2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

birde zzzccc var bizimle aynı olan 4ümüz aynı gün öğrencez inşallah hayırlı haberi allah yardımcımız olsun

teşekkür ederim ablacım güzel bi transfer oldu dedi doktor ama sıkışmak gercekten sinir bozucu bide doktorum acil ameliyata girince benim transfer 12 de oldu tam 3 kez sıkışmak zorunda kaldım ama hiç önemli değil bu sıkıntıların en güzel hediyesini alıcam inşallah şimdi dinleniyorum bol bol sadece yemek filan yapıyorum ev süpürmek ağır kaldırmak yasak zaten şimdilik cok ümitliyim stres yapmıyorum beni korkutan yumurta toplama işlemiydi zaten onu atlatınca baya rahatladım dua ediyorum bebeğğim bana sıkı sıkı tutunsun hiç bırakmasın diye allahım hepimize evlat sevgisini anne duygusunu yaşatsın dimahrum etmesin amin amin amin

birde zzzccc var bizimle aynı olan 4ümüz aynı gün öğrencez inşallah hayırlı haberi allah yardımcımız olsun

yaaa bende varım..aynı gün transferimiz oldu sanırım:) 23 ü değilmi sizlerinki:) inş.hepimiz aynı gün mutlu haberi alırız:)

ya benimde belim çok ağrıo yatmaktanmı acaba??üstünde ağızdan yazıo ama dr.emilimi daha ii fitil şeklinde kullan dedi..progestan harici başka bişey kullanıomusun?

Son düzenleme:

canım dün gün boyu cevap bekledim senden dua ettim hep hayırlısı olsun die demekki hayırlısı buymuş tatlım...dediğin gibi mucizen belki ddoğal yoldan gelir...Rabbim bixlere dayanma gücü ve sabır versin...pes etmek yok yola devam...inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine...

benimki hap şeklinde günde 3kere 2şer 2şer içiyorum ve dağılıyorum resmen ya keşke bana da vajinadan uygulanan verselerdi başka bi şey yok aspirinle elevite devam ediyorum

ewt bende varım:)amin inş.4 nisan da hepimizin yüzü güler:) ya sıkıntıyı geçtim artık da yatmakdan belim ağrıdı annem asla kaldırmıor sadece wc ye kalkıorum..Rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah...hepimize bol sabır...

merhabalar benimde 4 nisanda belli olcak tutup tutmadığı inşallah hepimizin olur bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine mevlam dileklerimizi kabül etsin inşallh bende hiç bir belirti yok ama zilerde varmı

merhabalar benimde 4 nisanda belli olcak tutup tutmadığı inşallah hepimizin olur bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine mevlam dileklerimizi kabül etsin inşallh bende hiç bir belirti yok ama zilerde varmı

amin canım amin....ya bim çok az kasıklarımda batma var ama opu dan sonra benim hep ağrım oldu ona yoruorumm..belim ağrıo onuda yatmak dan die düşünüorum..yoksa hamiş belirtisi yok
4 nisan ne bereketliymiş inşallah uğur getirir:)

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiin inşallah belirti bizde de yok meraklanma

sonucumu çok geç aldığım için canım cevap yazamadım hayırlısı buymuş evet napalım denemelere devam belli bi süre sonra inşallah Allahım yüzümüze güler,
sende stres yapma rahat olmaya çalış belirtilere hiç takılma çünkü kullanılan ilaçlar iğneler aynı etkiyi yapıyor sadece dikkat et kendine canım inşallah 4 nisanda hepinizden güzel sonuçlar alırız mart ayı negatifdi ama nisan ayı inşallah heppp pozitif sonuçlarla devam eder.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiin inşallah belirti bizde de yok meraklanma
devamlı yatıyomusunuz ben biraz kalkıp geziniyom ama kalkma deyip duruyorlar ondan sıkılıyom bugün ilk kez banyo yaptım bunun dışında dün yanlış ine vuruldum çok korktum ama dr ardım bişe olmaz su kullanmıssın toz deyil korkma dedi içim çok rahatladı

amin canım inşallah nisan ayı uğurlu gelir bizlere. .sen sakın sıkma canını RABBİM demekki bizlere bu sınavı layık gördü...buda bizlerin sınavı inşallah sonucunda kavuşcaz meleklerimize:)yok stres yapmıorum ama çok sıkıldım yatmakdan daha 2. gün ama yatmakdan belim ağrıo...dualarını eksik etme canım..öpüorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…