merhaba,bende dün tarnsfer oldum,aynı onada oradaydık sanırım,inş.yumoşların güzel döllenir,ararlar seni 2gün,bende bülent hocanın hastasııyım malesef yurtdışına çıktı diye hakan girdi transferime,ama onalr iydied bend eğildim,ilkkez bi olayım zor geçti tuvalete sışıklıktan aşırı ağrıdan kasıldm kaldım,neyse inş.bebeişlerimiz olurda unuturuz... bunları...
seni çokiyi anlıyorum canım,bizde negatif i öğrendik haber verilmesi gereken insanlar,akrabalar,çok zor oluyor bir yerden sonra... karar aldık 2.denemeyi söylemeyeceğiz... annelerimiz heyecandan ölecekler zaten... onlarada üzülüyorum,bu sefer ki gizli operasyon olacak...
ben neşemi yüksek tutuyorum,bunuda sürdürücem... sende neşeli olmaya çalış,depresif olmak dipsiz kuyu gibi,girdinmi çıkamıyorsun...
bugün arkadaşlarıma bu konu ben açana kadar kapanmıştır,konuşmayalım,unutmak istiyorum biraz dedim... :))))tabii bu burası için geçerli değil:)))burada birbirimize lazımız di mi ama...
bugün kontrolüm vardı,yine bir hormon ilacı ile döndüm eve... geçen seferde abuk subuk şeylere ağlıyordum,ki ben hiç ağlamam,kolay kolay keyfi kaçan bi tip değilim,önce ağlıyordum sonra gülüyordum,ne saçma ağlıyorum diye...
yine başlıyoruz anlaşılan,komik hallerime:)))
doktor herşey yolunda giderse 9nisanda bu sefer 2 tane transfer edecek:))))inşallah bu sefer hayırlısıyla müjdemi veririm buradan...
sen de lütfen moralini yüksek tut...bunlar geçip gidecek bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler de gelecek,bunu hep hatırlat kendine...
bugün transferimin 11.inci günü ve yarın teste gidecem..adet olsan bile gel dediler.şuan adet olmadım ama dün bbiraz belirti vardı neyse
bu sabah evde idrar testi yaptım..ve ikincci çizgi biraz silik çıktı..yarın kan sonucu almadan sevinemiyorum
kimyasal gebelik dedikleri şey idrar da aynı sonucu verirmi acaba ?
ne yazık ki değilmişin derinciğim.topiğe yazdıktansonra regl oldum.bir dahakine inşallah.rabbim sonucunu bekleyenlere verir inşallah.iz de biraz olsun ümitleniriz.
arkadaşlar hepinize merhaba.
bende nisanın başında başlıyacağım allah nasip ederse tedaviye.şehir dışından gelicez istanbula.
ben bir şey sormak istiyorum.amerikan hastanesinde BÜLENT URMAN'IN hastası olan varmı içinizde.varsa eğer nasıl bir doktordur,ilgilimidir hastasıyla ve pozitif sonuç alan varm arkadaşlar.
bilgi verirseniz sevinirim.
inşallah bu yolda tedavi gören bütün arkadaşlar bir gün o güzel haberi alırlar..
arkadaşlar toplanan yumurtalarınızın büyüklüğü neydi?
mrb arkadaslar, bi ugrayayım dedim ne var ne yok, yumurtası toplanana ,
transferi yapılanlara da hem hayırlı olsun hem geçmiş olsun diyorum,
hayırlısıyla darısı başımızaa,
ben d.kontrol hapının 15.gününde koldan iğneye başlayacakmışım
tedavisi bu şekilde olan beni biraz aydınlatabilir mi?Beni neler beklediği konusunda?:81:
teşekkür ederim dualarınız için bugün transferim oldu 1 tane konuldu 4 nisanda test günüm dualarınızı bekliyorum yine benimde dualarım sizinle diğerleri dondurulma işlemi yapılcak kadar kaliteli değilmiş :26::80::80::80::80::80:
kızlarr benimde dün transferim oldu..18 tane döllenen yumurtamdan sadece 1. kalite 1 tane kalmış..1 tanede kaliteli dedi ama diğeri kadar kaliteli değil dedi..2 sini verdiler..yatmaya başladım ama vakit geçmio..aynı gün transfer olanlar var benimle...hepimize bol şans kızlar:)
Kızlar sonuç için son 3 gün çok zor geçiyor günler. Meraktan çatlıyorum grip oldum birde üzerinizden uzak.
tutcak tutcak tutcak :))
evet bu bana çok lazım şuan...ınş başarabilirm bunu
kızlarrr kendimize olacak olacak olacak die telkin verelimm ne kdr olumlu dşünürsen o kdr olurmuşşş...hoşş ben yapabiliomuyummmm orası tartışılırr ama yapalımmm nüffffennn olacakkk olacakk...hamişlik bise cok yakışacakkkkk....ben de bgün puregona başladımmm hayrlısı olsunnn inş hayrlısııııı tutup hamile kalmamıss sağlıklı bebişlerimisiiii kucağımızda hep koklamamısdırr
Kızlar sonuç için son 3 gün çok zor geçiyor günler. Meraktan çatlıyorum grip oldum birde üzerinizden uzak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?