2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

canm iyiki devam etme kararı almışsınız.. bizde aynı durumu yaşadık, tedaviye başlarken doktorun saydığı 7-8 folikülden 4 tanesi büyüdü( onlarda da 2 si önden gidiyordu diğer 2 si küçüktü) doktorum çok sabırlı davrandı ılaçlara devam etti ve 4 yumurtadan 4 ü de toplandı hepsi olgun çıktı, 3 tanesi döllendi birini transfer ettiler diğer 2 si ise 6.güne kadar takip edildi bugün duruma göre dondurulacak. yaani tedavim çok sıkıntılı gecti bizim için hep yarıda kesilme ihtimali vardı transfer edilenen kadar inanamadım, şimdi ise heyecanla sonucu bekliyorum.

meraba arkadaşlar kac gündür yazamadım yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz sonucu negatif olan arkadaşlarımada sabır diliyorum allahtan hayırlısı hayırlı zamanda olsun diyorum benimde pazartesi yumurta toplama işlemim gercekleşti suanda gayet iyiyim cok hafif ağrılarım oluyo sadece bunuda atlattım cok şükür sabah görüştüm hastaneyle 25 yumurtamın hepside döllenmiş bakalım yarın tekrar konuşucam bana dua edin ne olur sonuç olumlu olsun ben sizin kadar metanetli davranamıyorum ama olumlu düşünüyorum hep allah hayırlısını versin hepimiz için

hanımlar benimde trasnferimin bugün 9.uncu günü..bende çok sabırsızlanıyorum ve artık ne yapacağımı bilmiyorum..dün akşam başaramayacam diye ağlama krizim tuttu..sabır diyorum ama

maaşallahhhhhhhhhhh canım ne güzel
sevindim valla snein adına
ınş onların hepsi bebişin olur
nerde yaptrdın denemeyi

landarch, benim normal tedavi uygulandı dün en son yumurta çatlatma iğnesini oldum, ve doktorum bülent bey ike şu an yurtdışında olduğundan hakan hocaya kaldım acaba yarın benim gibi anatoliada opu yapılacak var mı aranızda ? Bu arada kafam o kadar karışkı ki yarın çarşamba bir önceki mesajımda salı demişi, acaba kaç yumurta toplanacak kaçı tutacak o kadar üzüldüm ki, tedavisiz bile ortalama5 yumurta oluşurken ben de toplam 4 tane ve önde giden 1 yumurta var...
arkadaşlar dua edin herkese olduğu gibi bana da.

inşallah allah gönlüne göre versin...maşallah 25 yumurta..benim de 13 toplandı 9 döllendi..2 traansfer edildi..3 tane de dondurduk

hayırlı olsun canm bende aret beye gidiyorum cumartesi transferim gercekleşti 31 mart test günüm. Aret bey gercekten konusunda uzman bir doktor aynı zmanda çok pozitif insanı çok rahatlatıyor

yaa evet çok poz hastası cok dıyemi bilmiorm uzun vakıt ayırmıo..ben acıklama ıstıorum fln oturup uzun uzun konusmak ıstıorum...o olmuo o bni rahatsız edıo.sizde nasıl

yaa evet çok poz hastası cok dıyemi bilmiorm uzun vakıt ayırmıo..ben acıklama ıstıorum fln oturup uzun uzun konusmak ıstıorum...o olmuo o bni rahatsız edıo.sizde nasıl

canm tedaviye başlarken dediğin gibi fazla uzun konuşmazdı fakat bende yumurta sayısı az olduğu için moraller bozuktu belki bu yüzden baya ilgiliydi. çok dinamik bir yer orası bir sürü hastası var o yüzden uzun uzun konuşamaz, bir problemin yoksa zaten ne diyebilir ki, sen aklındaki soruları mutlaka sor cevapsız kalmaz eminim

ya bnde bi srn yok çok sukur.tek fsh ım sankı bıras yuksek 10 cıktı adetn 3. gnü.ama sınrn altında gözukuo.çok yakın gercı sınıra ama bılmıom işte dr bşi anlatmadı ya ondan ...neyse ıı oldu burda aynbı dr un hastasıyla konusmak...

canım senın de işallahhhh gusel sonuclarını duyarız yaaaa

Allahım yardımcınız olsun canım inşallah o yumoşun çok güzel döllenir ve transferin gerçekleşir sonunda da miniğin sana tutunmuş olur inşallah

hayırlı olsun canm bende aret beye gidiyorum cumartesi transferim gercekleşti 31 mart test günüm. Aret bey gercekten konusunda uzman bir doktor aynı zmanda çok pozitif insanı çok rahatlatıyor

inşallah güzel mutlu haberlerle gelirsin canım

oy maşallah canım hiç sıkma canını şimdilik herşey güzel ilerlemiş bundan sonrada güzel ilerler inşallah ve meleğine kavuşmak nasip olur inşallah

hanımlar benimde trasnferimin bugün 9.uncu günü..bende çok sabırsızlanıyorum ve artık ne yapacağımı bilmiyorum..dün akşam başaramayacam diye ağlama krizim tuttu..sabır diyorum ama

valla bende evdeyken ağlama krizine girmiştim bi ara yine başaramazsak diye bakalım hala sonuç için gün sayıyorum perşembeye, inşallah güzel haberler vermek nasip olur tüm bekleyen arkadaşlarıma ve bana

maaşallahhhhhhhhhhh canım ne güzel
sevindim valla snein adına
ınş onların hepsi bebişin olur
nerde yaptrdın denemeyi

sağol canım teşekkür ederim sende ankaradasın heralde hacettepeye gidiyorum hepsi olsada 1 tane transfer ediyolar yasaya göre biliyosun dondurma işlemi yaparmıyım bilmiyorum onu konuşmak için henüz erken sanırım

tşkr ederim halevcim allahım hepimize inşallah en hayırlısını nasip eder kendimle birlikte hepinize dua ediyorum allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin amin

oohhhhhhh ablacımmm maaşallah süper 25te 25 olmuş 4 -4lük inş sonucunda pozitif olacak

can kardeslerım sonucu negatıf olanlara allahım sabır versın sonunda selametler versın ınsallahhhhh
ne dersek dıyelım ınsan cok uzuluyor ama ıyıkı hamdolsun muslumanız vede allaha sıgınıyoruz dayanıyoruz
yoksa ınsan ısyan eder ama hamdolsun rabbım bızı olgunlastırdı ımtıhanlarla

halevcım canım 12,gun senın bugunmuydu hayranım masallah sabrına yaa
ben coktan sabah gıtmıs kan vermıstım
masalalh masalalh
bende yarın aksam yanı 11,gunu aksamı kanı tekrarlıcam ınsallah dedıgın gıbı
gec dollenme olmustur 2,gunu embrıyosu ya umudum o ama bakalım nasıpp yaa allah ol derse onu kımse engelleyemez

Son düzenleme:
oohhhhhhh ablacımmm maaşallah süper 25te 25 olmuş 4 -4lük inş sonucunda pozitif olacak

teşekkür ederim ablacım darısı başına inşallah senin sonucuna cok üzüldüm gercekten ama tekrar deniceksin dimi hayırlısı versin rabbim sanada dualarım seninle kendini yıpratma olurmu kısmet birdahaki denemeyedir belki

kdrcim sen merkezinle görüştünmü bilgi verdilermi sana ben kendim aradım sabah bana dediler ki 2.gün bakmıyolarmış embriyolara yarın transferden önce bilgilendirilicekmişim öğrenemedim bebeklerimin durumunu yahu

arkadaşım allah işini rast getirsin inşallah yumurtaların döllenmiştir az olsun öz olsun allah yardımcın olsun

inşallah sabrının karşılığını alırsın ve bebeğine kavuşursun

maşallah ya 25 te 25 inşallah gebelikle sonuçlanır tekrar tekrar maşallah diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…