can kardeslerım sonucu negatıf olanlara allahım sabır versın sonunda selametler versın ınsallahhhhh
ne dersek dıyelım ınsan cok uzuluyor ama ıyıkı hamdolsun muslumanız vede allaha sıgınıyoruz dayanıyoruz
yoksa ınsan ısyan eder ama hamdolsun rabbım bızı olgunlastırdı ımtıhanlarla
halevcım canım 12,gun senın bugunmuydu hayranım masallah sabrına yaa
ben coktan sabah gıtmıs kan vermıstım
masalalh masalalh
bende yarın aksam yanı 11,gunu aksamı kanı tekrarlıcam ınsallah dedıgın gıbı
gec dollenme olmustur 2,gunu embrıyosu ya umudum o ama bakalım nasıpp yaa allah ol derse onu kımse engelleyemez
kdrcim sen merkezinle görüştünmü bilgi verdilermi sana ben kendim aradım sabah bana dediler ki 2.gün bakmıyolarmış embriyolara yarın transferden önce bilgilendirilicekmişim öğrenemedim bebeklerimin durumunu yahu
allah gönlüne göre versin inşallah dediğin gibi geç döllenmedir yarın pozitif sonucu görürsün
canim elden bisey gelmiyor malesef.verecek olan Allah.kaderimizde kismetimizde varsa evlat sahibi olmak olacak insallah hayirli bi zamanda.elden gelen tek sey dua..insallah isteyen herkese verir Rabbim en kisa zamanda..:13:ne kadar güzel olgun yaklaşıyorsun maşallah metanetini koruyosun inşallah dediğin gibi hayırlı bir zamanda gönlünün muradı gerçekleşir
Insallah canim insallah...Rabbim hayirli zamanda vericek isteyen herkese...insallah senin güzel haberini aliriz canim takip ediyorum topigi.hayır olsun canım inşallah senin miniğinde kendiliğinden gelir de bi daha bırakmaz seni senide tebrik ederim herşeyden önce hayırlısı Allahım hayırlı vakitte nasip edecektir miniklerimizi
kızlar 18 döllenen yumurtam dan 4-5 tanesi 1.kaliteymiş..dr umun sesi kötü geliodu çok canım sıkıldı
yarın transferim olcak..eğer 2tane çok ii embrio bulursam 2 koycam dedi..ama bulamayada bilir
Rabbim ne zormuş yaaa....sen bizlere yardım et...
sonucu negatif olan arkadaşlara Rabbim sabrın en büyüğünü nasib etsin... inşallah bidaki sefere rabbim yüzünüzü güldürsün...
benimde 14 yumurta toplandı(hala anlamdım ultrasonda daha çoktu sayarken doktor)dün 5i döllendi,6sını bekliyoz deiler,bugünde 8 döllendi dediler,8 iyi bir sayı ama yarın sabaha transfere kadar neler olucak bakalım?:.kalbini ferah tut zor ama yumurtaları beklemkte çok zormuş be kardeşimALLAhım hepimiz eyardım etsin,güç versin ,sabır sabır....
merhaba..hcg sonucunumu bekliyosun yoksa,Allah yardımcın olsun,güç verdin sana..bende şuan yumurta toplamada 3.gün ve aramalarını bekliyorum bugün geç kaldılar,döllenmeler hakkında bilgi vercekler ve beklemek çokzor..yarın atransfer olacakmıyım bakalım..
merhaba arkadaslar....benimde bugün test günümdü.
malesef olmadi.negatif.zamani gelmemis demekki.Rabbim nasip etmedi.insallah zamani gelince hayirli bi zamanda olacak.Allahim saglik versin,iman versin insallah gerisi olur.
sevic arkadasim hayirlisi böyleymis.inan bende senin gibi hic üzülmedim.hatta rahatladim diyebilirim.ohhhhh dedim yumurtalar büyüdü büyüyecek toplandi toplancak,transfer olacakmi stresli bi zaman gecirdik hepsi bitti.insallah hayirli bi zamanda olcak.
:44:ruhaccc canim seninde test günündü nerdesin yaaa lütfen yaz seni cok merak ediyorum..insallah hayirli bi haber almissindir.hakkinda hayirli olan olsun arkadasim.:44:
diger arkadaslar sizlerede Rabbim kolayliklar nasip etsin.insallah güzel bi sekilde atlatirsiniz yumurta top.islemini ve transfer islemini..Allahim yar ve yardimciniz olsun...
merhaba kızlar,bugün test günümdü,eşimle gittik,negatif çıktı sonucumuz... ilk denememiz böyle sonuçlandı,değer 0.001...
çok üzülmedik,diğer embriyolarımızla tekrar deneyeceğiz... bir aşamayı daha geçtik diyoruz...
12gün beklemek,belirsizlik şu andan daha zordu benim için...tuhaf bir rahatlama yaşadım açıkçası...hayırlısı olsun diyoruz...
test sonuclarını negatif alan arkadaslar için hayırlısı olsun diyorumgercekten cok uzuldum
olumlu bır sonuc duymak pozıtıf olarak etkılıyor cunku bızı de,
bır sonrakı tedavınız ıcın allah sabır versın
arkadaşlar yarın yumurta toplama biraz tırsıyorum....
merhaba ben polikist hastasıyım ve 3 aşılama 3 kezde tüp bebek yaptırdım ve 3.denemede hamile kaldım şimdi 2yaşında kızım var korkulacak bişiy yok biraz sıkılıyo insan ama çok zor bişey değil korkmana gerek yok inş.mutlu sona sen de ulaşırsın
kızlar 18 döllenen yumurtam dan 4-5 tanesi 1.kaliteymiş..dr umun sesi kötü geliodu çok canım sıkıldı
yarın transferim olcak..eğer 2tane çok ii embrio bulursam 2 koycam dedi..ama bulamayada bilir
sonucu negatif olan arkadaşlara Rabbim sabrın en büyüğünü nasib etsin... inşallah bidaki sefere rabbim yüzünüzü güldürsün...
can kardeslerım sonucu negatıf olanlara allahım sabır versın sonunda selametler versın ınsallahhhhh
ne dersek dıyelım ınsan cok uzuluyor ama ıyıkı hamdolsun muslumanız vede allaha sıgınıyoruz dayanıyoruz
yoksa ınsan ısyan eder ama hamdolsun rabbım bızı olgunlastırdı ımtıhanlarla
halevcım canım 12,gun senın bugunmuydu hayranım masallah sabrına yaa
ben coktan sabah gıtmıs kan vermıstım
masalalh masalalh
bende yarın aksam yanı 11,gunu aksamı kanı tekrarlıcam ınsallah dedıgın gıbı
gec dollenme olmustur 2,gunu embrıyosu ya umudum o ama bakalım nasıpp yaa allah ol derse onu kımse engelleyemez
sorma ilk gün 10da aradılar,bugünde saat12:30 u buldu aramaları ama öldüm meraktan benmüsait değildim eşim konuştu,dün 5i dölenmiş,6sı takipteydi 14 yumurtamdan,bugünde 8 yumurtanız iyi döllendi demişer,inş.yarına kadar çok değişiklik olmaz 1.kaliteli iyi hücreli bize kalsında,transferimde yarın sabah 7:30muş yarın aramazlar artık,merak etme sende için ferah tutu ben beklemekten kabız oldum yarın şurup istiycem transfer sonrası önemli ıkınmamalıyız
canim elden bisey gelmiyor malesef.verecek olan Allah.kaderimizde kismetimizde varsa evlat sahibi olmak olacak insallah hayirli bi zamanda.elden gelen tek sey dua..insallah isteyen herkese verir Rabbim en kisa zamanda..:13:
Insallah canim insallah...Rabbim hayirli zamanda vericek isteyen herkese...insallah senin güzel haberini aliriz canim takip ediyorum topigi.
hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bügün başladım tedaviye inş hayırlı olur emeklerimiz boşa çıkmaz
merhaba katreciğim ne yazık ki benimki de olmadı.değerim düşük çıktı ama biz bu değere bile sevindik.çünkü hep sıfır çıkıyordy bu sefer 8.30 çıktı.ilaçları bıraktım ama hala regl olmadım.merkezden eğer dört gün olmazsa bir daha test yaptır dediler.binde bir ihtimal dediler.hayırlısı.çok üzüldüm ama dediğin gibi aynı zamanda rahatladım.robt gibi hareket etmekten bıkmıştım.yine de bizim beşinci denememizdi.yorulduk ama yapabileceğimiz bir şey yok.inşallah bebişlerimize kavuşana kadar devam.
yalnız sizde de mi öyle bilmiyorum.bize bir sıkıntınız yok .sizin çocuğunuz olur diyorlar.her seferinde böyle dediler ama hala olmadı.sizde şu sorun var şunu yapalım demiyor kimse.herkes paraya bakıyor.
allahtan dondurlumuş embriyolarımz var.inşallah bu sefer olur hepimizinki.dua edelim.kuran okuyalım.allaha sığınmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok.ancak o olur derse olur.
canım öpüyorum seni.son sayfalrda senin bebişin tutundu zannetmiştim,ama olmamış.olacak inşallah.selamlar.
bende çok üzülüyorum ama biryandan bizi burdaki ssonuçlar pozitifede negatifede hazırlıyor,isterimki rabbim tüm evlat hasreti çekenlere versin herkeshamileyimmmm desin burdakiler,ama hertürlü sonuç bizim için,bende sabır diliyorum ve birdahakine dha çok güç versin rabbim onlara,bakalım biz napıcaz,yarın transferrrr
inanırmısın seni merak ediyordum superisi
hiiç hiç sıkma canını herşeyin hayırlısı inşallah 2 transfer olur ya da olmuştur 1 olursa da inşallah tutunur sana canım da güzel güzel haberlerini alırız
bugün müsait olursan durumunu bildirirsen sevinirim canım
benimde bugün belli olacak yarın transfer olup olmayacağı
sonucu negatif olan arkaşlarada sabır diliyorum inşallah bir daha ki sefere olumlu sonuçlanır
kızlar merhaba ben de sitenin sıkı takipcilerindenim ama yazı yazmak bugune denkmiş. ilk kez şubat ayının sonunda başlamış olduğum bu sevimli yolun sonuna geldim ve dün negatif sonucu aldım. rabbim bu ay bize nasip etmeyecekmiş bebişlerimizi. Şükürler olsun ki bize geride dondurabileceğimiz 10 embriyo bırakmıştı ve bizde dondurduk inş birkaç ay sonra onu denemeyi düşünüyoruz.
Pozitif çıkan herkese hayırlı olsun Rabbim inş sonuna kadar sağlıkla devam ettirir ve sağlıcakla bebişlerinizi ellerine verir.
Negatif çıkan arkadaşlar Rabbim demekki bize biraz daha dua etmemizi istiyor bizim dua etmemiz hoşuna gidiyor. unutmadığını da gösteriyor bu durum ozaman bizleride en kısa zamanda anne baba yapsın inş.
daha sonuç almamış arkadaşlar lütfen bizim negatif sonuçlarımızdan etkilenip üzülmeyin çünkü herkesin durumu farklı ve sizler son güne kadar umudunuzu yitirmeyin asla. inanmak gerekiyor. moralinizi bozmayın. Rabbim hayırlısıyla verecektir hepimize inş.
dularınıza muhtaç kardeşiniz ilknur
bende hepiniz için dua ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?