arkadaşlar 3.denememiz de maalesef boşa çıktı perşembe test günümdü ama dün gece regli oldum hcg sonucum da 1.20 çok üzgünümm çokkkkkk
Merhaba ilk tüp bebek tedavim bu buradan sohbet edelim canlarım. dün ilk muayenemi oldum.
eşimde sperm düşüklüğü var. benim ise bütün herşey normal çok şükür.
Tüm bu yolda tedaviye başlayanların Rabbim yüzlerini göldürsün. Hepimize mucizelerimizi biran önce göndersin inş.
hepimiz inş. yakında teker teker böyle oluruzz.
merhaba kızlar,bugün test günümdü,eşimle gittik,negatif çıktı sonucumuz... ilk denememiz böyle sonuçlandı,değer 0.001...
çok üzülmedik,diğer embriyolarımızla tekrar deneyeceğiz... bir aşamayı daha geçtik diyoruz...
12gün beklemek,belirsizlik şu andan daha zordu benim için...tuhaf bir rahatlama yaşadım açıkçası...hayırlısı olsun diyoruz...
arkadaşlar 3.denememiz de maalesef boşa çıktı perşembe test günümdü ama dün gece regli oldum hcg sonucum da 1.20 çok üzgünümm çokkkkkk
slm aybeenn..benimde 14 toplandı dün anlamdım ultrasonda çok yumurta gözküyodu demekki14 tane iydi,busabbı zor bekledim tlf çalınca heyecan bastı,5i döllenmiş,6sını bekliyoruz size haber vercez dediler,allahım inş.kaliteli döllenme olsunda az çok napalım.. benimde biakslılik olmazsa inş.çarşamba olacakbebeğimi yada bebeklerimi alıp eve geliceğim,dün eşimle gülsekmi ağlasakmı diyorum bıraktık gelidk yumoşları spremleri
şimdi napıyorlar acaba iyi anlaşıyolarmıbenimde uyanmamm falan akindi bayılırkende iyi düşündüm ayetelkürsüyü bitirdim hızlıca dalmışım uyandımki üzerimi örtmüşler girerken bakıcıya ben üşürüm battaniyede örtün demiştim,tabi ağrıa roluyor ama alıştık bugün daha iyim akşmda hafiflemişti ağrılarım gazsancısına benziyor gelip gidiyor,bencede biz kadınlar güçleniyoruz korkcak bişey yokkk allahım yumurtaalrımızdan iyi haberler duyalım,dua edin arkadşalr,sonuç alacaklar hadi bzi sevindirinnn
merhaba arkadaslar....benimde bugün test günümdü.
malesef olmadi.negatif.zamani gelmemis demekki.Rabbim nasip etmedi.insallah zamani gelince hayirli bi zamanda olacak.Allahim saglik versin,iman versin insallah gerisi olur.
sevic arkadasim hayirlisi böyleymis.inan bende senin gibi hic üzülmedim.hatta rahatladim diyebilirim.ohhhhh dedim yumurtalar büyüdü büyüyecek toplandi toplancak,transfer olacakmi stresli bi zaman gecirdik hepsi bitti.insallah hayirli bi zamanda olcak.
:44:ruhaccc canim seninde test günündü nerdesin yaaa lütfen yaz seni cok merak ediyorum..insallah hayirli bi haber almissindir.hakkinda hayirli olan olsun arkadasim.:44:
diger arkadaslar sizlerede Rabbim kolayliklar nasip etsin.insallah güzel bi sekilde atlatirsiniz yumurta top.islemini ve transfer islemini..Allahim yar ve yardimciniz olsun...
tenqqqq yuuuuu bebem.çok kişi var yeni gelen çünkü çağımızın en önmlı ve artık en sık rastlanan streslii rahatsızlığııı sen de hqqq cnmmm herkese hayrlı olurr inşaallahne kadar çok yeni arkadaş gelmiş bugün yeni hepsine hoşgeldiniz diyorum tedavileriniz hayırlı olsun
inşallah sonuna kadar böyle güzel devam eder canım hayırlı olsun inşallah doğru diyosun kadınlar ne kadar güçlü başımıza gelen herşeye sabırla katlanıyoruz inşallah sonu güzel olur bende bugün heyecanla telefon bekledim 10.30ta aradılar 17taneydi 14ü döllenmiş 9u gelişimini sürdürüyomuş. ya ne var 2tane transfer etseler doktora yalvarsam kabul edermiki :)) korkuyorum ya öffffff!!!! benim transferde senle aynı (gene) sürekli kendimi allaha yalvarırken buluyorum sana da dua ediyorum sende et nolur :18: yarın tekrar arasammı diyorum çocuklar napıyo ne ediyo bi sorayım :26:
canım yeni mi başladın yoksa transfer oldu mu?
ben ist dayım bu arada ERDEM hastanesi tüp bebeğe gidiyorum ben
siz?
evet canım bende öyle düşünüyorum,normalde çok sabırsız bir yapım var,çok tezcanlıyım... ve bu yönümü törpülemem gerektiğini,bazı gecikmelerin bunu bana öğretmek için allahtan olduğunu düşünüyorum... şu an 2yıllık evliyim,dünyanın en sabırlı adamıyla:))))) bana sürekli bir dakka dur.. der:)))) onada diyorum allah seni bana sabrı öğret diye yolladı kesin diye...acaba sen benden ne öğreneceksin diyorum...
s.a
hayırlı akşamlar arkadşlar bende yarın başlıyom allah hepimizin yüzünügüldürsün allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın
merhaba arkadasler benım yumurtalarımda dun toplandı.9 tane topladılar 6 tanesı dollenmıs. carsamba veya cuma transferım olacak.Allah yardımcımız olsun. memorıalde yapıyorum
merhaba arkadaslar....benimde bugün test günümdü.
malesef olmadi.negatif.zamani gelmemis demekki.Rabbim nasip etmedi.insallah zamani gelince hayirli bi zamanda olacak.Allahim saglik versin,iman versin insallah gerisi olur.
diger arkadaslar sizlerede Rabbim kolayliklar nasip etsin.insallah güzel bi sekilde atlatirsiniz yumurta top.islemini ve transfer islemini..Allahim yar ve yardimciniz olsun...
Amin.Allah yardımcın olsun..
daha transfer olmadı yeni başladım dr'um adetın ılk gunu gel ddi ıgne verıcek heralde..ben ist tup bebek merkezıne gıdiorm.dr aret kamar hst sym...merak ettim başka varmı onun hastası olan burda acaba
Gazardahan06 bende 11 martta basladim tedaviye benimde gun asiri kontrolum oluyor,benimde 3 yumurtam olustu doktorum tedaviyi yarim bile birakabiliriz dedi ama biz devam etmek istedigimizi soyledik...aksam uzeri sonuclarim cikacak ona gore kesin belli olacak eger bu sekilde devam ederse Sali benimde yumurta toplamam olacak...hepimiz icin hayirlisi
Kızlar herkese merhaba
Beklemek çok zormuş yoruldum resmen saat bile geçmiyor çok zor bu beklemek hepsinden zor.
acaba benimlemi meleğim değilmi
Allah'ım güç ver yarabbim. dayanma gücü ver :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?