Transferi gerceklesen yumurtasi toplanan toplanmayan sonuc bekleyen herkese selamlar...Cumarteis sabahi kismetse yumurtalarim toplanacak..heyecanliyim...
meraba arkadaşlar dün sonucumu aldım ve bu seferki de negatif oldu napalım sağlık olsun bi sonrakine inşallah belkide verdiğim arada kendiliğinden olur Allahın işi hiç belli olmaz dimi nasipden öteye geçilmiyor
transferi olan arkadaşlarım sadece stresten uzak durmaya çalışın Allahım gönlünüzün muradını bu sefer nasip eder inşallah
yumoşları toplanan ve toplanacak olan arkadaşlarım inşallah en iyi kalitede embriyolarınız olur ve en iyileri transfer olur Allahım yar ve yardımcınız olsun hepinizin
dün transferim oldu arkadaşlar ama ilk gün 9 embriyo sağlıklı diye telefon etmişlerdi transferden 1saat önce de 1tane 1.kalite embriyon var gerisi 2.kalite dediler dondurmayalım dedi embriyolog ama ben razı olmadım 3tane donduralım dedim . bu ilk denemem ve 2.iyi dondurulmuşla denemeyi uygun buldum kendimce çünkü nasipse olacaktır ama olmazsa 3.üye 2tane transfer ederler diye düşündüm sizce boşamı dondurduk onları kızlar canım çok sıkkın transfer ettikleri 8 hücreli 1.kalite inşallah tutarda dondurulmuşları düşünmek zorunda kalmam
kızlarr benimde dün transferim oldu..18 tane döllenen yumurtamdan sadece 1. kalite 1 tane kalmış..1 tanede kaliteli dedi ama diğeri kadar kaliteli değil dedi..2 sini verdiler..yatmaya başladım ama vakit geçmio..aynı gün transfer olanlar var benimle...hepimize bol şans kızlar:)
merhaba arkadaşlar,sizleri çok ıyı anlıyorum beklemek çok stresli ama unutmayın takdir neyse o olur dua edin muhakkakki bir gün kabul olacaktır ben 12 yıl bu hasreti çektim çok üzüldüm ağladım ama hiç ümidimi yitirmedim dua çok ettim ve çok dua aldım 3 aşılama ve 3 tüp denemesi yaptım şükür 3.de tuttu şimdi kızım 2 yaşında ve şunuda söyliyim ben hiç adet ilaç içmeden olmadım tahlillerim hep kötüydü pkolu olduğumdan düşük riskim vardı ama hamileliğimin 8.haftasından sonra hiçbir sorunum kalmadı inşaallah hepiniz benim yaşadığım sevinci yaşarsınız Allah hepinize kucağınıza almayı nasib etsin sevgiler hepinize duacıyım
benimde dün toplandı yumurtalarım bugun haber bekliyorum sonuçla ilgili ama acaip karnım şişti ve lavobaya gidemiyorum doktorumu arayıp danışacagım başına gelen var mı böyle bir durum
benimde dün toplandı yumurtalarım bugun haber bekliyorum sonuçla ilgili ama acaip karnım şişti ve lavobaya gidemiyorum doktorumu arayıp danışacagım başına gelen var mı böyle bir durum
Aynı durum bendede oldu acayip şişlik test günüme 2 gün kaldı halen şişlik var. kabız olmamak için önlem al hemen kuru kayısı felan ye. Şimdiden acil şifalar.
arkadaşlar merhaba çarşamba günü 2 yumurta toplamışlardı. İkisi de döllenememiş. Tedavimizi burada sonlandı. Umutla bekleyen herkese bol şanslar. İnşşalh herşey istediğniz gibi olur.
Bizim umutlarımız birkaç ay sonraya tekrar denemeye kaldı.
arkadaşlar merhaba çarşamba günü 2 yumurta toplamışlardı. İkisi de döllenememiş. Tedavimizi burada sonlandı. Umutla bekleyen herkese bol şanslar. İnşşalh herşey istediğniz gibi olur.
Bizim umutlarımız birkaç ay sonraya tekrar denemeye kaldı.
canım nasıl gidiyor transferde 3.günümüz,bel ağrım var azda sırt ağrısı gibi,canını sıkma ya rabbi verecekse tek embriyoda tutar,bilmiyorum hiç sormadılar bile 2tanemi koyalım diye:)))yaş 30..artık bilmiyorumda 35 yaş üstünede 3 bile koyuyolar anlmadım bende:))benimde 5 tane kalıd geriye hoca dondurcak kalitede dedi,bizi zorlmadılar yanii.. eşim pek düşünmüyodu ben istedim bakalım dondurduk kalan evlatları:)))ilk3gün önmeli çoğuzamanınını yatarak geçir zaten tuvalete sık kalkıyoruz bize hareket oluyor,moralini yüksek tut....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?