ooo bir arkadşa daha aynı gün transfer olan,sen ,ben,ayybennn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,eniyiolan sonucu hayırlısıyla versin,beklemek için zamanda geçsin yaniiiii:)))vakitde geer canım bende ilkgün sıkıldım hemen ama yatmam lzm diye telkin veriyorum bu bir geçici süreçç diyoru kendime dayaaannnn:))))
merhaba canım geçmiş olsun diyim nasıl geçti transferin biraz sıkıntılı oluyo dimi idrara sıkışmaktan dolayı neyse geçti gitti şimdi bol bol dinlenmene bak ama öle sürekli de yatıyım deme sadece yorucu işler yapma inşş bu tutar boşver diğerleri dondurulmadı diye düşünüp kendini üzme sakın tamam mı ablacım hadi dualarım seninle test gününü sabırsızlıkla beklicem
birde zzzccc var bizimle aynı olan 4ümüz aynı gün öğrencez inşallah hayırlı haberi allah yardımcımız olsun
birde zzzccc var bizimle aynı olan 4ümüz aynı gün öğrencez inşallah hayırlı haberi allah yardımcımız olsun
yaaa bende varım..aynı gün transferimiz oldu sanırım:) 23 ü değilmi sizlerinki:) inş.hepimiz aynı gün mutlu haberi alırız:)
merhaba arkadaşlar ben dün oldum transferimi yani 24 ünde siz kacında oldunuz 4 nisandada gebelik testim var
benimde bel ağrım var inşallah iyiye işarettir :) rapor aldım sürekli yatıyorum zaten :) yatmaktan başım ağrıdı artık bir de progestan beni mahvediyo ya midem bulanıyo sık sık, ilacı içiyorum yarım saat sonra müthiş bir baş dönmesi gözüm görmüyo nerdeyse işe başlayınca napıcam yığılır kalırım heralde oracığa :) sende yan etki gösteriyomu ?
meraba arkadaşlar dün sonucumu aldım ve bu seferki de negatif oldu napalım sağlık olsun bi sonrakine inşallah belkide verdiğim arada kendiliğinden olur Allahın işi hiç belli olmaz dimi nasipden öteye geçilmiyor
transferi olan arkadaşlarım sadece stresten uzak durmaya çalışın Allahım gönlünüzün muradını bu sefer nasip eder inşallah
yumoşları toplanan ve toplanacak olan arkadaşlarım inşallah en iyi kalitede embriyolarınız olur ve en iyileri transfer olur Allahım yar ve yardımcınız olsun hepinizin
ya benimde belim çok ağrıo yatmaktanmı acaba?ben progestanı vajinadan uyguluorum sen içiomusun?üstünde ağızdan yazıo ama dr.emilimi daha ii fitil şeklinde kullan dedi..progestan harici başka bişey kullanıomusun?
suuperisi transferin hamilelikle sonuçlansınnn inşallahhhhhhhh
ooo bir arkadşa daha aynı gün transfer olan,sen ,ben,ayybennn rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,eniyiolan sonucu hayırlısıyla versin,beklemek için zamanda geçsin yaniiiii:)))vakitde geer canım bende ilkgün sıkıldım hemen ama yatmam lzm diye telkin veriyorum bu bir geçici süreçç diyoru kendime dayaaannnn:))))
evet canım benim seni sayarak 4 dedim zaten inşallah hep beraber alacaz güzel haberleri
merhaba arkadaşlar ben dün oldum transferimi yani 24 ünde siz kacında oldunuz 4 nisandada gebelik testim var
benimki hap şeklinde günde 3kere 2şer 2şer içiyorum ve dağılıyorum resmen ya keşke bana da vajinadan uygulanan verselerdi başka bi şey yok aspirinle elevite devam ediyorum[/QUOT
üstünde ağızdan yazıo ama bana vajenden uygula emilimi çok daha ii oluo dedi ama ne kadar yatarsan yat kalktığında geri gelio biraz...bende korkuorum etkili olmazsa die...keşke içseydim diorum ama demekki içincede kötü yapıo...bana başka bi ilaç vermedi..aspirin de vermedi...aslında çoğu arkadaşa aspirin verilmiş bana nie vermedi ki?
sen neler yapıosun sürekli yatıomusun sende?ananas tavsiye ediolar günde 2 dilim yiyorum sende ye emi:)
merhabalar benimde 4 nisanda belli olcak tutup tutmadığı inşallah hepimizin olur bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine mevlam dileklerimizi kabül etsin inşallh bende hiç bir belirti yok ama zilerde varmı
merhabalar benimde 4 nisanda belli olcak tutup tutmadığı inşallah hepimizin olur bu mubarek günün yüzü suyu hürmetine mevlam dileklerimizi kabül etsin inşallh bende hiç bir belirti yok ama zilerde varmı
canım dün gün boyu cevap bekledim senden dua ettim hep hayırlısı olsun die demekki hayırlısı buymuş tatlım...dediğin gibi mucizen belki ddoğal yoldan gelir...Rabbim bixlere dayanma gücü ve sabır versin...pes etmek yok yola devam...inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine...
devamlı yatıyomusunuz ben biraz kalkıp geziniyom ama kalkma deyip duruyorlar ondan sıkılıyom bugün ilk kez banyo yaptım bunun dışında dün yanlış ine vuruldum çok korktum ama dr ardım bişe olmaz su kullanmıssın toz deyil korkma dedi içim çok rahatladıamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin amiin inşallah belirti bizde de yok meraklanma
sonucumu çok geç aldığım için canım cevap yazamadım hayırlısı buymuş evet napalım denemelere devam belli bi süre sonra inşallah Allahım yüzümüze güler,
sende stres yapma rahat olmaya çalış belirtilere hiç takılma çünkü kullanılan ilaçlar iğneler aynı etkiyi yapıyor sadece dikkat et kendine canım inşallah 4 nisanda hepinizden güzel sonuçlar alırız mart ayı negatifdi ama nisan ayı inşallah heppp pozitif sonuçlarla devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?