2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

Su perisi canım sürekli yat yumoş çok olunca ağrıda çok fzla oluyormuş benim 2 gün sürdü neredeyse oturup kalkarken ağrım oluyordu

canım benim çok çok teşekkürler RABBİM HEPİMİZN YARDIMCISI OLSUN....

benimde nasipse yarın opu olacak, perşembede transfer olur dedi dr yani ALLAHIN İZNİYLE her şey yolunda giderse...

demekki seninde çarşamba transferin hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden dualarımın isteyen herkesle, hepimizle...

yakın zamanlarda öğrencez inşallah güzel haberler veririz birbirimize...Rabbim kucaklarımızı doldur nolursun....

Canım transfer gününden itibaren saymaya başlıyorsun .12 gün

canım benim çok sağol su perisi arkadaşımdan opudan sonra kaçıncı gün embriyosu olacağını öğrendim senden de test gününün ne zaman olacağını:)

RABBİM BU YOLDA HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN, sağlıkla hayırlısı ile tez zamanda vakti zamanı geldiğinde yüzümüz güldürsün inşallah AMİNNNNNNNNNNNNN....

burda yanı gün opu olan çok varbenimd ebugün toplandı 14 yumurta yazmışlar merkalı bekleyiş başladı,inş.transferlerimizde olur beklemeye devam ederiz,rabbim hepimize anneliği tattırısn,bu topikte yok bi arkdaşımızın ilkdenemesiydi benim gibi,telefonlaşıyoruz,aradım pozitifi almış okadars evindimki anlatamambenim çarşamba olabilri bakalı herkese bolşans

çok sevindim arkadaş için...darısı bizlere inşallah...ewt burda yazışalım neler yaşadığımızı...bekleyiş başladı kızlar herkese sabır diliorum:)

kızlarr bişey sorcam bilen vrsa acıl cvp yazson ltfennnn.....sulu lucrini kolumdan vurunuodum hepppp ama bgun kndım vurmam gerekıooo.bgunn göbegımden vurunsam olurmuu...

Rabbim yardımcın olsun canım..hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider ve transferin en uygun günde olur..dualarım seninle...neden 1 tane konucak?5 tanesi döllenmş belki 2 koyar...

amin canım çok sağolasın hepimizin yardımcısı olsun Rabbim benimde dualarım seninle canım
valla dr.um 1 tane dedi bir yasa çıkmış şimdi yaşımdan dolayı 1 tane transfer oluyormuş 2 tane yasakmış

kızlarr bişey sorcam bilen vrsa acıl cvp yazson ltfennnn.....sulu lucrini kolumdan vurunuodum hepppp ama bgun kndım vurmam gerekıooo.bgunn göbegımden vurunsam olurmuu...

dr.unu arayabiliyorsan aramanı tavsiye ederim en doğru bilgiyi alırsın bence ya da o iğneyi kullanan birinden ben o iğneyi hiç kullanmadım ama benim iğnelerin hepsini göbekten yaptım

slm kızlar bugün benimde opu vardı biliyosunz 17 yumurtam toplanmış yarın arayacaklar kaçı döllendi haber vercekler çarşamba benimde galiba transfer olayı inşallah herşey iyi olur inşallah hamile olduğumuz haber verebilirim

bu arada opudan çok korkuyodum ama yersizmiş korkularım çünkü uyumamla uyanmam bir oldu hiç acım ve ağrım olmadı sadece hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı oda geçti opuya girecekler demem o ki korkmayın

hepinize allah kolaylıklar versin yarın hamile haberleri almayı umut ediyorum sonuç alacak arkadaşlardan rabbim ailenizi bir ya da iki bebekle taçlandırsın inşallah

dr.unu arayabiliyorsan aramanı tavsiye ederim en doğru bilgiyi alırsın bence ya da o iğneyi kullanan birinden ben o iğneyi hiç kullanmadım ama benim iğnelerin hepsini göbekten yaptım

teşekkürler bluepinkcimmm..allah inşaallah hepimizi güldürürr

hayırlı olsun canım opu aynı gün oldu heralde transferde aynı olacak senle inşallah yumoşların döllenir seni 9 ay hiç bırakmaz heyecan dorukta yarın öğrencez bakalım neler olmuş bebişlerimiz geceyi nasıl geçirmiş inşallah güzel haberlerle geliriz yarın

bence olmaz..mutlaka dr.danış..doktoruna sormadan bişey yapma sakın..

hadii hayırlı olsun canım..inşallah kalite döllenmiş yumurtalara kavuşursun..opunun ağrısız sızısız geçmmesinede sevindim

Bana 5 gün femera tablet menopur 75 fostimon 150 5 günden sonra menopur fostimon cetrotide uygulandı 8-9 tane yumurtam oluştı 18 mm 16 mm 15 mm sanırım hepsi 11 den büyüktü bu ölçümden sonra 2 gün daha kullandım yarın kontrolüm var..

ilk denememde gonalf 150 sonra 275 uygulanmıştı 16 yumurtam vardı 10 u döllenmişti ve 2.kalite embriyo oluşmuştu..

bu denememde tedaviye başlamadan önce kendi kendime doğum kontrol hapı kullandım bir sonraki ay yumurtam daha kaliteli olsun diye bu protokolde amaç sanırım daha az ve kaliteli yumurta elde etmekti.Tutunma için yumurta kalitesi çok öenmliymiş..Çünkü embriyo teorik olarak ilk 48 saat de tuttunuyormuş ve bu sürede mRNA yani erkekten gelen genetik metaryel ortaya çıkmıyormuş yani embriyoda sadece kadının genetik metaryeli varmış bu durumda tutunma kadın yumurtası ile ilgili diye düşünüyorum Bu sefer daha kaliteli olur inşallah çarşamba pou olcağına göre perşembe anlarız artık...bende durum böyle ..sevgiyle kalın

çok sağol canım inşallah darısı başına yarında iyi haberler veririm inşallah senin nasıl gidiyo canım ilacın kaçıncı günündesin ?

kuzzzzular dra srdum belkı merak eden olur sorun olmazmısss onemlı olan deri altından olsunda ığne sorun yok yaniii ister gbekten ısterrr koldan oke:)allahım bizim hepımıse ver güsel kokulu tombiksssler

geçmiş olsun ayybencim...bugünüde hayırlısıyla atlatmış oldun:))) transferde aynı şekilde çok rahat oluyor,biraz da duygusal,ekranda görüyorsun bebişini küçük beyaz bir noktacık olarak içine konurken:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…