2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

ben daha adet görmedim ama bugün karnım ağrıyor.eğer bugün de olmazsa yarın test yapacağım.iyiydim aslında ama keşke hiç kimse karışmasa,yorum yapmasa.canım çok sıkkın.ouldan çıkana kadar ağlamamak için kendii zor tuttum.belki de olmamasının tek nedeni stres.niye susmuyorlar,sürekli yorum yapıyorlar.ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhh dertliyim arkadaşım.

evet ne yazık ki negatif oldu arkadaşım.bugün test yapalı dört gün oldu hala adet görmedim.belki de hamileyim,bilmiyorum.bugün karnım ağrıyor ama herhalde olacağım.çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor.hayırlısı allahtan.inşallah bize de hayırlı,sağlıklı,ömrlü evlatlar nasip eder.

Merhaba
Uzun zamnadır yoktum yeni geldim. Öcelikle geçmiş olsun. benimde bugün transferin. 6 günü
30/ Marta sonuç bekliyorum

Ruhac canım belki hamilesindir. Adetin gelmediyse birdaha yaptır testi

canimm seni merak ettim.insallah pozitiftir diye dua ettim ama Hayirlisi böyleymis canim yapcak bisey yok..Allahim hayirli bi zamanda nasip eder insallah canim..valla ben sonucumu alinca öyle bi rahatladimki anlatamam canim robot gibi hareketler,yatmaktan skilmistim.cok stresli bi tedavi sürecinden sonra kendime geldim. Allahim yar ve yardimcimiz olsun canim...

seni çokiyi anlıyorum canım,bizde negatif i öğrendik haber verilmesi gereken insanlar,akrabalar,çok zor oluyor bir yerden sonra... karar aldık 2.denemeyi söylemeyeceğiz... annelerimiz heyecandan ölecekler zaten... onlarada üzülüyorum,bu sefer ki gizli operasyon olacak...
ben neşemi yüksek tutuyorum,bunuda sürdürücem... sende neşeli olmaya çalış,depresif olmak dipsiz kuyu gibi,girdinmi çıkamıyorsun...
bugün arkadaşlarıma bu konu ben açana kadar kapanmıştır,konuşmayalım,unutmak istiyorum biraz dedim... :))))tabii bu burası için geçerli değil:)))burada birbirimize lazımız di mi ama...
bugün kontrolüm vardı,yine bir hormon ilacı ile döndüm eve... geçen seferde abuk subuk şeylere ağlıyordum,ki ben hiç ağlamam,kolay kolay keyfi kaçan bi tip değilim,önce ağlıyordum sonra gülüyordum,ne saçma ağlıyorum diye...
yine başlıyoruz anlaşılan,komik hallerime:)))
doktor herşey yolunda giderse 9nisanda bu sefer 2 tane transfer edecek:))))inşallah bu sefer hayırlısıyla müjdemi veririm buradan...
sen de lütfen moralini yüksek tut...bunlar geçip gidecek bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler de gelecek,bunu hep hatırlat kendine...

slm kızlar nasılsınız...ben gecen carsmaba basldım tedavıye..sulu lucrın kullanıorum.az önce regl oldum.yarın ıkıncı gun oldugu ıcın dra gtcem ....sımdı orda ne yapvcaklarrrr...yanımda bırı gereklımıııı...bnde over yetmeslıgı var

kızlar regl olmam normalmııı hanı bu ilaç hormonları baskı altında tutuoduuu...ilacın etkısı olmadımı bana yanıı:s

Allah yardımcın olsun, kolaylıklarla geçsin al bebisini gel

allah yarıdmcın olsun seninde,allah razı olsun 2bebeğimi aldım geldim umarım güzel güzel tutunurlar,tranferim enzoruydu sıkışıklıktan dolayı ağrım çoktu kasıldım rahime zor ulaştışar,rabbim herkesin yüüznü güldürsün,çok zorişler ama napalım..bebişler gelsindee

kdr harlısı olsun cnm inşaallah yüzün güler hayallerin gereck olur tabi hepmizim

arkadaşlar normalde benim bugün transferim olacaktı ancak rahim kalınlaşmadığı için (7-8 mm arasında çıktı) transferde kaldı. Embriyolar dondurulacak ve kalınlaştıktan sonra transfer olacak. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aranızda acaba??????Kafama takılıyor sebebi ne olabilir diye

bugün transferimin 11.inci günü ve yarın teste gidecem..adet olsan bile gel dediler.şuan adet olmadım ama dün bbiraz belirti vardı neyse
bu sabah evde idrar testi yaptım..ve ikincci çizgi biraz silik çıktı..yarın kan sonucu almadan sevinemiyorum
kimyasal gebelik dedikleri şey idrar da aynı sonucu verirmi acaba ?

canıımm umarımm,arkdaşımın başına gelen sanada olur oda dayanamadı fazla yaklanmıştı bi bakıyım dedi 9.gün(çok erken ama sonuçlar iyi olunca pişman olmadı) silik çıktı ertesi gün 100,sonraki gün 150,2gün bekliycekti kanamı oldu azcık baktırdı 300 ve 2günsonra 700..14günde bu değerler,inşaaallah seninde öyle olurrr çookk sevinirizzzz..umarım kimyasla değil tam gebelik olur da kucağınada alırsın .....benimde transferde2.günümmmm günlerrr çabukkk geççççç,çok sıkıcı yatmakk bi 3gün geçsin bukadra yatmamm,sen neler yaptın neler yedin??

kaçıncı denemedni,sana sabı r diliyorum,inşaallah ALLAHTAN ümit kesilmez kendiliğinden yada bidahakine hamile klırsın canımmmm..eeokadr ilaç iğne bünye altüst oldu umarım düzelir herşeyin...

merhaba,bende dün tarnsfer oldum,aynı onada oradaydık sanırım,inş.yumoşların güzel döllenir,ararlar seni 2gün,bende bülent hocanın hastasııyım malesef yurtdışına çıktı diye hakan girdi transferime,ama onalr iydied bend eğildim,ilkkez bi olayım zor geçti tuvalete sışıklıktan aşırı ağrıdan kasıldm kaldım,neyse inş.bebeişlerimiz olurda unuturuz... bunları...

arkadaşlar hepinize merhaba.
bende nisanın başında başlıyacağım allah nasip ederse tedaviye.şehir dışından gelicez istanbula.
ben bir şey sormak istiyorum.amerikan hastanesinde BÜLENT URMAN'IN hastası olan varmı içinizde.varsa eğer nasıl bir doktordur,ilgilimidir hastasıyla ve pozitif sonuç alan varm arkadaşlar.
bilgi verirseniz sevinirim.
inşallah bu yolda tedavi gören bütün arkadaşlar bir gün o güzel haberi alırlar..

hamilesin inşallah çok heyecanlandım inşallah gerçekten hamile çıkarsın yarın. ama idrar testinde silik bile çıksa pozitif oluyo biliyosun hayırlı olsun diyelim inşallah boşuna demiyoruzdur

allahım inşallahh sana bana hepiimize hayırlı sonuç verir..kendini yorma..ben 2 gün yattım günde 3 öğün yemek yedim..afedersin kabız olmamaya dikkat et..ananas ye yada suyunu iç..o faydalı..birde çorba ağırlıklı beslendim.bence hareket etme..sıkılsanda kitap oku tv izle nete gir...benn 3 gün sonra iş başı

Son düzenleme:
hamilesin inşallah çok heyecanlandım inşallah gerçekten hamile çıkarsın yarın. ama idrar testinde silik bile çıksa pozitif oluyo biliyosun hayırlı olsun diyelim inşallah boşuna demiyoruzdur

teşekkürler.inşallah sağolun..allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah içinde bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…