2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ben 3,denemem
1 ve 2,deneme umut tup
3,deneme anadolu saglık merkezı canımsın
artık hayırlısı herkese banada

evet canım sana yazmıştım :) hımmm iyiyimiş sevindim valla hayırlısı olsun dediğim gibi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

3 tane deyince çok şaşırdım yasa gereği 2 den fazla yapamıyoruz dedi bana dr um,offf neden yalan söylüyorlar yada neden koymuyorlar yaa bende 3 tane istiyorum sen nerde yaptrdın canım tüp bebeği
ınş 3 üde tutar

ayyy çok duygulandım umarım o noktan önce mercimk ,sonra fasulye sonrada dünyalar tatlisı bebeğin olursen şuan anne adaysın unutm atutuncada tam anne olcaksın inşaalllah..bizde aybeennle bekliyoz bakalım transferi...allah hayırlı sonuçlar versin,bizdaha yumurtalarımızın haberleri aşamasındayızz

kızlar bende bu ay tedavime başladım...bekleyiş okadar kötu ki istanbulda olanınız varmı nerelere gıdıosunuz tedavıye merak ettim

canım yeni mi başladın yoksa transfer oldu mu?
ben ist dayım bu arada ERDEM hastanesi tüp bebeğe gidiyorum ben
siz?

Dualarımız seninle. Hayırlı uğurlu haberlerini alırız inşallah.
Benim doktorum 12. günden önce test yaparsan boşu boşuna moralini bozarsın demişti!

benim arkadaşım 12.güün beklyemdi ayaklanmaya başladı bi öğreneyim dedi önce 10.idarar silik çizgi,11.100,12.gün 150 yani hamilee umarım tamamlanır banada 12 yada 14 çok geliyor daha transferim olmadan,sabır işi gerçekten,dktrlar biliyodur ama bizde dayanamıyoruz,umarım iyi sonuç alırsın canımmm..

Doktorunuz doğru söylemiş üçüz doğum yasaklanmış. Fakat benim ikiz hakkım olduğunu ve bunlardan sadece ikisi tutunabiliyor. Gerçekten üçüz doğum yasak ve zaten gittiğiniz tüp bebek merkezinde evlilik cüzdanı ve fotoğraflarınızı alıp sağlık bakanlığına gönderiyorlar. Anlayacağınız herşey gerçekten devlet tarafından kontrol altında.

Bu kadar acıya uğraşa sabrediyoruz ama beklemek çok zor çok iyi anlıyorum.
Çünkü aynı durumdayız Umarım hepimiz hayırlı haberler alalım. Dualarım sizlerle.:109:

merhabalar. 17.03.2011 tarihinde tüp bebek tedavisine başladık. bakalım hayat neler yaşatacak.

merhaba kızlar,bugün test günümdü,eşimle gittik,negatif çıktı sonucumuz... ilk denememiz böyle sonuçlandı,değer 0.001...
çok üzülmedik,diğer embriyolarımızla tekrar deneyeceğiz... bir aşamayı daha geçtik diyoruz...
12gün beklemek,belirsizlik şu andan daha zordu benim için...tuhaf bir rahatlama yaşadım açıkçası...hayırlısı olsun diyoruz...

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah sonuna kadar güzel devam eder canım

oy ne güzel Allahım sağlıkla sonuna kadar götürsün ve kucağına almayı nasip etsin inşallah

inşallah testte geç döllenmeden dolayı gözükmemiştir canım ve inşallah kanda pozitifi almak nasip olur

inşallah güzel sonuçlarla gelmek nasip olur canım Allahım hayırlısını versin

hakkında hayırlısı olsun inşallah bu sefer pozitifi görmek nasip olur cnaım

kızlar bende bu ay tedavime başladım...bekleyiş okadar kötu ki istanbulda olanınız varmı nerelere gıdıosunuz tedavıye merak ettim

tedavin hayırlı olsun canım

hadi bakalım inşallah en iyi embriyo transfer edilir ve bu umudun sonuna kadar devam eder ve güzel haberlerle gelmek nasip olur inşallah canım

merhabalar. 17.03.2011 tarihinde tüp bebek tedavisine başladık. bakalım hayat neler yaşatacak.

tedavin hayırlı olsun canım Allahım gönlüne göre nasip eder inşallah

canım benim hakkıında hayırlısı olsun benimde ilk denemem negatifdi inşallah bu sefer dondurulmuşlarında istediğin sonuca ulaşmanı nasip eder güzel Rabbim

bukadar güçlü olmanız size karşılık olarak dönecektir mutlaka,Allah sabredenlerle beraberdir..inş.birdahakine pozitfi alırsıznız,seni çok takdir ettim maaşallah,mutlka için yanmıştır kolay değil,ama bu şekilde göğüslemen olumsuzluğu çokkk güzel,,rabbim herkese versin böyle rahat karşılamayı...bende şuan yumurtaalrıız merak ediyorumm

teşekkür ederim kdr,düne kadar kafamda acaba pozitifmi acaba negatifmilerle çok yorulmuştum...
tek diyebildiğim hayırlısı olsun du... şimdi de öyle düşünüyorum,bu bir süreç,hastaneden çıkarken,içerde 5 bebeğimiz daha var,iyi bakın birbirinize dedik onlara öyle çıktık:)))
bir de şöyle birşey var,benim metale alerjim var,ne saat ne küpe takamıyorum,yumurta toplama işleminde de transferde de alerjik reaksiyon verdim yanma kaşınma oldu,kremle geçirdim... doktorum bir zararı olabileceğini düşünmedi... ama bu sefer yinede metal değil plastik alet kullanalım dedi... ben yine de ona bağlıyorum...bakalım...
burda gününü bekleyen arkadaşlarımın tümüne sabır diliyorum...bu iş hakkaten moral ve sabır işi...burda yazılanları okumak bana hep çokiyi geldi,iyi ki varsınız arkadaşlar:)))

cnmm hayrlısı olsun allahım hepımıze en kıs zamnda versinn bebeklerımızııı.allah sevdiği kullarının yeterli olgunluga erişmesi içinn dert verirmişşş.bunu dşün heppp...daha büyük belalardan korumak içinn sıkıntı verirmişşş...şanssız yada umutsuz hıssetme kndınııı.brlikkk olalaımmm bırbırımızı bu forumlarda yalnız bırakmayalımmm.gercek hayatta paylaşmadıgımız cok seyi burda drütçe söyleyebılıyoruzzz ve derdimizi anlayan birilerinin cvp yazmasııı bunun mutluluğuu çok güzelll

arkadaşlar 3.denememiz de maalesef boşa çıktı perşembe test günümdü ama dün gece regli oldum hcg sonucum da 1.20 çok üzgünümm çokkkkkk

arkadaşlar 3.denememiz de maalesef boşa çıktı perşembe test günümdü ama dün gece regli oldum hcg sonucum da 1.20 çok üzgünümm çokkkkkk

inanın burda negatifleri duyunca kendi sonucummuş kadar üzülüyorumm ama napalım bizlerinde imtihanı bu,bende yumurta toplattı haber bekliyorum ve dah şimdiden negatifi düşünmüyorum inancımıkaybetmiyorum ama Allahım negatif sonuç alırsam daynama gücü ver diyorum dua diyorum,ilk toslama anı çok önemli sabır sabır...rabbim inş.tedavisiz evlat verir sana,belli olmaz,ALLAHTAN ümit kesilmez...

evet canım bende öyle düşünüyorum,normalde çok sabırsız bir yapım var,çok tezcanlıyım... ve bu yönümü törpülemem gerektiğini,bazı gecikmelerin bunu bana öğretmek için allahtan olduğunu düşünüyorum... şu an 2yıllık evliyim,dünyanın en sabırlı adamıyla:))))) bana sürekli bir dakka dur.. der:)))) onada diyorum allah seni bana sabrı öğret diye yolladı kesin diye...acaba sen benden ne öğreneceksin diyorum...

Kızlar merhaba uzun zamandır giremiyordum yoğunluktan... ama hala heyecanlı devam ediyor burası.. Bende geçen ay laporoskopi ile ameliyat oldum.. adetimi bekliyorum şuan bu hafta olucak inşallahh... tabi stresten gecikmezse.. adetle beraber kısa protokol başlıcaz kısmetse.. bu 2. deneme olacak... herkese bol şans..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…