2011-Şubat- Mart ayinda tup bebek tedavisine başlayacaklar buyrun burada tanışalım

valla dr 3 gün yat daha sonra evde gezebilirsin ama uzun süre ayakda kalma dedi..sadece wc ye kalkıorum...ne ilacı cnm anlamadım...

arkadaşlar yumurtalarım çarşamba toplandı...

kullandığım ilaçlar
pregnel 1500 1 tane kalçadan
estrofem sabah 2 akşam 2
prednol 16 1 tane
agumentin (kasığımda apse çıktı onadan kull)
provit lgg vitamin 1 tane
crinole jel 1 tane progestan oluyor uygulamadan sonra 15 dk yürü dediler donuyormuş

bugün yatakta sağdan sola dönerken başım bir döndü anlatamam keşke transferden sonra olsaydı hamilelik belirtisi derdim ama sanırım ilaçlardan karnımdaki şişlik indi ama tuvalette sağ tarafıma ağrı giriyor merkezi aradım embriyoların bölünmesi nasıl diye yarın bilgi veririz dediler inşallah pazartesiye kadar dayanırlarda 5.gün embriyosu transfer olur bendeki durum böleee

valla dr 3 gün yat daha sonra evde gezebilirsin ama uzun süre ayakda kalma dedi..sadece wc ye kalkıorum...ne ilacı cnm anlamadım...

ine vermedimi sana benim inem var yumurta toplandığından belli taki tutana kadar kullancam inemi bi arkadaş yapıyor menapur vardı yanlışlıkla onu kullanmışım

ine vermedimi sana benim inem var yumurta toplandığından belli taki tutana kadar kullancam inemi bi arkadaş yapıyor menapur vardı yanlışlıkla onu kullanmışım

yok canım benim opu dan sonra iğne vermedi sadece antibiotik hap verdi bide vajenden progestan başladı..şimdi sadece progestan kullanıorum...aman dikkat et yanlış ilaç yapma sakın...

inş.5 .güne gider cnm.5.gün şans %80 lere çıkıomuş...kaç embrion varmış.?

ılgaz çok üzüldüm tedavini nerede yaptırdın? ben şiddetle bahçeciyi tavsiye ederim bi dahakine...36 yaşındasın sanırım bence yaşın genç 40 yaşında olup 2 yumurtası ile hamile kalan nice insan okudum burda .Merkezde bir kadınla karşılaştım 40 yaşında 5.denemesiydi sonuç bekliyordu pozitif geldi gözlerimle şahit oldum.Transfer ve yumurta toplama çok basit ve mekanik bir işlem iyi bir kadın doğumcunun görevi ilaç dozlarını doğru ayarlayıp en olgun yumurtayı elde etmek en önemli görevi bu.Sana hangi protokolü uyguladılar...

inş.5 .güne gider cnm.5.gün şans %80 lere çıkıomuş...kaç embrion varmış.?

9 yumurta topladılar 5 i döllendi...dr um bana en başta 5.güne gidicem demişti.inşallah başarılı olur.2 embriyo transfer edicekler.

5. güne gitmek için en az 5-6 döllenmiş kaliteli yumurtan olması gerekiyormuş.5.gün embriyosunun bir çok avantajı var. dış gebelik riskin az içerde bölünme riski az.tutma şansı yüksek.ve lab şartlarında 5 gün dayanan embriyonun tutma şansı yüksek teorik olarak.inşallah dayanır yumoşlarım

merhaba kızlarrr benim de yumoş var içimde bir yerde..3.gün transferi ve öğle uykusu dışından hiç yatmadım( yemek bulaşık...bende..üstelik 2.gün 10 saatlik yol geldim.hala ayaktayım.ne olur bana dua edin hem de çok dua edin.bu şartlarda Allah yardımcım olsun.2nisan test günüm....Rabbim yanımızda olsun.

amuda da kalksan rabbim nasip ederse tutar

tutcak tutcak tutcak tutcak :)

canım merak etme bi arkadaşım hemen işe başladı bide gece nöbet tutuodu hemşireydi ama tutundu bebişi...hiç belli olmaz rabbim ol desin yeter...ben sürekli yatıorum rapor aldım ama tutmayacaksa wc ye de kalmasam yine tutmaaz.umutsuzluğa kapılma...bol bol dua et...Rabbim yardımcımız olsun...bebişlerimizin yanına meleklerini göndersin...

canım inş.5.güne kadar dayanır bebişlerin:)biz de 5.güne kadar beklicektik ama malesef 3.güne kadar 2 bebişim kaldı...18 döllenen yumoşumda 2 tanecik...o yüsden gidemedik...hayırlısı inş.5 gün olur transferin...

yemek yemek ve tuvalete gitmek dışında kalkmıyorum bende çok sıkıldım hatta başım çok ağrıyo sıkıntıdan sen ne iğnesi yaptın öyle sulu tozlu benim 1tane iğnem var hazır iğne onuda yarın yapıcam tutunma iğnesiymiş

başın neden ağrıyor canım benide annemler kaldırmıyo ama hemşireler 3gün önemli dediler ondanda yatıyorum arada bilgisayra oturup hızlıca kalkıyorum kimse görmedendayanalım canım geçici bir zaman napalım bende sevmem bukadar hareketsizliği ama napıcaksın belkide kalsak aksi hareketler yapıcaz yatmakta yine hayır vardır,herşeyi zamanında keyifli yaşıyalım normalde bukadra yatarmıyız hayırya bende sadece crione jel kullanıyorum başka ilacım yok,bu yeterszimi?rabbim bebbeğim yada bebekelrim sana emanetizz....

ya sorma başım sıkıntıdan ağrıyo yalnızım evde yalnız başıma yat yat yat senin o jel heralde progestanla aynı görevi görüyodur bende de sadece hap var bide yarın tutunma iğnesi yapıcam kendime o var

kdr sana 3nisan mı dediler test günü için bana 4dediler bende cuma yaparım o zaman

yapppya benim 10.gün oluyo sende 23te transfer daha??bir arkdaşım 9.gün dayamadı idrartesti yaptı silik çizgi çıktı tabi tam tersi olup moralide bozulabilirdi oda benim burçtan cesaretli deli cesareti var3sonra 10.11.güner kand akesinleşti,kanıd aşükür güzel arttı bana umut oldu inş. bizimde olur nasip..3üde pazara geliyo ya seninki oyğzden p.tesi demişlerdir..neyse ogünlere bi gelelim..bel ağrım var yatıcam bayyyy

tmm canım iyi dinlenmeler sana bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…