gunaydınnnnnnnnnn
ayyy transfrı olacaklar opusu olacaklar masallah baya hareketlı topıgımız
allahım sonlarını guzel eylesın ınsallah
halevcım masallah canımsın ınan sana hayranım
senın kacıncı denemen bu
ınsalalh artar degerım ama takdırı ılahı dıyorum cnalarım allahım buyuktur
mucızesınden suphe olunmaz:26:
dua edın banada emı hep dualarımdasınızzzz
iğnelere devam ediyorum. karın alt bölgelerimde anlık sancılar oluyor hemen geçiyor. rahatsız etmiyor ancak merak ettim bunlar normalmi?
Benim ignelerim dün akşam son çatlatma ignemle bitti kısmetse yarın sabah yumurta toplamaya gidecegim ...
Yok halevcım vermedım canım aksama ınsallah
arkadaşlar merhaba, bu sabah 10:00'da opu işlemmim yapıldı. önde giden tek folikül demişlerdi, 2 tane toplamışlar. Bugün öğleden sonra belli olacak.Eğer döllenme olursa ve herşey yolunda giderse cumartesi tarsnferim var.......
opu ve transfer yapılan arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz.
Gelişmeleri uygun oldukça yazarım
arkadaşlar yarın yumurta toplama biraz tırsıyorum....
bende çok üzülüyorum ama biryandan bizi burdaki ssonuçlar pozitifede negatifede hazırlıyor,isterimki rabbim tüm evlat hasreti çekenlere versin herkeshamileyimmmm desin burdakiler,ama hertürlü sonuç bizim için,bende sabır diliyorum ve birdahakine dha çok güç versin rabbim onlara,bakalım biz napıcaz,yarın transferrrr
arkadaşlar merhaba, bu sabah 10:00'da opu işlemmim yapıldı. önde giden tek folikül demişlerdi, 2 tane toplamışlar. Bugün öğleden sonra belli olacak.Eğer döllenme olursa ve herşey yolunda giderse cumartesi tarsnferim var.......
opu ve transfer yapılan arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz.
Gelişmeleri uygun oldukça yazarım
muhtemelen şuan toplama islemin bitmistirx
benimde en çok korktuğum konu bu, toplama ve transfer islemi
ki ben daha iğnelere bile baslamadım suan doğum kontrol hapıyla basladım
tecrübeli biri olarak sen anlat?nasıldı toplama, korkulacak bisey varmı?
kolay atlatmışssındır inşallah, dua ediyorum senin için
:26:
Yumurtaların kalitesi nasılmış onun hakkında bilgi verdiler mi büyüklükleri kaç mm doktorlar topladıktan sonra söylüyolar genelde ilk aşamayı atlatmışın sonrasındada allah kolaylık versin inş. mutlu sonra ulaşırsın
bende kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. ama anormal bir şey yaşamayı istemiyorum. halev cevabın için teşekkür ederim. biraz heyecanlıyım.
merhaba sevinç1979 üzüldüm arkadaşım sonucunu görünce.hayırlısı allahtan.hep öyle dua ettik.demekki hayırlısı buymuş.selamlar.
arkadaşlar bugün hastaneyle görüştüm 25 yumurtamın 3ü ölmüş 15i sınırda 12side iyi kalite dediler yarın dokuzda hastaneye bekliyorlar duruma göre transferim var yarın bana dua edin
Merhaba ruhac,sanada çok geçmiş olsun arkadaşım..hayırlısı olsun ne diyelim...yola devam:))))
benim bugün adetimin 2.günü...doktorla görüşmem var,belki hiç ara vermeden devam edeceğiz:)
sen nasılsın?
arkadaşlar bugün hastaneyle görüştüm 25 yumurtamın 3ü ölmüş 15i sınırda 12side iyi kalite dediler yarın dokuzda hastaneye bekliyorlar duruma göre transferim var yarın bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?