadaşlar bugün yumurta takibi için kliniğe gittim...beklerken karşımda bir bayan oturuyordu tir tir titriyor gözleri dolu dolu eli kalbinde bekliyordu..ağladığını görünce dayanamadım sordum..meğer sonuç bekliyormuş...5.denemem dedi..heyecanını o zaman daha iyi anladım.Hemşire geldi uzaktan sadece gülümsedi o yaşadığı mutluluğu anlatamam o kadar mutlu oldum ki anlatamam Hamileydi...
çok şükür yumurta toplama işlemimde bitti...sıra transferde...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..25 tane yumurtadan 18 i olgunmuş..mikroenjeksiyon yapcaklarmış..yarın döllenip döllenmedikleri için haber vercekler..kızlar dua edin nolurrr inşallah herşey yolunda gider:)
bu arada yumurtalar toplanırken acı çekmedim çünkü uyuyodum ama gözlerimi açtığımda müthiş ağrım vardı...hala var..ne zaman geçer bu ağrı?
merhaba su perisi benimde dün toplandı yumurtalarım
dün inanılmaz bir ağrım vardı ama bugün hafifledi biraz yüyürken ağrım oluyor o kadar herhalde yarına kalmaz
ewt benimde çok ağrım var.inş.dediğin gibi olur.çünkü yarın işe gitcem...kaç yumurtan döllenmiş canım aldınmı haberini?
cnm çok teşekkürler.ne yapcamı bılmıomm.stresten eşimle tartıştım ve anlayışsız oldugunu dşnüyorumm.2gun evvel evi terkettım bgun gldım cunku yarın işe gtmem gerekıor.iğneyi vurmasammı dıorum ama olmuo.korkum buyuk sıkıntım cok daha buyukkkslm canım..hayırdır boşa çıkarsa falan,bende lucrin vuruldum öbür ayın adetin 21.günü başladım hala vuruyodumki buakşam yumurta uyarıcılar bitti,lucrini sonkez vurdum,çatlatma iğnemide vurdum..pazara yumurta tooplatmam var,başımdan aksilikler geçti teavi geç başladı hatta bugün kendi doktorumun transferde olmıyacağını öğrendim diğeride iyi ama ben bülent hocamı güleryüzü,babacanlığndan kuvvet alıyordum olsun vardır bihayır...iyi düşün adetde olursunda başlarsında...oo çok iş var
rahat gidersin bence ama yinede hafifte olsa bir ağrı var ani hareket etmemeni öneririm çünkü ani hareketlerde ağrı saplanıyor. evet canım az önce öğrendim 8 taneden 5 tanesi döllenmiş hergün gelişmesi belli olacak yarın yine konuşacağız dr.umla seninde 18 tane iyiymiş inşallah bolbol böllenme olur :)
canım benim eşimde problem var..inşallah hepsi döllenir..ve kaliteli olurlar:)bakalım çarşamba günü transfer olucak inşallah...2 tane koyucaklar inşallah ikizim olur:)seninle yakın zamanda sonuç alıcaz sanırım..inşallah güzel haberlerimzi paylaşırız canım...
herkese kocaman bir selam............
DİLERİM RABBİMDEN tedaviye başlayacak olan, başlayan, sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın içlerindende benim sağlıkla hayırlısı ile RABBİM gönlünden geçeni hepimize nasip eder....
ALLAH NASİP EDERSE yarın opu işlemim olacak.. şimdi arkadaşlar yumurtaların toplandığı günden itibaren mi başlıyoruz saymaya kaçıncı gün transferi olduğu nasıl anlıyorsunuz???
RABBİM SAĞLICAKLA O GÜNLERİDE HEPİMİZE NASİP EDER SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE İNŞALLAH...
cevap yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden...
herkese kocaman bir selam............
DİLERİM RABBİMDEN tedaviye başlayacak olan, başlayan, sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın içlerindende benim sağlıkla hayırlısı ile RABBİM gönlünden geçeni hepimize nasip eder....
ALLAH NASİP EDERSE yarın opu işlemim olacak.. şimdi arkadaşlar yumurtaların toplandığı günden itibaren mi başlıyoruz saymaya kaçıncı gün transferi olduğu nasıl anlıyorsunuz???
RABBİM SAĞLICAKLA O GÜNLERİDE HEPİMİZE NASİP EDER SAĞLIKLA HAYIRLISI İLE İNŞALLAH...
cevap yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden...
inşallah canım inşallah Allah gönlüne göre versin inşallaaahhh bolbol dua edelim :) benim transfer günü belli değil şimdilik perşembe günü gibi duruyor ama tabii rahim kalınlığıma bağlı malesef rahim kalınlaşması sorunlu benimde çarşamba falan kesinleşecek ne olacağı eğer dr.un istediği gibi olmazsa dondurulacaklar. olursa inşallah kii benim 1 tane olacak transfer. inaşallah canım güzel güzel haberler paylaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?