2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

gunaydınnnnnnnnnn
ayyy transfrı olacaklar opusu olacaklar masallah baya hareketlı topıgımız
allahım sonlarını guzel eylesın ınsallah

halevcım masallah canımsın ınan sana hayranım
senın kacıncı denemen bu
ınsalalh artar degerım ama takdırı ılahı dıyorum cnalarım allahım buyuktur
mucızesınden suphe olunmaz:26:
dua edın banada emı hep dualarımdasınızzzz

iğnelere devam ediyorum. karın alt bölgelerimde anlık sancılar oluyor hemen geçiyor. rahatsız etmiyor ancak merak ettim bunlar normalmi?

Benim ignelerim dün akşam son çatlatma ignemle bitti kısmetse yarın sabah yumurta toplamaya gidecegim ...

günaydın canım ne verdin mi kan testini ne zaman çıkacak sonucun merakla bekliyorum ona göre hayırlı haberlerle gelmek nasip olsun hepimize

benim 2.denemem canım ilkini ocak ayında yaptırmıştım bu seferki dondurulmuşlarımla oldu hayırlısı olur inşallah hepimiz için

iğnelere devam ediyorum. karın alt bölgelerimde anlık sancılar oluyor hemen geçiyor. rahatsız etmiyor ancak merak ettim bunlar normalmi?

merak etme herşey normal canım stres yapma sakın sabırla sonuna kadar beklemeni tavsiye ederim.

Benim ignelerim dün akşam son çatlatma ignemle bitti kısmetse yarın sabah yumurta toplamaya gidecegim ...

hayırlı olsun demek sona doğru yaklaştın işin en zor tarafı beklemek transfer sonrası Allahım sabır versin sana ve sonunda güzel haber vermeyi nasip etsin canım

Yok halevcım vermedım canım aksama ınsallah

yumurta gelıstıren kardesım ısmını unuttum kusura bakma
yumosların buyurken oyle olur onlar normal seyler sıkılma sen rahat rahat buyut canım

yarında angelın opusu varmıs neguzel
benım cok hosuma gıdıyor opu olmaz anestezı cokkkkkkkk hafıf ama ınsan cok guzel uyuyor
cok rahatlıyor
hemde uyanınca sancında olmuyor zaten
ınsalalh sonunclarımız hep guzel olur aeoo

arkadaşlar merhaba, bu sabah 10:00'da opu işlemmim yapıldı. önde giden tek folikül demişlerdi, 2 tane toplamışlar. Bugün öğleden sonra belli olacak.Eğer döllenme olursa ve herşey yolunda giderse cumartesi tarsnferim var.......
opu ve transfer yapılan arkadaşların güzel haberlerini bekliyoruz.
Gelişmeleri uygun oldukça yazarım

Yok halevcım vermedım canım aksama ınsallah

anladım canım hadi bakalım güzel hayırlı haberler verde ne zaman vereceğin önemli değil canım

inşallah 2 yumoşun sağlıklı bi şekilde döllenip en iyi şeklini aldıktan sonra transferin gerçekleşir canım ve sonunda da bebğine kavuşmak nasip olur inşallah

Son düzenleme:
arkadaşlar yarın yumurta toplama biraz tırsıyorum....

muhtemelen şuan toplama islemin bitmistirx
benimde en çok korktuğum konu bu, toplama ve transfer islemi
ki ben daha iğnelere bile baslamadım suan doğum kontrol hapıyla basladım
tecrübeli biri olarak sen anlat?nasıldı toplama, korkulacak bisey varmı?
kolay atlatmışssındır inşallah, dua ediyorum senin için
:26:

Allah yardımcın olsun, kolaylıklarla geçsin al bebisini gel

bende kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. ama anormal bir şey yaşamayı istemiyorum. halev cevabın için teşekkür ederim. biraz heyecanlıyım.

Yumurtaların kalitesi nasılmış onun hakkında bilgi verdiler mi büyüklükleri kaç mm doktorlar topladıktan sonra söylüyolar genelde ilk aşamayı atlatmışın sonrasındada allah kolaylık versin inş. mutlu sonra ulaşırsın

yumurta toplama işlemi zor bir işlem değil, zaten genel anestezi altında ve en fazla yarım saat oluyor. ben şua n evdeyim ve şükür ağrım yok.

Benim doktorum bülent hoca olmadığı için yerine hakan hoca girdi , merkezden arayıp bilgi vereceklerini söylediler. henüz bu konu hakkında bilgi sahibi değilim. dua aediyorum içleri dolu çıksın ve döllensinler de tutunsunlar bana diye...inşallah hepimiz mutlu sona ulaşırız

bende kendimi sakin tutmaya çalışıyorum. ama anormal bir şey yaşamayı istemiyorum. halev cevabın için teşekkür ederim. biraz heyecanlıyım.

rica ederim canım heyecanın gayet normal Allahım yardımcın olsun

arkadaşlar bugün hastaneyle görüştüm 25 yumurtamın 3ü ölmüş 15i sınırda 12side iyi kalite dediler yarın dokuzda hastaneye bekliyorlar duruma göre transferim var yarın bana dua edin

merhaba sevinç1979 üzüldüm arkadaşım sonucunu görünce.hayırlısı allahtan.hep öyle dua ettik.demekki hayırlısı buymuş.selamlar.

Merhaba ruhac,sanada çok geçmiş olsun arkadaşım..hayırlısı olsun ne diyelim...yola devam:))))
benim bugün adetimin 2.günü...doktorla görüşmem var,belki hiç ara vermeden devam edeceğiz:)
sen nasılsın?

arkadaşlar bugün hastaneyle görüştüm 25 yumurtamın 3ü ölmüş 15i sınırda 12side iyi kalite dediler yarın dokuzda hastaneye bekliyorlar duruma göre transferim var yarın bana dua edin

hayırlı olsun canım inşallah iyi bi şeklide transferinide atlatırsın ve zorlu bi süreç sonunda yani 12gün bekleyişinin ardından güzel haberlerle gelmek nasip olur

bizde beklememiştik 2.deneme için sadece 1 adet geçirmiştik aradan şimdi ise yarın büyük gün benim için Allahım hayırlısını verir inşallah normalde 2-3 adet sonrası başlatıyor drlar 2.deneme için

güzel ve mutlu sona doğru bir adım daha..
dualarımız seninle olucak.

10 da opu oldum çokk basit bir işlem ağrı sızı yok 15 dk sürdü sanırım 9 yumurta toplamışlar 8 i olgun çıkmış yarın döllemeleri hakkında bilgi vericekler...spermler yeterli dediler negatiflere çok üzüldüm ...her şeyde bir hayır vardır demekten başka bişey gelmiyor elimimizden herkese dua ediyorum

arkadaşlar 2 yumurta 2 si de olgun. yarın dölllenme hakkında bilgi vercekler. Herkesin tedavisi inşallah olumlu olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…