2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ya ciddi mi ben ağlarım ama. inşallah o noktacık bir bebeğe dönüşür çok sağol canım senin test yarın değil mi inşallah müjde verirsin canım benim

ya ciddi mi ben ağlarım ama. inşallah o noktacık bir bebeğe dönüşür çok sağol canım senin test yarın değil mi inşallah müjde verirsin canım benim

:)))) evet benimkinde önce elime bir fotoğrafını verdiler,yuvarlak hücre fotoğrafı ama şimdi evimizin en güzel fotoğrafı:))) sonrasında ultrasonda tüm yapılanları izledim,benimde gözlerim doldu açıkçası:)))
ama teknik bir detay söyliyim,öncesinde su içmen gerekecek... benim karnım çok şişti çok gazım vardı ve bir de üstüne su içince bayağı bir zorladı beni:)))))
günler bir şekilde geçti çok şükür,bakalım yarın nasıl olacak... inşallah hayırlısıyla benim küçük beyaz noktam büyümeye başlamıştır...

inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum hemen yaz

Herkese günaydın sevinç 4 de güzel haberlerini bekliyoruz.

çok sağol canım inşallah darısı başına yarında iyi haberler veririm inşallah senin nasıl gidiyo canım ilacın kaçıncı günündesin ?

bugün iğnelerin 7.günü canım dünden beri hafif bi sızı oluştu yumurtalıklarım..samırım çoğalma ve büyümelerinden dolayı :)) iyi haberlerini bekliyorum seninde..bugün bi çok kişi için önemli birgün inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün..
SEVİNÇ inşallah yüzünde güller açar inşallah yavrun seninledir..

evvveeet bende aranızdayım artık..zaten sizi gözetliyordum şimdi içeri girdim:)
bende bugün 3.tüp bebek için start verdim yani vereceğim nasipse dr dan randevu aldım..bugün 3.günüm bakalım uygunsam başlacağız ınş uygunumdurda başlarız beklemek istemiyorum artık..
sonuç alacak arkdaşlar varmış ınş pozitif olur
banada şans dileyin

Arkadaşlar banada mart ayında IVF yapıldı. Allaha şükür BHCG sonucum gebe olduğumu gösterdi. Düzenli 2 gün arayla sonuçlarımın arttığı gözlendi. İnşallah Perşembe günüde kese bakılacak. İnşallah bir problem olmaz.
Herkese kolay gelsin, istediğimiz bebişe hemen kavuşalım...

bayanlar merhaba
uzun zamandır sıteye gıremedım
bana 2,embrıyosu ıkı tane embrıyo verıldı
bugun 9,gunum
ama dun ben hem ıdrarda hemde kanda baktım negatıf cıktı
:26::26:
sımdı allahtan mucıze beklıyorum testımı tekrar 11,gunu yapıcam bakalım aynımı yoksa guzel haber gelıcekmı bana dua edın canlarım yaa benımde bu 3,denememdı

Sevgili anne adayları hepinize merhaba.
Forumu bir süredir takip ediyorum ve bir sürü yararlı bilgi paylaşımının yanı sıra doktorlarımıza yada çevremizdekilere soramadığımız, kafamıza takılan bir sürü ızır zıvır sorularımızı da burada rahatlıkla birbirimizle paylaşabiliyor olmamız çok güzel.
Bu 12 Mart 2011 de yani geçtiğimiz cumartesi sabah saat 8:30 da yumurta transferim yapıldı.:76:
Üç günlük sırt üstü yatma istirahatimin 2. gününü bitirmek üzereyim. Karın şişliği ve iğne acılarım bu gün azaldı. Doktorum kan testi tarihimi 30 Mart' a verdi( beklemek delirtiyo) Başka herhangi bir değişiklik ve belirti yok şimdilik. Ama ben çokkk iyi hissediyorum.

kuzzzzular dra srdum belkı merak eden olur sorun olmazmısss onemlı olan deri altından olsunda ığne sorun yok yaniii ister gbekten ısterrr koldan oke:)allahım bizim hepımıse ver güsel kokulu tombiksssler

aslında benimde dr.um istersen yanağından yap deri altına gitsinde nerden olursa olsun en az acıyan yer göbek olduğu için göbek diyorum demişti ama senin iğneni bilmediğim için bişey diyememiştim açıkcası amiiinnnn

Dualarımız seninle. Hayırlı uğurlu haberlerini alırız inşallah.
Benim doktorum 12. günden önce test yaparsan boşu boşuna moralini bozarsın demişti!

merhaba leblebitozu baya bir sabır işi sanırım bu tedavi süreci umarım iyi haberlerini alırız, mutluluğunu paylaşırız burada hepbirlikte

canım anlayamadım senın transfer gunun 12 marttamıydı
neyse hayırlısı olsun ınsalalh
kacıncı gunu embrıyosu verıldı sana
ınsallah hakkında hayırlısı olur

sagol canımsın aynen moral bozuldu umutlar gıttı o degerı gorunce
benım 2,denememde 5,gunu transferı yapılmıstı ve 8,gunde cıkmıstı ama 5,gunu transferı tabıkı
bu 2,gunde yapıldı bakalım gorucez tam olarak ak koyun kara koyun 2 gun sonra

kızlar bende bu ay tedavime başladım...bekleyiş okadar kötu ki istanbulda olanınız varmı nerelere gıdıosunuz tedavıye merak ettim

bu arada kaç yumurta trasfer edildi?

Bana sordunuz sanırım Bluepink.
Üzerime alınıp cevaplıyorum 17 yumurtadan 13'ünü topladılar 4 tanesi döllendi. Transverden bir gün önce 2 tane iyi gelişen var ve onları kullanacağız demişti doktor. Transver günü sabah gittiğimizde ise 3 tane olduklarını söyledi ve üç tanesinide transver ettiler. Bakalım hayırlısı hepimize.

slm aybeenn..benimde 14 toplandı dün anlamdım ultrasonda çok yumurta gözküyodu demekki14 tane iydi,busabbı zor bekledim tlf çalınca heyecan bastı,5i döllenmiş,6sını bekliyoruz size haber vercez dediler,allahım inş.kaliteli döllenme olsunda az çok napalım.. benimde biakslılik olmazsa inş.çarşamba olacakbebeğimi yada bebeklerimi alıp eve geliceğim,dün eşimle gülsekmi ağlasakmı diyorum bıraktık gelidk yumoşları spremleri
şimdi napıyorlar acaba iyi anlaşıyolarmıbenimde uyanmamm falan akindi bayılırkende iyi düşündüm ayetelkürsüyü bitirdim hızlıca dalmışım uyandımki üzerimi örtmüşler girerken bakıcıya ben üşürüm battaniyede örtün demiştim,tabi ağrıa roluyor ama alıştık bugün daha iyim akşmda hafiflemişti ağrılarım gazsancısına benziyor gelip gidiyor,bencede biz kadınlar güçleniyoruz korkcak bişey yokkkallahım yumurtaalrımızdan iyi haberler duyalım,dua edin arkadşalr,sonuç alacaklar hadi bzi sevindirinnn

umarım 3.denemednde alırsın hamilelik sonucunu inşaallah....arkdaşımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…