Bana sordunuz sanırım Bluepink.
Üzerime alınıp cevaplıyorum17 yumurtadan 13'ünü topladılar 4 tanesi döllendi. Transverden bir gün önce 2 tane iyi gelişen var ve onları kullanacağız demişti doktor. Transver günü sabah gittiğimizde ise 3 tane olduklarını söyledi ve üç tanesinide transver ettiler. Bakalım hayırlısı hepimize.
3 tane deyince çok şaşırdım yasa gereği 2 den fazla yapamıyoruz dedi bana dr um,offf neden yalan söylüyorlar yada neden koymuyorlar yaa bende 3 tane istiyorum sen nerde yaptrdın canım tüp bebeğiBana sordunuz sanırım Bluepink.
Üzerime alınıp cevaplıyorum17 yumurtadan 13'ünü topladılar 4 tanesi döllendi. Transverden bir gün önce 2 tane iyi gelişen var ve onları kullanacağız demişti doktor. Transver günü sabah gittiğimizde ise 3 tane olduklarını söyledi ve üç tanesinide transver ettiler. Bakalım hayırlısı hepimize.
:)))) evet benimkinde önce elime bir fotoğrafını verdiler,yuvarlak hücre fotoğrafı ama şimdi evimizin en güzel fotoğrafı:))) sonrasında ultrasonda tüm yapılanları izledim,benimde gözlerim doldu açıkçası:)))
ama teknik bir detay söyliyim,öncesinde su içmen gerekecek... benim karnım çok şişti çok gazım vardı ve bir de üstüne su içince bayağı bir zorladı beni:)))))
günler bir şekilde geçti çok şükür,bakalım yarın nasıl olacak... inşallah hayırlısıyla benim küçük beyaz noktam büyümeye başlamıştır...
kızlar bende bu ay tedavime başladım...bekleyiş okadar kötu kiistanbulda olanınız varmı nerelere gıdıosunuz tedavıye merak ettim
Dualarımız seninle.Hayırlı uğurlu haberlerini alırız inşallah.
Benim doktorum 12. günden önce test yaparsan boşu boşuna moralini bozarsın demişti!
3 tane deyince çok şaşırdım yasa gereği 2 den fazla yapamıyoruz dedi bana dr um,offf neden yalan söylüyorlar yada neden koymuyorlar yaa bende 3 tane istiyorum sen nerde yaptrdın canım tüp bebeği
ınş 3 üde tutar
Amin cümlemizin ve senin hayırlı haberlerini alırız inşallah.evet canım sana yazmıştım :) hımmm iyiyimiş sevindim valla hayırlısı olsun dediğim gibi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
benim arkadaşım 12.güün beklyemdi ayaklanmaya başladı bi öğreneyim dedi önce 10.idarar silik çizgi,11.100,12.gün 150 yani hamilee umarım tamamlanır banada 12 yada 14 çok geliyor daha transferim olmadan,sabır işi gerçekten,dktrlar biliyodur ama bizde dayanamıyoruz,umarım iyi sonuç alırsın canımmm..
evvveeet bende aranızdayım artık..zaten sizi gözetliyordum şimdi içeri girdim:)
bende bugün 3.tüp bebek için start verdim yani vereceğim nasipse dr dan randevu aldım..bugün 3.günüm bakalım uygunsam başlacağız ınş uygunumdurda başlarız beklemek istemiyorum artık..
sonuç alacak arkdaşlar varmış ınş pozitif olur
banada şans dileyin
Arkadaşlar banada mart ayında IVF yapıldı. Allaha şükür BHCG sonucum gebe olduğumu gösterdi.Düzenli 2 gün arayla sonuçlarımın arttığı gözlendi. İnşallah Perşembe günüde kese bakılacak. İnşallah bir problem olmaz.
Herkese kolay gelsin, istediğimiz bebişe hemen kavuşalım...
bayanlar merhaba
uzun zamandır sıteye gıremedım
bana 2,embrıyosu ıkı tane embrıyo verıldı
bugun 9,gunum
ama dun ben hem ıdrarda hemde kanda baktım negatıf cıktı
:26::26:
sımdı allahtan mucıze beklıyorum testımı tekrar 11,gunu yapıcam bakalım aynımı yoksa guzel haber gelıcekmı bana dua edın canlarım yaa benımde bu 3,denememdı
Sevgili anne adayları hepinize merhaba.
Forumu bir süredir takip ediyorum ve bir sürü yararlı bilgi paylaşımının yanı sıra doktorlarımıza yada çevremizdekilere soramadığımız, kafamıza takılan bir sürü ızır zıvır sorularımızı da burada rahatlıkla birbirimizle paylaşabiliyor olmamız çok güzel.
Bu 12 Mart 2011 de yani geçtiğimiz cumartesi sabah saat 8:30 da yumurta transferim yapıldı.:76:
Üç günlük sırt üstü yatma istirahatimin 2. gününü bitirmek üzereyim. Karın şişliği ve iğne acılarım bu gün azaldı. Doktorum kan testi tarihimi 30 Mart' a verdi( beklemek delirtiyo)Başka herhangi bir değişiklik ve belirti yok şimdilik. Ama ben çokkk iyi hissediyorum.
sagol canımsın aynen moral bozuldu umutlar gıttı o degerı gorunce
benım 2,denememde 5,gunu transferı yapılmıstı ve 8,gunde cıkmıstı ama 5,gunu transferı tabıkı
bu 2,gunde yapıldı bakalım gorucez tam olarak ak koyun kara koyun 2 gun sonra
kızlar bende bu ay tedavime başladım...bekleyiş okadar kötu kiistanbulda olanınız varmı nerelere gıdıosunuz tedavıye merak ettim
slm aybeenn..benimde 14 toplandı dün anlamdım ultrasonda çok yumurta gözküyodu demekki14 tane iydi,busabbı zor bekledim tlf çalınca heyecan bastı,5i döllenmiş,6sını bekliyoruz size haber vercez dediler,allahım inş.kaliteli döllenme olsunda az çok napalım.. benimde biakslılik olmazsa inş.çarşamba olacakbebeğimi yada bebeklerimi alıp eve geliceğim,dün eşimle gülsekmi ağlasakmı diyorum bıraktık gelidk yumoşları spremleri
şimdi napıyorlar acaba iyi anlaşıyolarmıbenimde uyanmamm falan akindi bayılırkende iyi düşündüm ayetelkürsüyü bitirdim hızlıca dalmışım uyandımki üzerimi örtmüşler girerken bakıcıya ben üşürüm battaniyede örtün demiştim,tabi ağrıa roluyor ama alıştık bugün daha iyim akşmda hafiflemişti ağrılarım gazsancısına benziyor gelip gidiyor,bencede biz kadınlar güçleniyoruz korkcak bişey yokkk allahım yumurtaalrımızdan iyi haberler duyalım,dua edin arkadşalr,sonuç alacaklar hadi bzi sevindirinnn
merhabalar. 17.03.2011 tarihinde tüp bebek tedavisine başladık. bakalım hayat neler yaşatacak.
merhaba kızlar,bugün test günümdü,eşimle gittik,negatif çıktı sonucumuz... ilk denememiz böyle sonuçlandı,değer 0.001...
çok üzülmedik,diğer embriyolarımızla tekrar deneyeceğiz... bir aşamayı daha geçtik diyoruz...
12gün beklemek,belirsizlik şu andan daha zordu benim için...tuhaf bir rahatlama yaşadım açıkçası...hayırlısı olsun diyoruz...
merhaba kızlar,bugün test günümdü,eşimle gittik,negatif çıktı sonucumuz... ilk denememiz böyle sonuçlandı,değer 0.001...
çok üzülmedik,diğer embriyolarımızla tekrar deneyeceğiz... bir aşamayı daha geçtik diyoruz...
12gün beklemek,belirsizlik şu andan daha zordu benim için...tuhaf bir rahatlama yaşadım açıkçası...hayırlısı olsun diyoruz...
bukadar güçlü olmanız size karşılık olarak dönecektir mutlaka,Allah sabredenlerle beraberdir..inş.birdahakine pozitfi alırsıznız,seni çok takdir ettim maaşallah,mutlka için yanmıştır kolay değil,ama bu şekilde göğüslemen olumsuzluğu çokkk güzel,,rabbim herkese versin böyle rahat karşılamayı...bende şuan yumurtaalrıız merak ediyorumm
teşekkür ederim kdr,düne kadar kafamda acaba pozitifmi acaba negatifmilerle çok yorulmuştum...
tek diyebildiğim hayırlısı olsun du... şimdi de öyle düşünüyorum,bu bir süreç,hastaneden çıkarken,içerde 5 bebeğimiz daha var,iyi bakın birbirinize dedik onlara öyle çıktık:)))
bir de şöyle birşey var,benim metale alerjim var,ne saat ne küpe takamıyorum,yumurta toplama işleminde de transferde de alerjik reaksiyon verdim yanma kaşınma oldu,kremle geçirdim... doktorum bir zararı olabileceğini düşünmedi... ama bu sefer yinede metal değil plastik alet kullanalım dedi... ben yine de ona bağlıyorum...bakalım...
burda gününü bekleyen arkadaşlarımın tümüne sabır diliyorum...bu iş hakkaten moral ve sabır işi...burda yazılanları okumak bana hep çokiyi geldi,iyi ki varsınız arkadaşlar:)))
arkadaşlar 3.denememiz de maalesef boşa çıktı perşembe test günümdü ama dün gece regli oldum hcg sonucum da 1.20 çok üzgünümm çokkkkkk
cnmm hayrlısı olsun allahım hepımıze en kıs zamnda versinn bebeklerımızııı.allah sevdiği kullarının yeterli olgunluga erişmesi içinn dert verirmişşş.bunu dşün heppp...daha büyük belalardan korumak içinn sıkıntı verirmişşş...şanssız yada umutsuz hıssetme kndınııı.brlikkk olalaımmm bırbırımızı bu forumlarda yalnız bırakmayalımmm.gercek hayatta paylaşmadıgımız cok seyi burda drütçe söyleyebılıyoruzzz ve derdimizi anlayan birilerinin cvp yazmasııı bunun mutluluğuu çok güzelll
arkadaşlar 3.denememiz de maalesef boşa çıktı perşembe test günümdü ama dün gece regli oldum hcg sonucum da 1.20 çok üzgünümm çokkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?