ya sorma başım sıkıntıdan ağrıyo yalnızım evde yalnız başıma yat yat yat senin o jel heralde progestanla aynı görevi görüyodur bende de sadece hap var bide yarın tutunma iğnesi yapıcam kendime o var
canım inş.5.güne kadar dayanır bebişlerin:)biz de 5.güne kadar beklicektik ama malesef 3.güne kadar 2 bebişim kaldı...18 döllenen yumoşumda 2 tanecik...o yüsden gidemedik...hayırlısı inş.5 gün olur transferin...
3.GÜN 5.GÜN kısmetimizde varsa olur artık ....bunların hepsi bahane allah nasip etsin yeterki
ılgaz çok üzüldüm tedavini nerede yaptırdın? ben şiddetle bahçeciyi tavsiye ederim bi dahakine...36 yaşındasın sanırım bence yaşın genç 40 yaşında olup 2 yumurtası ile hamile kalan nice insan okudum burda .Merkezde bir kadınla karşılaştım 40 yaşında 5.denemesiydi sonuç bekliyordu pozitif geldi gözlerimle şahit oldum.Transfer ve yumurta toplama çok basit ve mekanik bir işlem iyi bir kadın doğumcunun görevi ilaç dozlarını doğru ayarlayıp en olgun yumurtayı elde etmek en önemli görevi bu.Sana hangi protokolü uyguladılar...
sonucumu çok geç aldığım için canım cevap yazamadım hayırlısı buymuş evet napalım denemelere devam belli bi süre sonra inşallah Allahım yüzümüze güler,
sende stres yapma rahat olmaya çalış belirtilere hiç takılma çünkü kullanılan ilaçlar iğneler aynı etkiyi yapıyor sadece dikkat et kendine canım inşallah 4 nisanda hepinizden güzel sonuçlar alırız mart ayı negatifdi ama nisan ayı inşallah heppp pozitif sonuçlarla devam eder.
canım teşekkür ederim desteğin için kısmet değilmiş, benim ilk denememedi. Anatoliada yaptırdım, doktorum bülent tıraş idi. Bana kısa protokol uygulandı.
Bana da mantıksız gelen madem yumurta rezervim az onları artıracaklar gerisi standart işlem...Hayırlısıyla bir süre bitkisel destek, alternatif tıbba yöneleyim diyorum.
Bahçeci kliniği İstanbulda değil miydi canım?
bahçeci kliniği istanbul fulyada...terraca resistansta realin karşısı.....ben eczacıyım oldum olası bitkilerden korkarım bitkilerle tedavinin eğitimini aldığım halde...hocalarımız hep şöyle derdi bitkilerin tabiki tedavide yeri var fakat uzun yıllar denek gurupları üzerinde araştırma yapılmadığı için peşinden ne gelir bilinmez..en basitinden adaçayı yaygın kullanılır ama gebelerde düşük yapar..o yüzden kulaktan duyma şeylerle lütfen bitkileri kullanma ...saraçoğlunun lavanta kürünü kullanmıştım karaciğer enzimlerini düşürmek için düşürmediği gibi arttırmıştı zamanında...biliyorum bir umut insan sarılmak istiyor ama pozitif bilimden yani tıpdan ayrılmamak gerekiyor...
ben ilk denememi ankarada yaptım..ama sonra çok araştırdım..eşim doktor çevresindeki kadındoğumcularla görüştüm ve bahçeciye ulaştım istanbulda birkaç belirlediğim doktor vardı..biride bahçeciydi...anatolia yı da araştırdım.şimdi orada sonuç bekliyen arkadaşlar vardır olumsuz birşey söylemek istemiyorum tabiki pozitif sonuç alan birçok kişi var anatolia da ama sirkülasyonu çok yani 1000 kişiden 100 kişiyi de hamilelik yakalamak farklı 100 kişiden 50 kişide yakalamak farklı..benim kişisel görüşüm eğer imkanın varsa istanbulu tercih et..
birde bana mustafa bahçeci femera protokolü uyguladı gerçekten diğer sefere göre daha çok sayıda olgun yumurta elde etti..embriyo kalitesi yarın belli olacak ama olmasa bile tekrar denersem aynı yerde denerim...birde tedaviden önce ben kendi kendime 1 ay doğum kontrol hapı kullandım klinikte bunun bir sonraki ayki yumurta kalitesini olumlu yönde etkilediğini biliyorum..çünkü doğum kontrol hapı kullandığın ay hiç yumumurtlamıyorsun sonraki ay overler daha iyi çalışıyor...
teşekkürler uzun uzun yazmışsın. çok sagol, ben de kısa protokol uygulandı ama femara tablet 5 adet kullandım. abimler 2006da anatolaidan tüp bebek tedavisiyle ikiz bebeklere sahip oldular.Ben Ankaradayım. tedavi için izin almak ve orada akrabalarıma da gitmek istemem, konaklamak mali açıdan bizi yorar mı bunları iyi düşünmek lazım. Bu arada yaklaşık maliyet bahçeci kliniğinde nasıldır biraz aydınlatır mısın? Benim elimde epey uygulama sonuç ve testlerim var.
Birkaç ay ara verip bunları yaz sonuna doğru uygulamak istiyorum.
hanımlar 12.günüm ve kan sonucum 554.9
doktorum ikiz olabilir dedi ama salı tekrar test yapacaz..sevineyimmi ne yapayım bilemedim..sonraki testte değerleri düşünler olmuş
doktorum ikiz olabilir dedi ama salı tekrar test yapacaz..sevineyimmi ne yapayım bilemedim..sonraki testte değerleri düşünler olmuş
tabiki sevin tebrikler
canımmm tebrikler...sevin tabiki meleklerin tutunmuşşş...Rabbim bizlerede bu değerleri nasib eylesin... bi belirtin varmıydı?
tebrik ederim hayırlı olsun biz bile sevindik sen neden sevinmeyesin allah tamamına erdirsin
tabiki sevin tebrikler
kızlar demin bir topikte okudum transferden sonra hamilelik belirtilerinde 8,9,10,11, 12. günlerden birinde kanama olur diyo kanama olmadıysa tutmamış mı oluyo yani hamile kalan arkadaşların hep kanaması oldu mu bilen varmı????????????
allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?