canım benim eşimde problem var..inşallah hepsi döllenir..ve kaliteli olurlar:)bakalım çarşamba günü transfer olucak inşallah...2 tane koyucaklar inşallah ikizim olur:)seninle yakın zamanda sonuç alıcaz sanırım..inşallah güzel haberlerimzi paylaşırız canım...
Su perisi canım sürekli yat yumoş çok olunca ağrıda çok fzla oluyormuş benim 2 gün sürdü neredeyse oturup kalkarken ağrım oluyordu[/QUOTE
evet canım 30 yumurtam toplanmış.25 tanesinin içinde folükül varmış..18 i olgunmuşşş.dr dedi ağrın çok olur die ama derincim yatamam yarın işe gitcemçarşambadan sonra izinliyim...inşallah yarına geçer..senin kaç yumurtan oldu
amin canım inşallahhhhhh...
opu günü 0.günmüş...3.gün yapılacak benimki..mesela bugün toplandı çarşamba transferim olcak ama bu embiroların gelişimine göre kalitesine göre değişiyor..ama 3-5 gün arası dedi doktprum...bol şans canım...
canım benim çok çok teşekkürler RABBİM HEPİMİZN YARDIMCISI OLSUN....
benimde nasipse yarın opu olacak, perşembede transfer olur dedi dr yani ALLAHIN İZNİYLE her şey yolunda giderse...
demekki seninde çarşamba transferin hayırlı uğurlu olsun canım şimdiden dualarımın isteyen herkesle, hepimizle...
Canım transfer gününden itibaren saymaya başlıyorsun .12 gün
yakın zamanlarda öğrencez inşallah güzel haberler veririz birbirimize...Rabbim kucaklarımızı doldur nolursun....
amin canım inşallahhhhhh...
opu günü 0.günmüş...3.gün yapılacak benimki..mesela bugün toplandı çarşamba transferim olcak ama bu embiroların gelişimine göre kalitesine göre değişiyor..ama 3-5 gün arası dedi doktprum...bol şans canım...
burda yanı gün opu olan çok varbenimd ebugün toplandı 14 yumurta yazmışlar merkalı bekleyiş başladı,inş.transferlerimizde olur beklemeye devam ederiz,rabbim hepimize anneliği tattırısn,bu topikte yok bi arkdaşımızın ilkdenemesiydi benim gibi,telefonlaşıyoruz,aradım pozitifi almış okadars evindimki anlatamam benim çarşamba olabilri bakalı herkese bolşans
Rabbim yardımcın olsun canım..hayırlısıyla inşallah herşey yolunda gider ve transferin en uygun günde olur..dualarım seninle...neden 1 tane konucak?5 tanesi döllenmş belki 2 koyar...
kızlarr bişey sorcam bilen vrsa acıl cvp yazson ltfennnn.....sulu lucrini kolumdan vurunuodum hepppp ama bgun kndım vurmam gerekıooo.bgunn göbegımden vurunsam olurmuu...
dr.unu arayabiliyorsan aramanı tavsiye ederim en doğru bilgiyi alırsın bence ya da o iğneyi kullanan birinden ben o iğneyi hiç kullanmadım ama benim iğnelerin hepsini göbekten yaptım
burda yanı gün opu olan çok varbenimd ebugün toplandı 14 yumurta yazmışlar merkalı bekleyiş başladı,inş.transferlerimizde olur beklemeye devam ederiz,rabbim hepimize anneliği tattırısn,bu topikte yok bi arkdaşımızın ilkdenemesiydi benim gibi,telefonlaşıyoruz,aradım pozitifi almış okadars evindimki anlatamam benim çarşamba olabilri bakalı herkese bolşans
teşekkürler bluepinkcimmm..allah inşaallah hepimizi güldürürr
kızlarr bişey sorcam bilen vrsa acıl cvp yazson ltfennnn.....sulu lucrini kolumdan vurunuodum hepppp ama bgun kndım vurmam gerekıooo.bgunn göbegımden vurunsam olurmuu...
slm kızlar bugün benimde opu vardı biliyosunz 17 yumurtam toplanmış yarın arayacaklar kaçı döllendi haber vercekler çarşamba benimde galiba transfer olayı inşallah herşey iyi olur inşallah hamile olduğumuz haber verebilirim
bu arada opudan çok korkuyodum ama yersizmiş korkularım çünkü uyumamla uyanmam bir oldu hiç acım ve ağrım olmadı sadece hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı oda geçti opuya girecekler demem o ki korkmayın
hepinize allah kolaylıklar versin yarın hamile haberleri almayı umut ediyorum sonuç alacak arkadaşlardan rabbim ailenizi bir ya da iki bebekle taçlandırsın inşallah
bence olmaz..mutlaka dr.danış..doktoruna sormadan bişey yapma sakın..
hadii hayırlı olsun canım..inşallah kalite döllenmiş yumurtalara kavuşursun..opunun ağrısız sızısız geçmmesinede sevindim
kuzzzzular dra srdum belkı merak eden olur sorun olmazmısss onemlı olan deri altından olsunda ığne sorun yok yaniii ister gbekten ısterrr koldan oke:)allahım bizim hepımıse ver güsel kokulu tombikssslerdr.unu arayabiliyorsan aramanı tavsiye ederim en doğru bilgiyi alırsın bence ya da o iğneyi kullanan birinden ben o iğneyi hiç kullanmadım ama benim iğnelerin hepsini göbekten yaptım
slm kızlar bugün benimde opu vardı biliyosunz 17 yumurtam toplanmış yarın arayacaklar kaçı döllendi haber vercekler çarşamba benimde galiba transfer olayı inşallah herşey iyi olur inşallah hamile olduğumuz haber verebilirim
bu arada opudan çok korkuyodum ama yersizmiş korkularım çünkü uyumamla uyanmam bir oldu hiç acım ve ağrım olmadı sadece hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı oda geçti opuya girecekler demem o ki korkmayın
hepinize allah kolaylıklar versin yarın hamile haberleri almayı umut ediyorum sonuç alacak arkadaşlardan rabbim ailenizi bir ya da iki bebekle taçlandırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?