2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

kdr hayırlı olsun benimde oldu transfer sana neden 2tane verdiler ilk denemen değilmiydi yaştan dolayı mı ? inşallah ikiside tutar canım. dondurabildinizmi hiç? benimde transfer oldu dün

canım benim hadi bakalım inşallah dondurulmuşlarınla herşey daha güzel olacak dondurulmuşun şansı daha yüksek diye duymuştum ben Allahım gönlünün muradını nasip eder inşallah canım

canım silikde olsa hamilesin gözüyle bakılıyor inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın canım

dün transferim oldu arkadaşlar ama ilk gün 9 embriyo sağlıklı diye telefon etmişlerdi transferden 1saat önce de 1tane 1.kalite embriyon var gerisi 2.kalite dediler dondurmayalım dedi embriyolog ama ben razı olmadım 3tane donduralım dedim . bu ilk denemem ve 2.iyi dondurulmuşla denemeyi uygun buldum kendimce çünkü nasipse olacaktır ama olmazsa 3.üye 2tane transfer ederler diye düşündüm sizce boşamı dondurduk onları kızlar canım çok sıkkın transfer ettikleri 8 hücreli 1.kalite inşallah tutarda dondurulmuşları düşünmek zorunda kalmam

Son düzenleme:
ne yazık ki değilmişin derinciğim.topiğe yazdıktansonra regl oldum.bir dahakine inşallah.rabbim sonucunu bekleyenlere verir inşallah.iz de biraz olsun ümitleniriz.

geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin bi dahakine inşallah nasip olur

kızlarr benimde dün transferim oldu..18 tane döllenen yumurtamdan sadece 1. kalite 1 tane kalmış..1 tanede kaliteli dedi ama diğeri kadar kaliteli değil dedi..2 sini verdiler..yatmaya başladım ama vakit geçmio..aynı gün transfer olanlar var benimle...hepimize bol şans kızlar:)

arkadaşlar yokmu bülent urmanın hastası olan aranızda

teşekkür ederim dualarınız için bugün transferim oldu 1 tane konuldu 4 nisanda test günüm dualarınızı bekliyorum yine benimde dualarım sizinle diğerleri dondurulma işlemi yapılcak kadar kaliteli değilmiş :26::80::80::80::80::80:

mrb arkadaslar, bi ugrayayım dedim ne var ne yok, yumurtası toplanana ,
transferi yapılanlara da hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun diyorum,
hayırlısıyla darısı başımızaa,
ben d.kontrol hapının 15.gününde koldan iğneye başlayacakmışım
tedavisi bu şekilde olan beni biraz aydınlatabilir mi?Beni neler beklediği konusunda?:81:

arkadaşım ben kısa protokol uyguladım ama kendi kendime bir öncesi ay doğum kontrol hapı kullandım..çünkü doğum k. hapı kullandığın ay yumurtlamıyorsun sonraki ay gelen yumurta daha sağlıklı oluyor...

merhaba canım geçmiş olsun diyim nasıl geçti transferin biraz sıkıntılı oluyo dimi idrara sıkışmaktan dolayı neyse geçti gitti şimdi bol bol dinlenmene bak ama öle sürekli de yatıyım deme sadece yorucu işler yapma inşş bu tutar boşver diğerleri dondurulmadı diye düşünüp kendini üzme sakın tamam mı ablacım hadi dualarım seninle test gününü sabırsızlıkla beklicem

suuperisi transferin hamilelikle sonuçlansınnn inşallahhhhhhhh

Kızlar sonuç için son 3 gün çok zor geçiyor günler. Meraktan çatlıyorum grip oldum birde üzerinizden uzak.

kızlarrr kendimize olacak olacak olacak die telkin verelimm ne kdr olumlu dşünürsen o kdr olurmuşşş...hoşş ben yapabiliomuyummmm orası tartışılırr ama yapalımmm nüffffennn olacakkk olacakk...hamişlik bise cok yakışacakkkkk....ben de bgün puregona başladımmm hayrlısı olsunnn inş hayrlısııııı tutup hamile kalmamıss sağlıklı bebişlerimisiiii kucağımızda hep koklamamısdırr

evet bu bana çok lazım şuan...ınş başarabilirm bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…