geçmiş olsun ayybencim...bugünüde hayırlısıyla atlatmış oldun:))) transferde aynı şekilde çok rahat oluyor,biraz da duygusal,ekranda görüyorsun bebişini küçük beyaz bir noktacık olarak içine konurken:)))
ya ciddi mi ben ağlarım ama. inşallah o noktacık bir bebeğe dönüşür çok sağol canım senin test yarın değil mi inşallah müjde verirsin canım benim
:)))) evet benimkinde önce elime bir fotoğrafını verdiler,yuvarlak hücre fotoğrafı ama şimdi evimizin en güzel fotoğrafı:))) sonrasında ultrasonda tüm yapılanları izledim,benimde gözlerim doldu açıkçası:)))
ama teknik bir detay söyliyim,öncesinde su içmen gerekecek... benim karnım çok şişti çok gazım vardı ve bir de üstüne su içince bayağı bir zorladı beni:)))))
günler bir şekilde geçti çok şükür,bakalım yarın nasıl olacak... inşallah hayırlısıyla benim küçük beyaz noktam büyümeye başlamıştır...
inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum hemen yaz
çok sağol canım inşallah darısı başınayarında iyi haberler veririm inşallah senin nasıl gidiyo canım ilacın kaçıncı günündesin ?
kuzzzzular dra srdum belkı merak eden olur sorun olmazmısss onemlı olan deri altından olsunda ığne sorun yok yaniii ister gbekten ısterrr koldan oke:)allahım bizim hepımıse ver güsel kokulu tombiksssler
Dualarımız seninle.bayanlar merhaba
uzun zamandır sıteye gıremedım
bana 2,embrıyosu ıkı tane embrıyo verıldı
bugun 9,gunum
ama dun ben hem ıdrarda hemde kanda baktım negatıf cıktı
:26::26:
sımdı allahtan mucıze beklıyorum testımı tekrar 11,gunu yapıcam bakalım aynımı yoksa guzel haber gelıcekmı bana dua edın canlarım yaa benımde bu 3,denememdı
Sevgili anne adayları hepinize merhaba.
Forumu bir süredir takip ediyorum ve bir sürü yararlı bilgi paylaşımının yanı sıra doktorlarımıza yada çevremizdekilere soramadığımız, kafamıza takılan bir sürü ızır zıvır sorularımızı da burada rahatlıkla birbirimizle paylaşabiliyor olmamız çok güzel.
Bu 12 Mart 2011 de yani geçtiğimiz cumartesi sabah saat 8:30 da yumurta transferim yapıldı.:76:
Üç günlük sırt üstü yatma istirahatimin 2. gününü bitirmek üzereyim. Karın şişliği ve iğne acılarım bu gün azaldı. Doktorum kan testi tarihimi 30 Mart' a verdi( beklemek delirtiyo)Başka herhangi bir değişiklik ve belirti yok şimdilik. Ama ben çokkk iyi hissediyorum.
bu arada kaç yumurta trasfer edildi?
slm kızlar bugün benimde opu vardı biliyosunz 17 yumurtam toplanmış yarın arayacaklar kaçı döllendi haber vercekler çarşamba benimde galiba transfer olayı inşallah herşey iyi olur inşallah hamile olduğumuz haber verebilirim
bu arada opudan çok korkuyodum ama yersizmiş korkularım çünkü uyumamla uyanmam bir oldu hiç acım ve ağrım olmadı sadece hafif adet ağrısı gibi ağrım vardı oda geçti opuya girecekler demem o ki korkmayın
hepinize allah kolaylıklar versin yarın hamile haberleri almayı umut ediyorum sonuç alacak arkadaşlardan rabbim ailenizi bir ya da iki bebekle taçlandırsın inşallah
sagol canımsın aynen moral bozuldu umutlar gıttı o degerı gorunce
benım 2,denememde 5,gunu transferı yapılmıstı ve 8,gunde cıkmıstı ama 5,gunu transferı tabıkı
bu 2,gunde yapıldı bakalım gorucez tam olarak ak koyun kara koyun 2 gun sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?