devamlı yatıyomusunuz ben biraz kalkıp geziniyom ama kalkma deyip duruyorlar ondan sıkılıyom bugün ilk kez banyo yaptım bunun dışında dün yanlış ine vuruldum çok korktum ama dr ardım bişe olmaz su kullanmıssın toz deyil korkma dedi içim çok rahatladı
valla dr 3 gün yat daha sonra evde gezebilirsin ama uzun süre ayakda kalma dedi..sadece wc ye kalkıorum...ne ilacı cnm anlamadım...
ine vermedimi sana benim inem var yumurta toplandığından belli taki tutana kadar kullancam inemi bi arkadaş yapıyor menapur vardı yanlışlıkla onu kullanmışım
arkadaşlar yumurtalarım çarşamba toplandı...
kullandığım ilaçlar
pregnel 1500 1 tane kalçadan
estrofem sabah 2 akşam 2
prednol 16 1 tane
agumentin (kasığımda apse çıktı onadan kull)
provit lgg vitamin 1 tane
crinole jel 1 tane progestan oluyor uygulamadan sonra 15 dk yürü dediler donuyormuş
bugün yatakta sağdan sola dönerken başım bir döndü anlatamam keşke transferden sonra olsaydı hamilelik belirtisi derdim ama sanırım ilaçlardan karnımdaki şişlik indi ama tuvalette sağ tarafıma ağrı giriyor merkezi aradım embriyoların bölünmesi nasıl diye yarın bilgi veririz dediler inşallah pazartesiye kadar dayanırlarda 5.gün embriyosu transfer olur bendeki durum böleee
arkadaşlar merhaba çarşamba günü 2 yumurta toplamışlardı. İkisi de döllenememiş. Tedavimizi burada sonlandı. Umutla bekleyen herkese bol şanslar. İnşşalh herşey istediğniz gibi olur.
Bizim umutlarımız birkaç ay sonraya tekrar denemeye kaldı.
inş.5 .güne gider cnm.5.gün şans %80 lere çıkıomuş...kaç embrion varmış.?
merhaba kızlarrr benim de yumoş var içimde bir yerde..3.gün transferi ve öğle uykusu dışından hiç yatmadım( yemek bulaşık...bende..üstelik 2.gün 10 saatlik yol geldim.hala ayaktayım.ne olur bana dua edin hem de çok dua edin.bu şartlarda Allah yardımcım olsun.2nisan test günüm....Rabbim yanımızda olsun.
merhaba kızlarrr benim de yumoş var içimde bir yerde..3.gün transferi ve öğle uykusu dışından hiç yatmadım( yemek bulaşık...bende..üstelik 2.gün 10 saatlik yol geldim.hala ayaktayım.ne olur bana dua edin hem de çok dua edin.bu şartlarda Allah yardımcım olsun.2nisan test günüm....Rabbim yanımızda olsun.
9 yumurta topladılar 5 i döllendi...dr um bana en başta 5.güne gidicem demişti.inşallah başarılı olur.2 embriyo transfer edicekler.
5. güne gitmek için en az 5-6 döllenmiş kaliteli yumurtan olması gerekiyormuş.5.gün embriyosunun bir çok avantajı var. dış gebelik riskin az içerde bölünme riski az.tutma şansı yüksek.ve lab şartlarında 5 gün dayanan embriyonun tutma şansı yüksek teorik olarak.inşallah dayanır yumoşlarım
devamlı yatıyomusunuz ben biraz kalkıp geziniyom ama kalkma deyip duruyorlar ondan sıkılıyom bugün ilk kez banyo yaptım bunun dışında dün yanlış ine vuruldum çok korktum ama dr ardım bişe olmaz su kullanmıssın toz deyil korkma dedi içim çok rahatladı
merhaba arkadaşlar ben dün oldum transferimi yani 24 ünde siz kacında oldunuz 4 nisandada gebelik testim var
ben ve ayybenn 23ünde olduk transfer,benim test tarihim 3nisan onada daynırmıyım bilmeem cumadan bakarım belki
yemek yemek ve tuvalete gitmek dışında kalkmıyorum bende çok sıkıldım hatta başım çok ağrıyo sıkıntıdan sen ne iğnesi yaptın öyle sulu tozlu benim 1tane iğnem var hazır iğne onuda yarın yapıcam tutunma iğnesiymiş
başın neden ağrıyor canım benide annemler kaldırmıyo ama hemşireler 3gün önemli dediler ondanda yatıyorum arada bilgisayra oturup hızlıca kalkıyorum kimse görmedendayanalım canım geçici bir zaman napalım bende sevmem bukadar hareketsizliği ama napıcaksın belkide kalsak aksi hareketler yapıcaz yatmakta yine hayır vardır,herşeyi zamanında keyifli yaşıyalım normalde bukadra yatarmıyız hayır ya bende sadece crione jel kullanıyorum başka ilacım yok,bu yeterszimi?rabbim bebbeğim yada bebekelrim sana emanetizz....
kdr sana 3nisan mı dediler test günü için bana 4dediler bende cuma yaparım o zaman
yapppya benim 10.gün oluyo sende 23te transfer daha??bir arkdaşım 9.gün dayamadı idrartesti yaptı silik çizgi çıktı tabi tam tersi olup moralide bozulabilirdi oda benim burçtan cesaretli deli cesareti var 3sonra 10.11.güner kand akesinleşti,kanıd aşükür güzel arttı bana umut oldu inş. bizimde olur nasip..3üde pazara geliyo ya seninki oyğzden p.tesi demişlerdir..neyse ogünlere bi gelelim..bel ağrım var yatıcam bayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?