2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

allah gönlüne göre versin inşallah dediğin gibi geç döllenmedir yarın pozitif sonucu görürsün

sorma ilk gün 10da aradılar,bugünde saat12:30 u buldu aramaları ama öldüm meraktan benmüsait değildim eşim konuştu,dün 5i dölenmiş,6sı takipteydi 14 yumurtamdan,bugünde 8 yumurtanız iyi döllendi demişer,inş.yarına kadar çok değişiklik olmaz 1.kaliteli iyi hücreli bize kalsında,transferimde yarın sabah 7:30muş yarın aramazlar artık,merak etme sende için ferah tutu ben beklemekten kabız oldum yarın şurup istiycem transfer sonrası önemli ıkınmamalıyız

ne kadar güzel olgun yaklaşıyorsun maşallah metanetini koruyosun inşallah dediğin gibi hayırlı bir zamanda gönlünün muradı gerçekleşir
canim elden bisey gelmiyor malesef.verecek olan Allah.kaderimizde kismetimizde varsa evlat sahibi olmak olacak insallah hayirli bi zamanda.elden gelen tek sey dua..insallah isteyen herkese verir Rabbim en kisa zamanda..:13:

hayır olsun canım inşallah senin miniğinde kendiliğinden gelir de bi daha bırakmaz seni senide tebrik ederim herşeyden önce hayırlısı Allahım hayırlı vakitte nasip edecektir miniklerimizi
Insallah canim insallah...Rabbim hayirli zamanda vericek isteyen herkese...insallah senin güzel haberini aliriz canim takip ediyorum topigi.

kızlar 18 döllenen yumurtam dan 4-5 tanesi 1.kaliteymiş..dr umun sesi kötü geliodu çok canım sıkıldı
yarın transferim olcak..eğer 2tane çok ii embrio bulursam 2 koycam dedi..ama bulamayada bilir
Rabbim ne zormuş yaaa....sen bizlere yardım et...

sonucu negatif olan arkadaşlara Rabbim sabrın en büyüğünü nasib etsin... inşallah bidaki sefere rabbim yüzünüzü güldürsün...

benimde 14 yumurta toplandı(hala anlamdım ultrasonda daha çoktu sayarken doktor)dün 5i döllendi,6sını bekliyoz deiler,bugünde 8 döllendi dediler,8 iyi bir sayı ama yarın sabaha transfere kadar neler olucak bakalım?:.kalbini ferah tut zor ama yumurtaları beklemkte çok zormuş be kardeşimALLAhım hepimiz eyardım etsin,güç versin ,sabır sabır....

amin canım...evet çok zormuş valla...bugün içime sızı çöktü valla dr arayınca...inşallah yarına kadar sayıları düşmez beimde yarın transferim ikimz aynı gün sonuç alcaz inşallah:)

Canım tet gününe daha 5 gün var onu bekliyorum heyecanla

merhaba katreciğim ne yazık ki benimki de olmadı.değerim düşük çıktı ama biz bu değere bile sevindik.çünkü hep sıfır çıkıyordy bu sefer 8.30 çıktı.ilaçları bıraktım ama hala regl olmadım.merkezden eğer dört gün olmazsa bir daha test yaptır dediler.binde bir ihtimal dediler.hayırlısı.çok üzüldüm ama dediğin gibi aynı zamanda rahatladım.robt gibi hareket etmekten bıkmıştım.yine de bizim beşinci denememizdi.yorulduk ama yapabileceğimiz bir şey yok.inşallah bebişlerimize kavuşana kadar devam.
yalnız sizde de mi öyle bilmiyorum.bize bir sıkıntınız yok .sizin çocuğunuz olur diyorlar.her seferinde böyle dediler ama hala olmadı.sizde şu sorun var şunu yapalım demiyor kimse.herkes paraya bakıyor.
allahtan dondurlumuş embriyolarımz var.inşallah bu sefer olur hepimizinki.dua edelim.kuran okuyalım.allaha sığınmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok.ancak o olur derse olur.
canım öpüyorum seni.son sayfalrda senin bebişin tutundu zannetmiştim,ama olmamış.olacak inşallah.selamlar.

merhaba sevinç1979 üzüldüm arkadaşım sonucunu görünce.hayırlısı allahtan.hep öyle dua ettik.demekki hayırlısı buymuş.selamlar.

test sonuclarını negatif alan arkadaslar için hayırlısı olsun diyorum gercekten cok uzuldum
olumlu bır sonuc duymak pozıtıf olarak etkılıyor cunku bızı de,
bır sonrakı tedavınız ıcın allah sabır versın

bende çok üzülüyorum ama biryandan bizi burdaki ssonuçlar pozitifede negatifede hazırlıyor,isterimki rabbim tüm evlat hasreti çekenlere versin herkes hamileyimmmm desin burdakiler,ama hertürlü sonuç bizim için,bende sabır diliyorum ve birdahakine dha çok güç versin rabbim onlara,bakalım biz napıcaz,yarın transferrrr

çok teşekkürler anestezi yüzünden huzursuzum

inanırmısın seni merak ediyordum superisi
hiiç hiç sıkma canını herşeyin hayırlısı inşallah 2 transfer olur ya da olmuştur 1 olursa da inşallah tutunur sana canım da güzel güzel haberlerini alırız
bugün müsait olursan durumunu bildirirsen sevinirim canım

benimde bugün belli olacak yarın transfer olup olmayacağı

sonucu negatif olan arkaşlarada sabır diliyorum inşallah bir daha ki sefere olumlu sonuçlanır

kızlar merhaba bende sitenin sıkı takipcilerindenim ama yazı yazmak bugune denkmiş. ilk kez şubat ayının sonunda başlamış olduğum bu sevimli yolun sonuna geldim ve dün negatif sonucu aldım. rabbim bu ay bize nasip etmeyecekmiş bebişlerimizi. Şükürler olsun ki bize geride dondurabileceğimiz 10 embriyo bırakmıştı ve bizde dondurduk inş birkaç ay sonra onu denemeyi düşünüyoruz.

Pozitif çıkan herkese hayırlı olsun Rabbim inş sonuna kadar sağlıkla devam ettirir ve sağlıcakla bebişlerinizi ellerine verir.

Negatif çıkan arkadaşlar Rabbim demekki bize biraz daha dua etmemizi istiyor bizim dua etmemiz hoşuna gidiyor. unutmadığını da gösteriyor bu durum ozaman bizleride en kısa zamanda anne baba yapsın inş.

daha sonuç almamış arkadaşlar lütfen bizim negatif sonuçlarımızdan etkilenip üzülmeyin çünkü herkesin durumu farklı ve sizler son güne kadar umudunuzu yitirmeyin asla. inanmak gerekiyor. moralinizi bozmayın. Rabbim hayırlısıyla verecektir hepimize inş.
dularınıza muhtaç kardeşiniz ilknur
bende hepiniz için dua ediyorum.

hadi inşallah hayırlı mutlu haberlerle gelirsin canım Allahımın iznilye bekliyoruz haberini,
evet canım dün 12,günümdü ama ben 14.gün perşembeye baktıracağım kanda Allahım hepimiz için hayırlı olanı nasip etsin ki inşallah hayırlı olan bebişlerimiz bu sefer bizlere tutunmuş olsun inşallah

şuan transferin gerçekleşiyordur inşallah bebğin sana sımsıkı tutunur ve 9 ay boyunca hiç ayrılmaz inşallah Allahım gönlüne göre versin cnaım

evet canım Allahım önce sabır versin hepimizi her süreç sonunda beklemek gerçekten de sabır işi inşallah Rabbim meleklerimizi hayırlısı ile nasip eder hepimize

sağol canım inşallah güzel mutlu hayırlı haberlerle gelirim yarın mübarek günün hürmetine Rabbim yüzümü yuvamı güldürür inşallah

canım rahat ol tek yada çift farketmez inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur canım stres yapmaman gerekiyor Allahım gönlünün muradını nasip eder inşallah canım

hayırlı akşamlar arkadaşlar bende bügün başladım tedaviye inş hayırlı olur emeklerimiz boşa çıkmaz

tedavin hayırlı olsun canım inşallah baştan sona güzel haberler verirsin bizlere

canım benim seni merak ediyordum demek 5.denemede negatif Rabbim hayırlısını versin gerçi değerin 8,30 çıkmış buda birşeydir benim drum 5 çıktığıı halde ilaçlarıma devam etmemi istemişti ve 2 gün sonra tekrar kan vermiştim tabikisi hüsrandı seninkisi biraz garipmiş aslında 2 gün sonra tekrar kan istemesi gerekiyordu hayır olsun inşallah canım Rabbim inşallah kendiliğinden verir meleğinide tüm çektiğin sıkıntılar biranda gider inşallah

hadi bakalım inşallah güzel bir transfer sonrasında meleğin sana sımsıkı tutunur ve bi daha hiç bırakmaz

Allahım hayırlısını nasip etsin inşallah

hayırlısı olsun canım dediğin gibi demek Rabbim dualarımızı daha çok duymak istiyor inşallah dondurulmuşlarınla istediğin meleğine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…